Hockey, hv-djurgården

Hv vann solklart mot djurgården med 3-2,  även om dommaren va dum i huvudet och hatade hv och hade förkärlek till djurgården. Från och med idag så har jag börjat gilla hockey. Men inte kolla på det hemma i soffan, utan man ska sitta i arenan och glo och vara glad.
Jonna (L) hockey

Nu ska jag sova, för imorgon vid 1 så ska jag va på george och så ska vi planera nyår. Det kommer bli kalas. 
föresten så är min nagel paj, men som tur var så har jag en tid på onsdag. Så jag får gå med den 1 dag. Det gör ju inget.
Sen en annan sak med, det spökar i mitt rum. Min hårborste låter så jag ska slänga ut den nu på en gång. Sjukt stört, en hårborste ska inte låta. Det är liksom något som hoppar i den :S. Löss? haha. 
 
Nej gud va jag tjötar. Godnatt och sov gott everybody, puss<3 


Mys hos Elin

Igår hade jag för mycket att göra för att uppdatera. Men jag var på stan och a6 med mammsen. Köpte mig ett par termobyxor, skidjacka och underställ. Och allt detta bara för att vi snart ska till Loffsdalen, 20 dagar kvar bara :)
Men jag måste köpa mig ett par ordentliga skor också, kan ju inte gå med stövlar däruppe. Jag ska se proffsig ut så jag får ju tänka igenom detta och komma fram till något bra, Haha. 

Igår kväll var jag, Sandra och Lisa hos Elin och firade hennes 18årsdag, Mimmi kunde inte komma :(.
Vi åt kyckling, potatisklyfter, sås och sallad. Sedan öppnade Elin sina presenter. Hon fick en vattenpipa som vi var tvugna att testa sen fick hon också öronhängen och en ful caoboyhatt?! haha, Efter presenterna spelade vi spel, och senare fick vi tårta, och efter tårtan så kollade vi på film och åt chips och drack fruktsoda och cider. Himla mysig kväll. Med massa snack om killar och våra tankar kring det ;)


Ikväll ska jag, mamma, min bror och hans tjej på ishockey :). Vet inte vad jag ska göra fram tills dess, vet bara att Filip ska komma sen.
Nu måste jag hoppa upp ur bädden och äta frukost.


Chaoo, puss


Lördag

Familjekväll med film :)

Julafton :)

Nej det är inte julafton längre, men det va det för bara ett litet tag sen. Jag, mamma och pappa är precis hem komna från Norrahammar. Vi har vart hos min brors tjejs syster i år och firat jul. Vi har ätit, ätit, ätit, sätt både tomtemor och tomtefar/tysk alkoliserad tomte och lekt lekar och skrattat en himla massa.
Jag har haft en kanonbra julafton och jag har fått massor av bra saker. bl.a. Parfym, kläder, armband, klocka. 

Nu är jag helt slut, fet och god. Skulle helst av allt vilja sluta natten med att ha Filip i jämte mig. Men nej inte idag:( ,

Godnatt 
over and out puss
  

sandrew och pulka åkning

Satt här nu och tänkte lägga in lite bilder från igår och så kollade jag på klockan, och så konstaterade jag att det har ju för sköen blivit julafton :) 
Ska upp om 8 timmar redan och öppna presenterna under granen och börja göra mig iordning för att fira ytterligare en jul i Norrahammar. Love it! Jag saknar Norrahammar, helt klart!

Nog om det,
Igår firade vi sandra som fyllde 18, av oss fick hon en vattenflaska som det stod Sandra på, en fisk?! haha som heter Ali, ett armband och en ful jävla hatt med proppeller på. Vi har som en tradition att den som fyller år får ha något på huvudet som den ska gå runt med hela kvällen. Rolig grej faktigt, men saken är den att det har börjat spåra ur, jag och Lisa fick prinsesskronor och nu när vi har kollat runt till alla andra som fyller år så har vi kollat på lite allt möjligt tycker jag, bara den är ful så är de bra liksom. Till och med presenterna har spårat ur. Vem vill ha en fisk när man fyller 18 liksom?  haha, stackars Mimmi som fyller år sist ;)

Men iallafall, kvällen var bra även om någon snodde min sista dricka.  Chips, dip, endel bra vänner och alkohol, det är najs! Det blir tyvär inga bilder för dom blev inte bra, men ni kan få en på mig och Elin innan vi åkte till Sandra. Enjoy 





Och idag har jag, Filip och Johan åkt snowracer, det var nog första gången på ungefär 10 år som jag åkte. Hur kul som helst men dö jobbigt att gå upp för backarna. Snowracer eller iallafall Pulka borde man åka oftare.
Jag hade verkligen glömt hur kul det va. Mysigast är ju att åka 2 samtidigt och rulla runt i snön och pussas med den man älskar mest i hela världen <3

Jisses vad jag tjatar, nu blir det bädden.
Godnattpuss och god jul <3

Julklappsöppning :)

Jag och Filip har precis öppnat julklappar,
så jag lägger in lite julbilder :)

       

Filip fick en tavla av mig, en peak t-shirt och diesel parfym. Av mamma och pappa fick han bakgrejerna för att han älskar att baka ;) , Och av Filip fick jag min älskade volymtång, sminkborttagning, hårkräm och ett gulligt kort.
Jag älskar dig mest Filip <3

Skriver mer om kvällen hos Sandra senare för nu ska vi hem till Filip och äta, Yammie! :)


Ida är påväg hit också, så jag ska träffa henne någon gång nu snart, åhh jag saknar henne :( <3


Over and out puss

22 december,

Nu sitter jag hos Elin och jag ska snart ta och börja göra mig iordning lite smått för kvällen.

Hahah jag har en sjukt rolig sak att säga. När pappa skulle skjutsa mig till Elin och vi gick ut i hallen så stod min granne där och så pratade pappa och han lite och sen sa pappa att jag skulle på fest ikväll och så sa han att han fick ta och bjuda mig på något då.
- Ja men självklart. Jonna dricker du öl?
- Usch nej, haha.
- Men då ska jag ta fram något till dig, men då får du ta det lugnt.
Och då kom han fram med 1 liter smirnoff och sa varsågod. Haha gud jag fick typ hjärtklappning och gav han en stor kram! Han är kanon, världens bästa granne!
Och nu har jag skuldkänslor. Han kanske hade sparat den till något speciellt. Jag får ta och baka något gott till han :)

Men flaskan ska jag inte ha ikväll, den får jag inviga på nyår ist :)

Nu ska jag ta och göra Elin sällskap.

Jag taggar för ikväll, det kommer bli kanon. Jag älskar Sandras presenter ;)  Och i natt ska min man sova hos mig. Jag älskar honom <3
Over and out puss


Drogad

Halloooooooo everybody!

Gick upp vid halv 10 idag och gjorde mig iordning för att träffa Lisa, Mimmi och Sandra på stan för att köpa present till Elin. Efter det åkte vi till skolan och spenderade 1,5 timma där för att tävla om vem som gjorde snyggast pepparkakshus. Tyvär vann vi inte men det var sköen snyggast ändå!
Maja var fotografen när vi byggde pepparkakshuset, och skyll på henne för att det inte blir några bilder. SUDDIGA kan jag lova att dom blev! Fotograf är inte hennes grej, haha.

Efter skolan åkte jag och Filip till stan och köpte present till hans syster. Kostade även på mig en kjol också som jag ska ha hos Sandra imorgon :)

Och nu är det såhär att jag tog jullov idag, jag känner att det är onödigt att fika och sen gå och lyssna på någon som pratar och sen få gå hem.
Känner ist för att ta en lång skön sovmorgon. Och sen åka till Elin och byta julklappar och göra sig iordning för kvällen :)


Föresten så känner jag mig drogad?! , jag har någon konstig huvudvärk och det snurrar i hela huvudet och jag mår lite lätt illa :/ , huvudvärkstabletten hjälper inte, mat hjälper inte. Så jag har nog blivit drogad. Ska sova nu och se om det går över. Håll tummarna.

Over and out puss

Världens bästa Elin! <3

Min världens bästa Elin och min världens bästa vän fyller äntligen sina 18 år idag.
Grattis snygging, det finns ingen så bra som du.
Jag kommer alltid finnas för dig vad som än händer och jag älskar dig!
Lovelovelove<3<3



Utan Elin, ingen Jonna. Grattis på födelsedagen min prinsessa <3

Julklappar, julgodis och Solning

Igår efter skolan så åkte jag hem till mig och hämtade upp Jessica, vi åkte upp till a6 och åt på soya och jag köpte julklappar till Filip. Jag tänker inte berätta vad förens efter jul, men han kommer definitivt bli nöjd :) , Jag hann också införskaffa mig ett par skor till nyår, svarta med en rosett bak och en silvrig klack. Yammiie!
Och nu är mina pengar slut så jag får väl ta och städa lite här hemma så jag kan tjäna lite pengar.
På kvällen åkte jag och Filip till några kompisar och gjorde julgodis. Gott! :)

Och idag är det lördag den 19 december och det är bara 5 dagar kvar till julafton. Termometern visar -9,5 och det är sjukt kallt både inne och ute.
Även om det är 5 dagar kvar till julafton och jag har köpt klart de sista julklapparna så känner jag mig väldigt stressad. Inte inför julafton utan för att det är jul överhuvudtaget. Jag vet tillexempel inte vad jag ska ha på mig när jag ska till Sandra på tisdag, jag vet inte vad jag ska ha på mig på julafton, och nästa vecka på söndag så ska vi fira Elin och jag vet inte vad jag ska ha på mig då heller.  Och ett MÅSTE är att jag verkligen ska ta och bli lite brun nu för snart kan man inte skilja på mig och snön. Så det är vad jag ska göra idag. SOLA :)


Föresten så  taggar jag jävelmycket till sommaren!
Åhh värme värme värme!


Kyla är ett stort minus

Det är fan sjukt jävla jävel kallt ute, det är -7 här och mitt ansikte fryser till is, det känns fan så och känslen i ansiktet, tårna och fingrarna försvinner. Jag bara känner såhär, hur i helskotta ska jag klara av skidveckan i lofsdalen?  Där kan man ju snacka om att det kommer vara kallt, ska man jämföra kylan här med den där uppe så är de fan rena rama Grekland här.
Nej fyfan, jag får väl börja springa med tjocka kläder, mössa, termosar och alltihoppa så jag klarar av att hoppa runt i snön där uppe så jag inte dör. Föresten så känner jag mig inte ett dugg taggad längre. Känslan varade inte länge. Den kommer väl tillbaka..




7 dagar kvar till jul

Dagen blev ju dock inte som planerat, efter skolan skulle jag träffat Ina och köpt julklappar och fikat men vi får fika nästa vecka ist :)
Imorgon ska jag köpa julklappar iallafall. Jessica får hänga med mig, jag vet ju redan vad jag ska köpa så de går nog snabbt.

Nu måste jag dra i mig lite mat och sen måste jag skriva klart uppgiften om "remember the titans" . Ikväll ska jag till min morbror och tömma spargrisen. Gott snack, I like <3





Tjejmys hos Sofie

Jag kom nyss hem från tjejmys hos Sofie, eller nyss var det ju inte jag va hemma runt 7. Men vi har haft det jätte trevligt, vi har fikat, ätit godis, druckit julmust och kollat på sunes jul. Dö mys var det, nästa gång får de bli hos någon av oss andra. På Tisdag ska vi ju hem till Sandra på födelsedagsfest så då ses vi ju där :)

Nu ska jag ta och äta något och sen får jag leta upp en recention på internet om min bok, har inte läst den och tänker inte göra det heller för jag har inte tid.


 


We love Sofie :) , over and out puss coolingar

Födelsedags shopping

Hejsan stjärnor,

Haha tänkte bara börja med att säga att jag precis tänkte skriva vad vi tjejer har köpt till Sandra idag. Men nej, tyvär det tänker jag inte säga så det suddade jag bort snabbt för det ska jag inte skriva här för då blir det ju ingen överraskning. Men det är kul kan jag lova, Galet bra saker! Snyggo, du kommer bli nöjd  ;)

Sen måste jag bara avsluta med att säga att jag fick ett mms av Filip för en liten stund sen, och jag måste bara visa bilden på pepparkakshjärtat som Filip har gjort till mig.


 
Soo jäkel najs, eller hur?  :)  Världens gulligaste kille! <3


Ne nu måste jag plugga. Vi har 2 prov tills imon så nu får hjärnan sätta igång att tänka lite igen, hoho.
Over and out, puss everybody



Filip dag :)

Det blev ingen träning för mig och Filip idag, jag hade ju glömt att svenska hjältar galan var idag så vi hann inte med träningen. Men sola hann jag :)
Träningen får bli på fredag efter min fika med Jessica.

Ne nu måste jag kolla på svenska hjältar, 

sov gott sen allihoppa,
over and out puss <3

Svenska lektion

Nu sitter jag och har svenska och det är bläää!
Jag orkar inte sitta här och leta fakta om någon jäkla Guy de Maupassant, jag kan inte konsentrera mig!

Ikväll ska jag och Filip träna,  de känns iallafall bra. Sen har vi kommit på vad vi ska göra på nyår med, Känns ännu bättre. GÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTT !


Yalla bye <3

kalassöndag

Halloooo everybody!

Igentligen borde jag sova nu, men jag kom på att jag hade en reflektion som jag skulle göra tills imorgon så det va bara att slänga fram datorn och börja.
Idag så har jag vart med Filips familj på kalas i Ölmstad. Rätt långt bort för att köra första gången i snö samtidigt som det var halt och mörkt. Men det fixade jag även om Johan och Filip var lite rädda :)

Nu måste jag skriva klart detta och sluta med allt annat. Dra ut på tiden är ingen ide när klockan börjar närma sig 12, sov gott sen. Godnattpuss  


Grattis Markus





Grattis till Myntti som fyllde 17 år igår. Han är en kanon bra kille som förtjänar det bästa. Grattis världens bästa vän!

Fredag och lördags mys

Igår efter skolan åkte jag hem och sen åkte jag, mamma och pappa till a6 och åt på dragon och köpte julklappar till dom vi ska till på julafton, de blir kanon :)

Sen mötte jag upp Ina och så tog vi en mysig fika och pratade. Hon är charmig!  Vi måste träffas snart igen. En hel dag! :)
Sen kom Filip upp till a6 och så gick vi lite med Ina och kollade, sen åkte Ina hem och så gick vi och köpte julklapp till min bror. Köpte en radiostyrd hellikoppter?! men jag har fortfarande 200 kr kvar att köpa för till honom, ingen som vet vad jag kan köpa? :) Han är en märkesnörd så det kan inte va någon billig t-shirt typ, och parfym för 200 hittar jag inte, suck.

Idag så har jag och Filip kollat på Emils bandymatch med Jessica och Emelie. Dom vann med 13-0 mot fredriksberg (Y) utklassning? jadå.

Nu sitter vi framför tv:n och kollar på robinsson ser det ut som, jag håller på att fixa min läxa så jag är inte så inne i det. Nu är jag hungrig så nu måste jag äta. Men vi hörs imorgon stjärnor :) 

Jag älskar dig Filip, du är mysig och världens bästa. Jag vill inte förlora dig för allt i hela världen <3




Torsdag den 10 december 2009

Fan Bobby valde inte Jane. Men hon tog det bra och det finaste var när Bobbys mamma viskade i Janes öra när de kramade om varande att hon gillade henne. Hon som aldrig har gillat och haft så himla mycket emot Jane. Då la jag till och med en tår. Jäkla bra tv!
Sen valde Christian Viktora B och Tim valde Moa. Tim skulle valt den andra Viktoria för Moa är ju på sommarlov igentligen :/

Idag har jag pluggat som ett as, jag har hunnit mycket! Jag har läst hela boken på svenksan. 1 timma skulle det ta står de på boken men nej det gjorde det banne mej inte, nästan det 3 dubbla. 2,5 timmar läste jag konstant utan pause och jag är absolut igen person som sitter och läser böcker. så Jonna får en stor stjärna i kanten.

Nu ska jag fika, mamma har fixat fram saft och lussebullar. Yammiiiiie ;)


Och föresten grattis Ida på din 18 års dag, och grattis till Samuel som fyllde år igår. Älskar er<3

 


Sov gott sen älsklingar,
Over and out puss J

mammas pojkar

Åh jag bara älskar det programet och nu är de sista avsnittet. Både jag och Mimmi sitter och smsar om att vi är dö oroliga att Bobby kanske inte väljer Jane.
Hoppas hoppas hoppas.

Nu börjar de igen. Skriver sen <3


Done done done

Projektarbetet är klart!
Åhhhhhhhh vad skönt!
Nu tänker inte jag skriva en enda rad till idag. Bajs på Elmia. Byee :D



Elin baby <3

Det blev ingen fika med Ina, det blev så tight, men vi ska ta det på fredag istället :)
Men Elin kom lite efter fem och då åt vi pasta med skinksås och efter det kollade vi i skolkartalogen och fixade min nya header. Bilden på mig och Elin fick fortfarande vara kvar because I love it, va tycks, bra va? :)
Efter att vi hade fixat lite på bloggen så åkte vi och fikade på george. Jag säger bara, kladdkaka, cocacola, hemlisar och skitsnack. LIVET!
Nu sitter jag och kollar på desperate housewifes. Det är bara så jäklans bra, ska nog hoppa direkt i sängen när det är slut, jag är så himla trött.
Vi hörs imorgon everybody.


Godnatt,
Over and out puss


Pepparkaksbak

hej stjärnor!

Igår så var jag hos Filip och gjorde peppakakor med hans familj. Jätte mysigt även om mina pepparkakor blev halvt missbildade.  Filip gjorde ett stort hjärta som jag ska få av han sen när han hade skrivit något gulligt på med glasyr. Charmig kille! 
På kvällen sen kollade vi på, mamma till en mördare. Som förövrigt är ett sjukt bra program. Går klockan 9 på 4an. Så missa inte nästa avsnitt nu ;).
När jag åkte hem så fick jag med mig nårga pepparkakor som vi hade gjort så jag smaskade lite på dom medans jag kollade på silent library.

Nu har jag precis kommit hem från skolan. Denna veckan är slapp, har inga läxor eller prov så det är hur skönt som helst. Snart ska jag fika med snygg Ina och senare kommer min Elin, får se vad vi hittar på :)


här kommer några snygga pepparkaksbaksbilder, Mjöl i hela ansiktet ;) haha,





Lussebak

hallo everybody!

Jag och fille bakar lussekatter, jävel mums. Filip säger att det heter lussebullar, han har fel. degen ska jäsa nu i 40 min sen ska vi forma dom jäklarna. Sen ska vi kolla på Filip och Fredrik och äta lussekatterna, galet va bra :)

Byyyyee, jag älskar filip <3

Mys

Nu ska jag hämta filip på donken sen ska vi umgås med hans syster och hennes pojkvän :) 

Ha det bra ikväll, 
Over and out puss

Göteborg med mammsen

Hej coolingar!

Ja som sagt så var jag och mamma i götet och shoppade och hade mysigt igår. Det blev en massa saker, jag kan inte ens räkna upp allt för jag kommer missa något ändå.
Men det blev strumpor, underkläder för 500, t-shirt, linnen, tights, jeans, skor, väska, klocka, tröjor, smycken, rött genomskinligt nattlinne, parfym, pälshalsduk, vantar och nitskärp. Det va säkert något mer men jag minns inte allt.
På morgonen så hade jag panik som vanligt när jag ska åka någonstans, tror alltid att jag ska glömma något och mycket riktigt. Min plånbok var BORTA! jag och mamma sprang runt i hela lägenheten och letade som dårar. Mamma gick dock igenom allt i hela mitt rum. Hon hittade både det ena och andra i mina lådor, pinsamt! haha hon fick nog en chock.
Men jag hittade aldrig plånboken så jag fick åka utan den. Mamma hade ju massa pengar på sitt kort så jag behövde inte ha med mig mitt. Men när vi åkte så hade jag fortfarande panik och var hur nervös som helst eftersom att jag trodde att den var snodd så pappa lämnade mig och mamma vid tåget och han åkte fort som fan bort till torpaskolan eftersom jag och mimmi hade idrottsskola där igår och jag trodde att jag hade tappat den där. Och menan han var därborta och snokade runt och sprang i skolan så ringde jag Mimmi och frågade om hon visste vad jag hade gjort av den, då kom hon på den smarta saken att vi fick biobiljetter igår för att vi hade vart så duktiga och den tog ju jag fram och visade mamma när jag kom hem så då visste jag ju att den var tvungen att ligga hemma någonstans. Så pappa ringde mig när jag och mamma satt på tåget och gissa vad han sa, Jo att den låg i soffan under kudden. Herregud varför skulle jag lägga den där, Virrepelle!
Det var en lång tragedi på morgonen men sen hade jag och mamma hur mysigt som helst. Och jag såg Eddi på nordstan, åhh han är kung! (:

När jag och mamma skulle åka med tåget hem så var vi dom ända som hade 3000 påsar med oss, så alla fick trängas med våra påsar (:

Väl hemma i Jönköping så stod Filip och pappa och väntade på oss. Och när vi kom hem så visade vi vad vi hade köpt och sen satte jag på mig mitt nya nattlinne och så la jag mig under täcket med Filip.


Mysig dag,

Lördag den 5 december

Göteborg var kalasbra, hittade massa kläder och smycken. hittade också ett par skor och en väska och halsduk och vantar. Berättar mer om det sen för nu ska jag till norrahammar.

Åhhhh skolkartalogen har kommit ! :)  <3


over and out puss

<3




Världens bästa Mimmi <3

Godnatt

Nu ska jag sova, jag har ont i magen och är ledsen.
Ur högtalarna hörs Lady Gaga - Bad romance, jag älskar den.

Imorgon ska jag och mamma till göteborg och shoppa. Jag ska bränna 4000, VÄRT!
Godnatt <3

,

Mammas pojkar, I love it!
hejja Bobby och Jane :)


tre dagar in i december

hej godingar!

Jag har börjat bli så himla snabb på morgonen, nu har jag en halvtimme över tills bussen går och det händer typ aldrig. Men kvart över tio ska vi vara på bäckadahl och så ska vi få reda på något om el, jag har ingen aning men nått sånt var det.
Efter det slutar jag och då ska jag åka upp till Jessica på john bauer och hälsa på henne. Sen ska jag hem och plugga och ikväll blir det julavslutning på idrottsskolan. Jag och Mimmi ska bjuda barnen på julmust, pepparkakor och julskumm, det kommer säkert bara bli en stor katastrof. Vi får väl se,  

Hörs ikväll,
over and out puss

två dagar in i december

Hej gullegrisar!

Idag snozade jag i cirkus 1 hel jävla timme. Så jag hann inte äta frulle så de fick jag kasta ut pengar på i skolan. Galet onödigt! 
Idag har jag verkligen kommit igång med mitt projektarbete och det känns så jäklans skönt, jag måste bli klar med det innan jul så jag slipper det sen när det är massa nationella prov.

Jag har börjat bli orolig över fjällenresan med bf-klasserna i januari, jag vill inte vara borta så länge. Det är kallt och blött och äcklig mat. Jag kommer längta hem!


Over and out puss

världens bästa filip

hej änglar!

Som jag sa innan så skulle jag och Filip leta fram något ur frysen och äta. Det fick bli våran berömda baconsallad som består av bacon, nudlar, sallad, gurka, tomat och majs till det har vi vitlöksdressing eller kebabsås. Yummiiie. Har ni inte testat de så do it! (:
Efter maten så satte jag mig och pluggade och Filip kollade på tv. Elin kom också ner och träffade oss en stund och så hjälpte hon mig med naturen. Elin du är en klippa, love you.

När Elin hade gått och när jag skulle plugga på marknadsföringen så gjorde Filip efterrätt till oss. Han gjorde chokladmousse och rivade blockchoklad över. Han är en sån ängel och han vet precis hur jag fungerar och hur han ska göra mig glad. Han är bäst!


Hur fint och gulligt är inte det då?

Nu ska vi mysa framför tvn och vid 9 blir det desperate housewifes som vi absolut inte får missa!

over and out puss

Stan med Lisa och hockey <3

Igår efter skolan så åkte jag, Lisa och Sandra ner till stan och kikade lite. Sen när vi hade lämnat Sandra vid bussen så gick jag och Lisa till mackmakeriet och åt varsin köttbullemacka som var as god men både jag och Lisa fick galet ont i magen efteråt, vi gick lite till och sen va vi tvugna att springa hem, haha. Men jag fyndade med mig ett par svarta lacktights och en röd tröja.
Senare på kvällen åkte jag upp till Filips kompis och kollade på hockey med dom. Hv förlorade mot linköping med 5-2, suuurt!

Idag så fick jag gå upp tidigare för jag skulle vara i stan vid 8 och fixa mina naglar, det blev röda glitternaglar. Juligt och bra (:




Nu ska jag umgås lite med Filip, måste leta fram något i frysen för jag dör av hunger. Vi hörs ikväll,

Over and out puss

RSS 2.0