kekke!

Sjukt va de stör mig! Sanningen skulle passa utmärkt att berätta men de är inget som någonsin skulle falla in att komma fram.
Jävla vilket folk det finns. Varför hålla på såhär?! Varför vara en sån idiot? en sån tönt som du är?
Jag börjar inse. Folk har fattat innan, jag fattar nu. Jag vill säga så jävla elaka saker om dig, ja vill trycka ner dig, få dig att må som fan. Ja de är så det är.
Fan ta och behandla mig som en människa ditt jävla nylle!



Jag ska inte slösa tid på att du ska få mig att må dåligt för du kommer aldrig lyckas. Jag är bättre än så, det vet både du och jag.
jag tänker leva mitt liv som jag vill.
Vara med vem jag vill.
Göra vad jag vill.
såra dig om de är de som krävs.
Duger jag inte så kan du gå, så är de.
puss vännen.
xoxo, jonna







bög hungrig

Jag är fet hungrig men måste kolla klart på förhäxad först. Äter ben&jerrys, as gött!
Hungrig som ett djur. Dör.



xoxo jonna

<3

Jag tror att jag är kär. På riktigt! Jag börjar om nu.


25 december. Behöver man säga mer?

Igår började jag dagen med att jag först jobbade 9-19. Så jävla mycket folk så jag tror jag måste sjukskriva mig, fett oskönt va de iallafall.
Sen hem och fixa för Mimmi och Lisa skulle komma till mig och förfesta innan vi skulle satsa på en fet utgång. Jag blev slirig någonstans innan 10, sen gick det bara utför. Jag ramlade i min trappuppgång både påväg till krogen och hem från krogen. Har rätt många luckor så jag inte minns mycket av kvällen. Men sura sms hade jag från flera på morgonen. Mitt i allt under kvällen bytte jag kompisar och träffade på en gammal kärlek sen jag gick i 6an så jag va med han och hans vän. Vi gick till kebabbaren och sen va vi ute på kiss äventyr och sen vet jag faktiskt inte mycket mer. Jag tog iallafall bussen hem och där däckade jag i soffan och vaknade vid 7 och gick in och la mig i sängen. Sen vaknade jag totalt vid 11, då satte jag mig i soffan igen, drack massa vatten och kollade på harry potter, efter de blev de stuart little.
Nu är jag hos mamma och har som vanligt snott mat. Min mat hemma va möglig. Men hallå? jag kan inte göra mat! Jag fattar allvarligt talat inte hur man gör. De går bara inte, de smakar fan värre än skolmat. Hur bra låter det liksom? pyton!

Igår hände en grej. 
De här med folk som är otrogna. Helvete va vanligt det är. Alla är de. Har man aldrig varit de så är man typ onormal. Ah det är man faktiskt!  
Vad som hände sägs inte här iallafall.


Nu orkar jag verkligen inte skriva mer. Föresten kan ju även berätta att jag srukade min armbåge igår? , ah jag trodde inte ens man kunde de, men den är FET!

xoxo, jonna


Julafton 2009

Satt och kollade på bilder från förra julaftonen. För det första, guuud va man förändras! men tur är väl kanske de. Jag älskar bannemej julafton och släktkalas och allt sånt.
Mysigt är detr!

Tänkte dela med mig av lite bilder, enjoy!







Nu blir det bedden,

xoxo, jonna

Kebab i örat

utgången som skulle bli av blev inte av, men jag lider inte för det. Jag, Jessica O och Sandra L åkte hem till Jessica och smaskade kebabrulle och kollade på one three hill. MYS!

Inatt sov jag hos Jessica så nu har jag ont typ överallt. Först va de bara jag och Jessica i sängen och 2 feta duntäcken, sen började Candy gnälla och ja blev så lipig över de så ja tog upp henne så hon fick sova i sängen och sen sov även Linus i sängen, och Linus han tar fan plats! 
Jag har sovit på cirka 20 cm och höll dessutom på att mosa Linus på morgonen men Jessica drog bort han lite halvt vaken i benen.
Vi sov till fucking halv 12. Insane! Jag pallar inte sånt, blir arg och sur och gnällig då. Jag och Jessica har gnällt hela dan.

Och nu är de jävla sagan om ringen på tv. Så jäkla spännande verkligen. Fyfan!

Nu måste jag snart sova för vid 9 imon så ska naglarna fixas och vid 11 ska håret fixas, klippas och färgas, funderar på att färga brynen också. Efter de ska jag sola och sen träffa Lisa.
Imorgon blir de dessutom övernattning hos mamma och pappa, sova på madrass på golvet. Livet haha.

xoxo, jonna

Tok

Haha jag ångrar mig. De som är sagt får stå kvar men de gäller inte.
Jag vet helt enkelt inte.

Och jäklar va glad jag är idag, mitt soundcard funkar äntligen igen. Kul att ljudet helt plötsligt hoppar igång igen, känns himla värt. Älskar att hoppa runt och dansa naken när ingen ser mig. Haha ;)

Hela veckan är planerad, vi sätter bara ett x som får stå för dagen: X
Onsdag: Jessica Obrien <3, sen utgång på kvällen.
Torsdag: Först fixa naglarna. Sen frisören, färga håret och klippa mig och efter det Lisa <3
Fredag: Julafton.
Lördag: jobb till 19 sen utgång.
Söndag: Sova och mys?

Känns faktiskt himla okej!

Ne nu gör vi ett nytt försök, duschen väntar.



xoxo, jonna

häxa med fet hatt

Jag känner mig på sjukt konstigt humör.
Jag har kommit in i en fas som absolut inte känns bra. Eller jo det är bra, men inte smart.
Så idag kanske jag är elak och sabbar allt. Men ja har inte bestämt mig än. Jag kan inte säga vad de är för då skulle jag absolut bli avrättad.
Men ah, elak är väl de ända jag har att säga. Men som sagt, de spelade ju ingen roll. B.

Nu ska jag duscha och fixa mig. Ikväll kommer Lisen hem och hon ska bannemej inte komma försent för jag har massa att säga så vi behöver en fikastund. <3

xoxo, jonna

babe

Hela dagen har bestått av himla massa mys, gosigt va de ;)
Snart ska jag kolla på pensionärsjävlar sen ska jag sova, är så sjukt trött.

Raaaow ;)

Igår fick jag gå upp tidigt, redan vid 6 va jag uppe för då va jag tvungen att fixa massa och lämna Candy hos mamma och pappa för sen skulle jag hämta Sandra och så skulle vi bege oss till Isaberg för säsongens första skidåkning. Vi tog oss dit helt okej och så ställde vi oss i kön för liftkort sen va de bara att tuta och köra. Vi började först i mellanbacken eftersom de va ovant, har ju ändå inte åkt sen i februari? Men sen flöt de på och vi åkte till och med i svarta backen ;)
Under dagen hann vi göra en miss i skidliften som va Sandras fel, haha.  Jag hann bella och göra en volt samtidigt, dessutom hann ja köra in i skogen och åka med bara 1 skida. Sandra blev dessutom intervjuad medans jag va på dass, haha.
Kul va de iallafall, Sandra hann inte riktigt med mig för hon tyckte att jag körde störtlopp. De gjorde jag givetvis inte, men de går fort ;)
På hemvägen bestämde vi oss för att vi skulle gå ut, så vi ringde boysen och drog ihop några och så blev de utgång. Vi satt hemma hos mig först och eftersom jag hade Candy så ringde jag Jessica och frågade om hon ville ta hand om Candy sen när vi skulle ut, och Klart min kära älsklings hjälte ville de. Vi har ju ändå planerat att Candy och Linus ska bli ett par, bara Candy slutar bitcha.

Efter utgången som va helt okej trots att vi bara va på tusen och en natt så tog jag bussen hem till Jessica och satt där med Jessica, Sandra Lund och Anton. Jag åt upp nästan alla chips och så fick vi jätte goda kakor som Jessica hade bakat. Mumsigt :)
Och inte nog med det och att dom hade tagit hand om Candy. Jessica och Sandra hade plockat undan alla burkar, flaskor och allt de va. Så jäkla söta tjejer. Ännu en gång, tack <3

När jag kom hem ringde jag xx och pratade någon/några timmar innan jag slocknade i bädden.
Idag sov jag till 4. Jävla insane, har aldrig någonsin sovit till 4 i hela mitt liv. När jag vaknade va de ju fortfarande mörkt ute så jag trodde klockan va runt 8 och att de inte hade blivit ljust ute än så när jag såg att klockan va 4 fick jag ju panik. Och stackars Candy va snäll och sov hela tiden. Hon brukar alltid gnälla när hon vill att jag ska gå upp och gå ut med henne. Men de hade hon inte gjort, hon förstod nog att jag behövde sova.

Hela min dag? har jag spenderat hos mamma och pappa. Dom fick bjuda på mat och så gjorde jag och mamma en paj och kollade på kommisarie späck. Sjukt rolig film!  min humor till tusen :)

Nu har jag babblat tillräckligt. Så nu ska jag sova, Klockan är ställd på 11 imorgon. Här ska bannemej inga timmar sovas bort.


Candy älskling. Ingen kan ersätta dig <3


xoxo, jonna

mysfredag!

Jag tänkte precis skriva att jag va deppig för att jag satt hemma själv en fredagskväll, men precis när ja tänkte skriva de så ringde jessica och sa att hon hade hämtat hem sin nya hundvalp. Så jag och min bebis ska dit och se om dom går ihop. Det måste dom ju helt enkelt göra. Får muta henne med godis annars ;)

Nu måste jag verkligen gå. Åhh vill träffa mysig bebishund. Ska försöka ta lite bilder på dom med och ladda upp här. Skriver ikväll.

xoxo, jonna

bläää

Behövdes inte mer än en kopp te..
Vinterkräksjuka? Hoppas verkligen inte det!
bläää

BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖG

Fan va jag hatar folk som kör sakta. Gasa på förhelvete och betala böter isåfall, hur ofta händer det liksom?!!!!
Jävla hund som skäller!!!
Jäävla biljävel som blir isig på insidan hela jäävla tiden!!
Jävla hyra som har höjts!!!
Jävla helvete att jag inte har någon mat hemma!!!
kuk att jag ska jobba imorgon!!!
HATAR jävla bonde söker frujävel. Helvete va bögigt program!!!

Va visst inte alls glad idag. Iallafall inte nu, har stört mig på allt som in i helvete dom senaste timmarna. Får väl snart ta och hälsa mens välkommen. SKÖNT!!
Om någon hade tänkt att göra inbrott så gör gärna det idag för ni kommer fan dööööö om ni försöker komma in här!!!!
Nu ska jag dricka så mycket te så jag bajsar ner mig för jag vill fan inte jobba imon jag kommer mensa på alla. ALLLA!!!!


jallabye!

nerkärad.

Nu jävlar!
Min diet är ju fan lysande. Jag äter lite och tränar inte. Shit va bra. Och när va de jag sa att jag började? för 2 dar sen? Jag har iallafall gått ner 2 kilo. De här går ju kalas :D

Nu har jag precis kommit hem från a6, va där och kikade en stund med Elin. Nu vet jag va jag ska köpa i julklapp till x. Helt perfekt!
Lämnade även tillbaka tröjan som ja köpte för att han på jack and jones är så snygg ;). Okej jag lämnade inte tillbaka den, Elin gjorde det. Jag satt utanför på en bänk och log och mådde bra av att kolla på han. Jag tänker vara smygkär i honom :)

Nu ska jag äta sen ska jag till mai och kolla om hon har fixat min nageltid :)

xoxo, jonna


Duktig jonna

Jag fattar inte grejen med att hålla på med andra när man redan har en pojk/flickvän.
Jag skrev ju att någon i helgen hade hållt på med mig när vi va ute på ett sätt som verkligen inte är okej. Idag när jag skulle logga in på fb så såg jag att killen hade skickat vänförfrågan till mig. Så ja gick in och kollade på hans fb, han hade flickvän. Och de är dåligt nog att göra så när man har flickvän men inte nog med det så va flickvännen min kompis, kompis. Så ja ringde upp henne och sa va han hade gjort och hon skulle säga de till flickvännen.

Jag vet själv hur de känns, så idag har jag gjort en bra gärning! :)

xoxo, jonna

assistent till mig själv

Jag är påväg. Idag har jag bara ätit frukost och bara ätit mat 1 gång. Min kvällsmat ska bestå av ett äpple.
Japp så ska det vara framöver. Nej jag tänker inte vara en äcklig fjortisbantare jag ska bara äta nyttigt och gå tillbaka till min tidigare vikt.
Idag har jag också fixat tid till klippning, färgning och naglar. Och allt detta blir den 23e. lyckat, japp!

Som jag sa igår så skulle jag söka jobb idag, så idag har jag sökt 7 förskolelärarejobb. Får jag inget så ger jag upp hoppet om jobb tror jag. Helst av allt skulle jag vilja bli hemmafru. Skulle vara skönt att shoppa, fika, kleta läppglans och dra över bordet med en trasa då och då. Känns faktiskt ganska okej, de kan man ju leva med.

Och vet ni, mitt soundcard funkar fortfarande inte, jag blir så lack!! Jag får be morbror eller dennis om hjälp så fixar det sig säkert. Det måste det göra.

xoxo, jonna




och jag har haft sex med en kändis.

Alltså jag är ledsen att jag mest av allt pratar om sex här men det är ju de ni verkar gilla. Jag har verkligen inte få besökare men varje gång jag skriver om sex går besökarna upp till 250 per dag och det är ganska mycket skulle jag vilja säga, uppdaterar ju inte varje dag och kan ärligt säga att rubriken inte är sann men man skapar ju besökare på den ;)
Så ja jag behöver väl inte säga förlåt direkt. Jag helt enkelt fortsätter att prata om de, oroa er inte.

Nu ska jag dejta min kudde, vem vet kanske har en dubbeldejt. Haha ne inte idag ;)




xoxo, jonna

här va de sex

Okej shit va lack jag är! Mitt sound card funkar inte på datan. Ljudkort för er som inte kan engelska. Det sägs att jag inte kan det, men ah nu får ni nog erkänna att ni hade fel. Dessutom visste jag innan att lim hette gluue på engelska. Stavningen är det däremot fel på. de har jag aldrig sagt något om. Man kan ju inte kunna allt, eller hur älsklingar? ;)

Föresten, jag känner mig fett ofresh idag. Har inte haft något smink och håret ser ut som ett bombnedslag. Kan dessutom avslöja att ja sitter här i randiga kalasbyxor, stor tshirt och morgonrock. Inte nog med det så har ja håret halvt uppsatt på endast ena sidan och så har ja en halv tub med bepanthen på läpparna, en salva som bebisar ska ha på sin röda och kissiga rumpa men jag har hört att det är bra för läpparna. Så ja nu vet alla att ja sitter här och skriver och har en fuldag. För en gångs skull kan ni känna er lite snyggare än mig. Ja tyvärr bara endast idag;)

Jag och Lisa har precis vart och ätit på max, Igentligen skulle vi till evergreen och äta men då va ju de stängt så vi tog bussen till Lisa och hämtade hennes mammas bil och drog till max. Vi tog driven och åt i bilen, mina tår och fötter va icebaby. Fett oskönt, dom har inte tinat än. Vet ni, ja rapar äckel lök. Lisa beställde utan lök så jag antar att jag fick hennes lök också för jag fick fan en hel lök på min burgare. Äckligt.

Jag har sånna jävla planer på mitt liv, lyssna här. Först och främst ska jag gå ner 10 kilo och ligga på mina underbara 45. Vet inte vad som har hänt. Men nu tror ni säkert att jag är nojjig och vill få anorexia men nej, tänk på att jag endast är 1.56 lång. Sen så ska jag färga mitt hår igen, färgen har börjat gå ur och ja funderar på några ljusa slingor. Sen måste mina naglar fixas om innan jul och nyår tack. Sen ska jag börja sola ungefär 4 gånger i veckan. Kan ju inte vara så farligt för tänk på dom som röker, vilket inte jag gör. Cancer som cancer liksom. Vi kan ju ligga lika? ;). Ja de va nog ungefär de som va planerat. Ne jag har en till sak planerad, ja måste bara boka tid, prata med mamma och bankman och sen lägga mig på operationsbordet. Ska försöka gå ner 10 kilo och få en operation gjord till februari. Ja och va de är för operation ska jag inte avslöja förens det är gjort tyvärr haha.
Paradise hotell ska jag söka till med. Man kan ju skriva att jag älskar att knulla och gör de varje dag och har inget emot att göra saker framför kamera, lätt som en plätt att komma med då ju. Hahaha

Imorgon ska jag sova länge, länge sen ska jag sitta och skriva cv hela dagen och skicka in till massa ställen så jag kan sluta leva på mamma. Känns liksom inte bra att ha flyttat och ändå ringer dom och frågar när jag ska komma och äta. Halloooooo jag har lämnat boet!

Ne men vill ni veta en sak? jag är ett objekt. Vet att du läser detta så tack, det va skönt att få ett erbjudande men jag tackar nej och du kan fortsätta sura tack :) . Du och jag hade en tid för inte alls längesen som gick ut på "lust" umgänge. Då hade du känslor och va inte så jävla korkad och äcklig. Vem säger såhär: Jag tänker fortsätta sura och inte prata med dig tills du knullar mig.  Känns moget eller? Jävla pajas. Skjut dig!
Dessutom tror folk att det är helt okej när man är ute att någon tar en på fittan och klämmer lite. För ja varför skulle jag inte vilja det liksom? 

Helvete kan jag få vara en människa eller?! Bestämmer väl själv vem jag vill leka med!




xoxo, jonna







småviktigt

  • ja orkade inte skriva nått. de blir punkter.
  • ja väntar på lisa, vid 8 kommer fler
  • utgång,
  • ja har vart på julbord, fet och gott
  • Ja är småfull, ja ska dra i mig en vinflaska nu.
  • ses utee
  • ikväll är ja glad.
  • ja är p.g med alla. en ny varje helg.
  • har inget mer att säga.
  • puss på allla.
  • xoxo, jonna

jag har separerat

Nu sitter jag hos mamma och pappa. Ännu en gång är jag här och har käkat. Fan de känns ju inte som jag har flyttat. Känns liksom bara som jag är skillsmässobarn fast dom bor tillsammans och dom har skillt sig från mig, hårt men rättvist haha.
Idag har jag och fislis har vart och julshoppat. Nu har jag bara söta älsklings Nicolina kvar att köpa till. Det får bli imorgon när jag och Jessica ska ses och gå på stan en sväng.
Imorgon ska mamma köpa skidor, pjäxor och skidbrills till mig med. Jag är fett taggad på att åka nu. Jag och Lisa skulle igentligen göra det idag men ne, då hade ingen backe öppnat än. På lördag öppnar dom i mullsjö, ÅHH vilken hitt nja va?. Jag vill till isaberg, eller varför inte sälen? Sälen blir de v 3 ;)

Idag känner jag mig glad och sprallig. Kanske är för att jag äntligen får in pengarna som jag jobbade in i augusti och september. segt, sjukt gött. Eller så är det någon som helt enkelt påverkar mitt liv och min lycka. Man vet aldrig. Man ska vara hård mot mig ;)

xoxo, jonna


På vintern går man inte, man slirar

Jag blir lite trött på allt. Varför ska jag vara som jag är när det gäller kärlek? Varför är jag så jävla störd och tror att saker från förr är bättre än de som kan komma?
Jag vågar nog inte riktigt släppa in någon i mitt liv. Vill inte se att något ska misslyckas. Jag vill ha det precis som alla andra. Leva lyckligt med någon, älska någon och dela mitt liv med någon föralltid.
Varför ska man ha knullkompisar? Jag gillar inte de längre, jag ska sluta med det. Det är ju bara sjukt dumt!

Nog med de dåliga. Idag gick jag upp med tuppen, nästan iallafall, de kändes så. Candy va kissenödig som attan så de va bara att gå upp och kissa med henne och sen kunde jag inte somna om. Vid 1 åkte jag och hämtade upp lisa och sen åkte vi och simmade. Antagligen fett lite men de kändes mycket. Båda va helt anfådda och trötta både i armarna och benen, mina fingrar somnade dessutom. Jag känner mig så jävla otränad så imorgon efter jag och Lisa ska gå på stan och köpa julklappar så ska jag ta med henne ut så en jävla lång promenad. Att gå till norrahammar och tillbaka kan väl ändå va ganska nyttigt? Vi kan ju till och med ta med matsäck, nee just de. Jag har inte pengar till de.  Idag blev jag så jävla lack när ja åkte hem till mamma och pappa och åt. Jag blir så jävla lack på att hela tiden leva på dom så jag bestämde mig för att inte äta där mer och inte sno pengar till mat. De blir liksom bantning för min del. Jag behöver de, har trots allt gått upp mer än en gravid, men antagligen syntes inte de men jag känner mig tung och osexig. Jag sa iallafall till mamma att jag fick flytta ihop med någon jag inte tycker om som har heltidsjobb och kan försörja mig ett tag. Hon bara skrattade men ja vänta du bara.

Föresten, innan fastnade jag i en snödriva. 3 söta killar kom fram och frågade om dom skulle hjälpa mig så dom puttade på bilen och sen så satt jag inte fast längre. Dom ville till och med bjuda på pizza. Jag tackade nej. Jag skulle ju trotsallt till Lisa och kolla på mysteriet på greveholm. De känner ja är viktigare än pizza med tanke på mina 5 kilon som inte är okej.

Nu sitter jag här och är lite småirriterad. Jah hittade nämligen ingen parkering så jag måste upp imorgon innan 9 och flytta den. sådär skönt känner jag.


Och nu ska jag berätta något possitivt för jag känner att de blev mycket negativt här. Jag är glad, ja de kan ni nog inte tro, men jag är de helt seriöst. Jag är lycklig också, jag mår bra och jag trivs som fan. Blir bara lack över att jag alltid ska hata killar som är snälla.
Så läser någon beundrare detta så kan ni va lite hårda tack.. Hatar fjäsk.



På fredag blir det utgång. Ja jag vill iallafall, ska försöka få med mig Lisa annars blir de på lördag. Och natten slutar väl som alltid efter en utekväll. Utan pojkvän men med lekkompis.
bögigt.

xoxo, jonna


slötant.

Snart är det jobb som gäller. Jag är så slö så jag orkar inte skotta ut bilen, inte skrapa heller. Så pappa, min räddare i nöden sa att han kunde skjutsa mig till jobbet och sen hämta mig när jag slutar. Det kallar jag lyx.
Jobbar 14-19 passet idag och kan väl ändå känna att det är helt okej.

Imorgon har jag bestämmt med Lisa att vi ska simma vid 1 och efter en lång simtur så ska vi sola.
Detta ska jag nog göra varje dag denna veckan. Kan bli jobbigt, det kommer bli jobbigt. Men det kommer bli snyggt.

Pappa kommer 20 i, 10 minuter kvar. Tror ja måste på dass, jag är bajsig. Fresch.

xoxo, jonna

framtidsplanen är fri

Jag vet hur jag ska bete mig.
Jag ska utnyttja alla med sex, och absolut inte ha några känslor.
Jag ska leka,
bli en hora.
Mums!

RSS 2.0