Söndag 29 november

Igår efter julfesten så skjutsade Hampus och Hanna hem oss till Filip, och så åkte dom till Bankeryd och lämnade Hampus bil och sen hämtade vi dom och åkte hem till mig. Hanna fick ett par jeans av mig och sen spelade vi lite kort och TP, åt godis och drack cola. Mysigt! :)  
Runt halv 1 körde vi hem dom och åkte och hämtade mamma och pappa.

Idag gick vi upp vid 9, jag ställde klockan för att vi skulle åka och fika hos Jessica vid halv 11. Vi fick nån god kaka som jag inte vet vad den heter, haha. Men jag är sugen på receptet :)

Nu har jag och Filip precis vart och ätit pizza och nu måste jag plugga på mitt jävla bajsprov, jag är inte taggad! Och stackars Filip får sitta och kolla på, haha. Love you.



over and out puss


28 november

Sorry för dålig uppdatering, men igår när jag kom hem från skolan så sov jag i flera timmar och sen gick jag och Filip och åt och precis efter det åkte vi till ekohallen och sen hem till honom. När jag kom hem på kvällen så var jag verkligen inte på humör så allt skulle bara bli pannkaka och fel om jag började skriva massa här för sen skulle jag fått förklara mig och nej det känns som ingen behöver veta vad som hände.

Nu har jag gjort mig iordning och snart ska jag äta. Vid 3 så ska jag på julfest med Filips familj. Och ikväll får jag bli fyllechaffis till mamma och pappa. Nu måste jag hitta något som jag kan ha på mig och sen ska jag ringa några samtal till mina bästa.


over and out puss




Förövrigt är min Elin världens bästa Elin <3

djävulsbarn

Jävla djuvulsbarn på idrottsskolan. Skjut mig, fan va jobbiga dom är!
Nu ska jag käka och sen blir det mammas pojkar.


Jag älskar Filip <3


mys med Elin

Idag efter skolan så ska jag träffa min älskade och saknade Elin, vi ska ta en fika och prata en massa. Har inte träffats nu på väldigt väldigt länge och det är verkligen något jag saknar. Jag klarar mig inte utan dig hjärtat. Våra Elin och Jonna stunder är dom bästa. Du är och kommer alltid vara min bästa vän gumman <3

Vi hörs ikväll älsklingar,
over and out puss

ledsen

Egentligen borde jag sova nu, men jag har så mycket att tänka på att jag bara skulle ligga och stirra upp i taket och vrida och vända på mig och försöka komma på en lösning.
Jag tänker inte berätta så mycket mer här. Men det finns två nära vänner som bara försvinner längre och längre bort från mig. Den ena känns inte som den har tid med mig längre och som den andra sa, det känns knappt som vi känner varandra.
Jag är så himla ledsen för detta. Jag saknar er tjejer, jag verkligen saknar er. Jag vet inte vad jag ska göra för att få det som innan. Men jag gör verkligen vad som helst för att det ska bli som förut.
Ni betyder så mycket för mig att jag verkligen inte klarar av att förlora er. Jag klarar ingenting utan er, det är ju ni som jämt har fått mig på andra tankar och ni har tagit upp mig från botten när det har vart som värst.
Förlåt att jag inte har visat innan hur mycket ni verkligen betyder, men jag hoppas att ni vet det nu och jag vill få tillbaka det som vad innan, om inte det är för mycket begärt.  <3

Slappis

Sov längre än jag skulle idag men tog ändå en buss tidigare än jag brukar. Idag är jag snabb av mig!
Kom till skolan och skrev på min intervju så nu är jag klar och allt är inlämnat. Har inget vettigare för mig än att kolla på bloggar och annat. Jag slutar snart och då ska jag till Filip och sen vid halv 3 ska jag vara i skolan igen för då är det utvecklingssamtal som förhoppningsvis ska gå bra. Ikväll är det desperate housewifes och då ska jag och Filip vara bänkade framför tvn  :)

JAG SAKNAR ELIN OCH JONNA STUNDERNA :(  , du är den bästa vännen man kan ha, och du betyder massor för mig. Jag älskar dig <3



23 november

Började skolan vid 10 idag. Lisa hämtade mig 20 i så jag slapp ta bussen i regnet. Snällt (:
När vi kom till skolan så va första lektionen inställd, så jag gick till kuratorn och intervjuade henne så mitt arbete skulle bli klart. Sen hade vi en svenska och då skrev jag klart min debatt. Efter svenskan så skulle vi ha fritidspaketet men den lektionen var också inställd så jag och Madde gick upp till meddan och skrev klart vår natur.
Jag känner mig verkligen duktig, har gjort så himla mycket idag.

Nu kom Filip så nu ska jag umgås med honom. 

over and out puss

biomys med älskling



Igår så var jag och älskling på bio. Vi kollade på new moon, den var bättre än den 1:a, twilight men det va ett sånt retligt slut jag bara längtar tills nästa film kommer.
Efter bion åkte vi hem och kollade på tv och mös sen somnade vi runt 2. Älskar dig mest gubben. Du får mig att må så otroligt bra.

Nu har vi precis vaknat och duschat. Filip kollar på "Jims world" och jag ska snart sminka mig var bara tvungen att skriva lite så ni har något roligt att läsa (:

Senare kommer Bror, miss you <3


Over and out puss






Skolan

Back in school.

Yes ni ser ju, jag orkade ta mig upp ur sängen och idag har jag faktist sovit jätte skönt.
Så nu sitter jag i skolan och alla jobbar på sitt arbete men jag är redan klar med mitt så jag roar mig med annat :)
Idag slutar jag 10 i 12 och då ska jag stanna kvar i skolan med Filip och sen ska jag kolla när han spelar innebandy eller fotboll eller vad det med andra i skolan. Tycker det är hett att se han spela ;)
Sen till kvällen ska vi kolla på twiligt för imorgon ska vi på bio och se new moon och jag är taggad som aset!
på söndag kommer bror, hans tjej och min morbror. Senare på kvällen ska jag nog träffa Elin.



Ser ni föresten att jag har skaffat hit en klocka och ny stil på texten? Mycket bättre nu tycker jag :)

Over and out puss




19 novemer, fortfarande sjuk

Hej stjärnor!

Gick inte till skolan idag heller även om jag verkligen försökte. Men om jag inte kan använda min arm och den bara hänger och slänger och jag har en svullen kula på halsen så blir jag inte så sugen på en dag i skolan. Dessutom har jag vaknat flera gånger inatt av att jag har skrikit av att det har gjort så ont.

Men nu har kulan gått ner så man ser den inte men man känner den, så imorgon ska jag nog ta mig till skolan iallafall. Får väl gråta en skvätt om det gör alderless för ont :P

Idag har jag iallafall hunnit med att göra lite läxor. Har skrivit frågor om deppression som jag ska ställa till våran kurator så jag kan redovisa mitt arbete nästa vecka. Och nu håller jag på med att göra schemat för vårterminen till min och Mimmis idrottsskola. Så nu väntar jag bara på att Mimmi ska komma så hon kan hjälpa mig (:

Vid 4 blir det idrottsskola och ikväll kommer Filip till mig och då ska vi kolla på mammas pojkar (: Älskar det programmet och jag börjar faktist gilla Jane mer och mer. Hon är cool!



over and out puss


världens största problem

Hejsan älsklingar.

Jag fick vara hemma idag för sprutan, och nu låter det säkert som, "åhh det är så synd om mig". Men jag tänkte faktist tala ut om mina problem. Haha jag känner mig som en viss annan person och endel vet nog vem jag tänker på ;)
Men jag har ont i armen ända från axeln till armbågen, och jag kan inte styra min arm den lever ett eget liv ungefär. Sen hittade jag en knöl vid halsen idag på morgonen så jag frågade pappa vad det var och då har min lymfkörtel på vänstra sidan svullnat upp. Så nu gör det jätte ont att äta och andas. Sen får jag inte tillräckligt med luft så jag har ont i hjärtat för att det får pumpa så hårt.

Jävla spruta, det va nog något annat i den jag fick. Känns som jag håller på att dö eller något. Men jag är en fighter så jag kommer klara detta ;)  Jag får väl helt enkelt ägna de sista timmarna åt att kolla på film, för nu ska jag kolla på ronja rövardotter. Hon är faktist bra! :)




Bye, over and out 



sprutan

hej igen änglar,

Nu är sprutan tagen, eller för ett tag sen. Jag, mamma och Filip åkte till rosenlundsvårdcentral vid 5. Där möttes vi av en lång kö. Min första tanke va, vad fan? varför är det så lång kö för? och sen kopplade jag och sa, faaaan! Vi stod där i en timme och 20 minuter innan vi kom in. Och när vi kom in så fick vi vänta ytterligare 30 minuter på att jag skulle få ta sprutan. Filip fick gå fram med mig och ställa mig i kön som va där inne och mamma satt och väntade. När jag kom fram så blev jag jätte nervös och började fnittra. Hon märkte att jag va nervös så hon sa till Filip att han gärna fick hålla mig i handen. Men jag kände att de va lite fjantigt så han höll mig på axeln istället :P , men det gick rätt snabbt att ta den och jag reagerade med ett ahhhjjjj. 

Nu har jag riktigt ont i armen, men jag klarar mig så jag får pallra mig upp imorgon och gå till skolan. Imorgon går jag från kl 8 till kvart över 3, men ungefär 0 raster.  Jäveljobbig dag!



Godnatt
over and out puss


Tisdag den 17 november

Slapp dag i skolan. Vi hade visst bara en lektion på en och en halvtimma idag och slapp kemin vilket jag är galet glad för!
Nu sitter jag här med datorn i knät och chipsskålen och saft jämte mig och kollar på tv. Hur underbart är inte det då? :)

Ikväll ska jag ta svininfluensa sprutan. Jag är fortfarande lite osäker på om jag ska göra det. Jag tycker de är läskigt och jag hatar sprutor. Tänk så hamnar jag i koma? eller dör? eller får en använd spruta och får aids efter det eller något?  ja, jag är rätt bra på att överdriva men rädd får man väl vara ändå. Fy!

 

Nu ska jag fortsätta med mitt chipsätande och saft drickande och lägga ifrån mig datorn och kolla på tv ist.
vi hörs ikväll stjärnor.


over and out puss


världens bästa älskling

Jag har världens bästa och finaste pojkvän. Han är verkligen allt för mig och betyder mer än något annat.
Jag är rädd om dig gubben, inget eller ingen kan förstöra för oss <3


söndrig data

Hej snyggingar!

Förlåt och ursäkta för dålig uppdatering men min dator har strulat hela helgen men jag tog med mig den tills Filips pappa idag så han fixade till den så nu funkar den igen,  tack Henrik (:


I fredags så hade jag och Filip filmmaraton. Vi skulle stanna uppe hela natten tänkte vi men jag somnade runt halv 2, jag var hur trött som helst. Men vi hann se, what happens in vegas och zombiland. Zombiland va varkligen skit tråkig, men det kanske var för att jag va trött för jag har hört av andra att den ska vara bra. Yeye.

I lördags så åkte vi till Filips systers pojkvän och va där med hans syster, hans bror och hans brors tjej. Det va riktigt kul. Vi åt gott, lyssnade på musik, flög flygplan och spelade spel.

Igår var jag med Filip igen, vi hade en slappdag och låg i sängen hela dagen och spelade xbox.


Idag så hade vi resursdag vilket innebär att man får göra prov som man har missat. Jag hade kvar en kemilabb som jag va tvungen att göra. Och fyfan, från och med nu så hatar jag kemi mer än allt. Jag trodde de skulle gå på ca en halvtimme men nej, jag va där i 2,5 timmar! helt sinnes va arg och sur jag var, jag fattade ju ingenting och de va ju ingen dunder hjälp man fick.  Efter skolan åkte jag hem där Filip väntade. Sen åkte vi hem till han och så åt vi och spelade xbox och mös. JAG ÄLSKAR DIG <3


Nu måste jag nanna.
over and out puss


svininfluensa

Jag är orolig. Man hör en massa saker om svininfluensan att man kan dö av både vaccinet och av influensan. Vad ska man göra? ska man ta sprutan eller inte, jag har verkligen inte bestämt mig, först var jag jätte emot sprutan för jag är rädd för sprutor. Men nu vet jag inte, det kanske är lika bra att ta den? Och idag på morgonen så hörde jag att en tjej från Göteborg fick en annans mans använda spruta så nu måste hon åka in till sjukhuset och kolla så hon inte har fått hepatit eller hiv. Så himla oansvarigt, sånt är jag rädd för. Visst det är stressiga tider, men hallå? den här sjuksköterskan kan faktist ha orsakat så att tjejen har fått hiv?
 
Jag måste verkligen tänka igenom detta, Eftersom jag är hypokondriker så kanske det är lika bra att ta den så jag slipper tänka på att jag har influensan men sen så är jag rädd för sprutor ockå.
Usch vilket beslut.


over and out puss

Respektlös

Dra!

Varför är människor så respektlösa? Varför ska folk jämt klanka ner på alla andra? mår man bättre då eller vad är det frågan om? Jag är tyvärr personen som ger igen, och om det är bra eller dåligt det vet jag inte, men man ska inte stå och ta all skit och sen gå hem och gråta för något en person har gjort. Det har jag lärt mig sen jag va
mindre så det gör jag inte. Men ibland har man bara lust att ge upp, men vad vinner man på det? Ingenting. Det är ju den andra som gör. Jag tänker stå på mig, vad du än ljuger ihop, säger eller gör. Så skärp dig, ljug inte ihop något som inte är sant.
Jag är så otroligt jävla trött och arg på dig.  Du har gått för långt. Enligt dig gör jag fel, jag är konstig och omogen, jag behöver växa upp och folk är otrygga med mig och blablabla du säger så mycket så jag kommer inte ihåg all bullshit.
Men för dig är det helt lugnt att säga precis vad du vill om mig, eller? Det är okej att ljuga? att dra in folk som inte har med detta att göra, och sen hitta på en ny historia? Lägg bara av tjejen. Nu har jag sagt det allderles för många gånger så fatta för en gångs skull vårat val!

Ibland tänker jag allderles för mycket. Som nu tillexempel. Jag läser ju massa olika bloggar och jag förstår inte ens varför jag går in på andra personers bloggar som jag bara hatar och vill slänga i helvetet. Jag är så arg. Varför kan du inte bara respektera oss? Har du inget annat att göra på fritiden än att säga och påstå hur fel jag gör? Du känner verkligen inte mig och du har ingen aning om någonting. Hur många gånger måste
jag säga detta? Eller vad FAN måste jag/vi göra för att du ska förstå?


Käftsmäll på dig. Nu är jag verkligen jävligt trött på dig!

Skolan och svenska lektionen

Världens roligaste svenska lektion idag med många udda samtal ;)

Sandra: I Stockholm har dom andra linjer än vi har här. Där har dom typ skepparlinjen.
Jakob: Så man kan bli sjökapten.
Jonna: Ja, och sjöman typ.
Mimmi ett tag efter: Jaha är det typ som 1an då? 
 


Sandra: Jag får så ont i halsen när jag skrattar så mycket.
Jakob:  Jag får ont i halsen när jag sväljer.
Läraren: Jakob kan du stanna kvar efter lektionen?
Jakob: jaha?
Sandra: glöm inte svälja.
(Jakob skäms)
Sandra: Jakob, svalde du?
Jakob: men hon har väl ingen kuk?
Jonna: Ne men tänk så får hon värsta fontän orgasmen?
Sandra: Ah, så sprutar hon långt ner i halsen oh så sväljer du?
Jakob: Hahaha


HAHAHA, my gaaad, Jakob är kung!





elfte november

  Tur
Det kan dyka upp både en och två situationer som får dig att tvivla på din tur idag. Chansen till spelvinst är dock högre än vanligt.
  Hälsa
Om du har en liten förkylning bör du ta det mycket lugnt idag. Risken är annars att det leder till sängliggande och det har du absolut inte tid med.
  Ekonomi
Om du undviker spontana beslut idag, är dina pengar trygga. Ett gyllene förslag kan visa sig vara värdefullt.
  Arbete
Du kan känna dig lite osäker på hur andra människor ser på ditt arbete, du skulle vilja få lite respons på det du gör.
  Kärlek
Negativa känslor kan komma att dominera dagen. En del smågräl gör sitt till helhetsintrycket.
  Relationer
En mindre problem dyker upp, men löser sig snabbt på ett tillfredsställande sätt.



Mitt horoskop för dagen. enjoy

Nu skiter jag i vilket

Jag blir bara så arg på dig!
Gör vad du vill då, du ger ju inte upp ändå och jag tänker inte fighta för något sånt här.
Go for it gumman, du får.

Ullareds Mattiaz, Stan och cancerfonden

Hej gosungar!


Fuck jag hade skrivit värsta långa texten men sen så bara laggade alltihoppa så datan stängdes av.
Och fan jag har tappat bort min fjärrkontroll och nu känner jag mig helt handikappad för hur smidigt är det inte om man har den i handen när man känner att john blund närmar sig? Nu måste ju jag gå upp ur sängen och stänga av när jag känner mig trött och gör jag det så blir jag ju pigg innan jag lägger mig under täcket igen. Åhh jobbigt!
Men det var ju inte det jag skulle prata om nu. Nu skulle jag prata om "ullareds mattiaz" lilla skandal. Han har ju släppt en låt som heter Oh Oh. Tycker inte ni att det är konstigt att han släpper den samtidigt som säsongsstarten av såpan ullared? Det tycker iallafall jag, smygreklam för sig själv för att bli lite "känd" så folk kommer lyssna på hans musik liksom. Jag tycker i och för sig att den är rätt okej och jag har absolut inget emot honom. Han verkar härlig och jag tycker att han är lite mysig i sig själv även om han är lite bögig haha.
Lyssna gärna på låten om ni inte har gjort det. Nu har ju inte jag kommit på hur man lägger in videor från youtube än och jag orkar inte skicka iväg ett sms till Elin och fråga heller för så viktigt är det inte. men det kommer väl såsmåning om, min hjärna utveckas ju mer och mer från dag till dag, hoho.

Igår var det ju farsdag och då åkte jag, mamma och pappa och åt på Pallas Atena. Buffe är ju både bra och värdelöst, man äter ju så gott och så mycket att man måste knäppa upp byxerna när man går därifrån. Men ett stort plus till maten där iallafall.

Idag slutade jag halv 3 och jag och Filip åkte på dirren till a6 och bytte hans skor och köpte ett par jeans och ett öronhänge till honom. När vi gick in på guldfynd såg jag även att de fina armbanden som stöder cancerfonden hade kommit in igen så jag la genast undan 2 stycken, ett till mig och ett till mamma som hon åkte och köpte senare under dagen.
Jag tycker att dom är hur fina som helst och som pricket över i är det ju för cancerfonden. Min familj stöder flitigt cancerfonden eftersom min mamma hade bröstcancer för 2 år sen. Det var en tuff och jobbig period som tillslut löste sig bra. Jag älskar min mamma.

Ne nu börjar klockan bli mycket så vi får säga godnatt och så hörs vi imorgon.




over and out puss


Farsdag

Nu har jag precis vaknat av en hemsk mardröm men den får jag väl skaka av mig och gå ut och gratta pappa.
Grattis på farsdag!<3


små plock

Efter den härliga promenaden med min Lisis så gick jag hem och tog en låång och skön dusch som verkligen var behövligt, jag såg ut som skräp.
Efter duschen så städade jag mitt rum och sen åkte jag ut till Tin och lämnade presenter, både till Ossian och till Hjalmar. Det är nämligen så att Hjalmar ska döpas imorgon och vi ska inte dit så Tin och min bror får lämna dom till honom. Och Ossian får ju självklart en present så inte han blir avundsjuk på lillbroschan ;)

Nu har jag precis gjort klart min svenska läxa som är till tisdag, men har man tid över så varför inte. Skönt att vara klar så slipper jag göra det senare. Ska snart upp och hämta hem Filip från jobbet och så ska jag sno med mig en hamburgare som han har gjort. Det är ju inte varje dag man får en hamburgare som ens pojkvän har gjort, eller hur? :)

Jag bli så glad när jag får sms, idag fick jag ett sms av Filip såfort han hade gått från mig. Hur gulligt som helst så ni ska faktigst få läsa det också.
Jag älskar dig mest, du är min och mitt allt <3

Hur gulligt och fint var inte det då? sånt här uppskattar jag till tusen då blir dagen verkligen så mycket bättre.


over and out puss


Mysig fredag och slö lördag

Hej änglar!
Igår var jag och älskling på bio för första gången. Haha vi har vart tsm i lite mer än 8 månader så nu va de allt på tiden. Älskling bjöd mig (:  
Vi var på trubbel i paradiset, den va rätt kul men den slår ju inte baksmällan som ligger högst upp på min komedi lista. Men den får iallafall 4 av 5 poäng.
Efter bion gick vi hem i regnet, jävla va kallt det va och jag såg ut som en slickad katt!
När vi skulle gå och lägga oss färgade Filips hår av sig på kudden så vi fick gå och tvätta det och sen fick jag föna hans hår så det skulle bli torrt, sen blev det mys och sen somnade vi.
Nu har precis Filip åkt till jobbet så det är tomt i sängen. Men han slutar vid 7 så nu tänkte jag träffa Lisa en sväng, vi ska ta en promenad och snacka strunt. Men vi hörs senare.
Och föresten jag har fått en ny älsklingslåt, ja den är inte ny men jag gillar den. Jordan Sparks med sos. Den är helt underbar!

Over and out puss

.

Jag har stört mig på dig länge nu. Du säger inte vad som helst om mig bara för att du känner för det. Jag ska sätta dig på plats!


Torsdag = ont och värk överallt

Usch för denna dagen säger jag bara. Idag när jag vaknade hade jag så ont i kroppen att jag fick ropa på mamma så hon fick hjälpa mig upp ur sängen. Ja det var verkligen så, det låter som jag är ungefär 80 år det kändes så iallafall.  Men jag kom upp tillslut och hade både huvudvärk, halsont, och mensvärk samtidigt som hela kroppen höll på att falla ihop. Jag har haft ont hela dagen överallt och dessutom brukar jag bara ha mensvärk någon timma inte hela jävla dagen. Pain!

I skolan idag så hade vi brandövning. Vi fick se på en film hur det kunde vara om man skickade sms när man körde bil och vad det kunde göra med ens liv. Fy säger jag bara det var verkligen läskigt och jag rös och nästan blundade så hemskt var det. Jag ska aldrig mer skriva sms när jag kör bil säger jag bara. Sen fick vi gå ut och ute så skulle vi släcka en eld både på en docka och typ i en låda som brann, jag hoppade över lådan. Eld är något jag hatar mest i hela världen. Går helst inte nära det.

                                                              Det här va när vi skulle släcka elden på dockan som brann vilket jag och Lisa va kungar på, hoho.

 

Efter skolan åkte jag och hälsade på Filip som har apu på kfum. Jag har fått för mig att det är ett töntigt ställe där det bara är töntar och sånna som är mobbade. Haha ah inte vet jag.
Men iallafall, sen åkte jag iallafall hem och la mig och sov. sov ända till halv 4 och sen kom Mimmi hit så tog vi bilen till idrottsskolan. För er som inte vet så har hela vår klass och andra bf 3or hand om idrottsskolor 1 gång i veckan och jag och Mimmi har hand om torpaskolans drottsskola varje torsdag från klockan 4 till kl 5. Detta ska vi ha ända tills vi slutar 3an och nu är jag verkligen trött på detta och vi har mer än ett helt jävla halvår kvar. Phuuu, döda mig!

Nu sitter jag här och ska igentligen plugga på mitt prov som jag har i morgon, pedagogiskt ledarskap.  Nej deet låter inte för kul. Så jag får väl plugga lite innan jag går och lägger mig istället för just nu drar tvn och datan mer uppmärksamhet. 



Over and out puss


sjukling

Hej godingar!

Det blev ingen skola för mig idag. Hade en jobbig natt så jag kom hem runt halv 2 och la mig i sängen, somnade runt halv 3. Vaknade vid 10 och svettades och frös om vart annat dessutom hade jag ont i halsen och hjärtat, jag mår alltså inte bra. 
Idag har jag och elin bakat kladdkaka, kollat på tv, pratat hemlisar och kollat på gamla skolfoton.  Var bannemej ingen snygging direkt Haha.

Nu sitter jag här och kollat på efterlyst med pappa. I allt som händer så är det utlänningar inblandade, det är ju helt sjukt. Sök hjälp för fan! 

Imorgon är det brandövning som gäller. Vi börjar vid 9 och efter det slutar jag, skönt men onödigt. Får se om jag går imorgon beror på hur jag mår. Men vid 4 så är de idrottsskola och det kan jag inte missa även om jag vill. Jävla ungar. Stackars mig och Mimmi. 




vart är de gamla tiderna?
Saknar dom något enormt,

tredje november

Nu har jag precis kommit till skolan, eller precis och precis jag började vid 10 så jag har vart här i 50 minuter. Nu har vi bf, söker om depression, igen. Så himla tråkigt gör aldrig något ändå så det är bättre att sitta och glo lite på bloggar och sånt ;)
Sen har vi lunch och sist prov i natur, får hoppas att det går bra.

Igår fick jag reda på att julen kommer firas i Norrahammar tillsammans med släkten. Gott snack, jag längtar!

Jag har dåliga tankar som snurrar runt i min hjärna men dom ska jag inte yttra mig om här.

over and out puss


.


Face drop!

filips dag!

Idag är det Filips födelsedag. Han blir hela 17 år haha, stor kille nu.
Idag bestämmer du precis allt. Precis vad du vill göra, hur och när du vill göra något ;)

Grattis plutten.
 JAG ÄLSKAR DIG <3



arg!

Varför ska jämt jag hamna i skiten och bli anklagad för saker?  varför?

Vad tänker du med. Det är inget normalt beteende och om ni nu är så jätte bra kompisar kanske du ska tänka på vad du gör och hur du behandlar det och vad du säger till mig! 
Du får inga pluspoäng nu.
Nu är det så att han har bestämmt att han inte vill prata med dig, jag har inte tvingat han att säga någonting till dig. Han säger det från hjärtat. Du måste acceptera det och sluta säga att det är jag som säger allt han ska göra får så är det inte. Och att han är otrygg i mig stämmer inte. Du känner inte ens killen så jag fattar inte vad ditt problem är och varför du är så besatt. 
Och att du drar in folk som inte ens har med din lilla överraskning att göra är väldigt udda. Jag har mina killkompisar och dom får jag behålla, jag har känt dom sen jag gick i 7an och du hade inte en aning om varför jag va med dom på min födelsedag. 
Du har pratat med han kanske 7 gånger, inte ens träffat honom.
Jag hoppas verkligen för allas skull att du lägger ner nu. Nu har vi sagt det båda två. räcker det då? Dra inte in andra i detta och sluta skriva och ringa. jag raderar dig nu så du kan göra detsamma med oss.


patetiskt!

RSS 2.0