Lektant, balkort och senväg.

Nu ska jag till Norrahammar och vara lektant till Min älskling Nicolina Medans bror byter tak, och mamma och Tin plockar bräder. Min bror är en händig man!







Äntligen har balkorten kommit så jag var tvungen att åka upp till a6 och köpa en ram så nu är de inramat som ett minne för livet och självklart står de snyggt i mitt rum.





Och jag måste bara berätta en sak. Igår träffade jag Elin, och när vi skulle ner till hovslätt så säger hon att hon kunde en genväg. Så jag litade på henne, vilket jag inte skulle gjort!
Genvägen va en senväg och vi körde ute i skogen på en gångväg med massa gräs och stenar på, nerförsbackar med sand och de va ju precis att bilen fick plats på stigen. Tänk så skulle de komma en älg liksom? de va de sjukaste jag har gjort och STACKARS MIN BIL! Så om någon ska åka en genväg med Elin ute i skogen så säg för fan nej!

Ne nu måste jag kila, klockan tickar iväg
Tjaao
/ J.

best friends

Vänner klarar man sig inte utan, eller hur? 
Helt klart mina bästa vänner!






Nu väntar duschen, sen blir det glass och jordgubbar, kanske bakar något också, jag har ju all tid i världen.. The ring 1 och 2 på 5an ikväll kan man ju inte missa heller. 
Härligt att vara hemma och va sjuk..

livets sämsta dag!

Ligger i min säng och mår inte alls för bra. Kvällen igår tillbringades hos Sandra i Taberg. Det va kanon och folket var underbart!

När jag kom hem runt halv 4, hade tagit bort mitt smink och satt upp håret i en fläta så kände jag hur mitt höger öra började pulsera och det gjorde bara ondare och ondare, jag sprang in till mamma lite pilo som jag va och undrade va fan de va som hände. Frågade om jag skulle bli döv och funderade över om jag va tvungen att amputera bort hela örat och hörselingången och allt. Men då fick jag svaret, de är nog öroninflamation, du har ju haft symptom på de innan i veckan. Fan tänkte jag, jag har haft de innan när jag va liten. Jag va "öronbarn" som det heter, besökte vårdcentralen varje månad och var deras största stamkund.. Och tro mig, jag vet hur jävla ont det gör innan trumhinnan spricker för gör den de så gör de inte lika ont sen, bara att de är slajmit i örat av både var och blod, de ena och de andra.

Så idag mår jag bara skit. Trumhinnan sprack i morse tack och lov annars skulle jag lipat ända in på natten. Men jag är fortfarande dunder bakfull, är yr och mår illa. Har ont i huvudet och mens och mensvärk.
Fan vilken underbar dag, jag känner verkligen att jag lever!



/ J.

NU ÄR VI IGÅÅÅNG!

Jag borde bli filmad, här sitter jag i min ensamhet och lyssnar på Daze- together forever, värd att lyssna på! , dansar crazy och dricker god cider. Jag är fan taggad!
Halv 8 kommer Markus och co och hämtar mig för då bär de av till Sandra och Taberg.
HEEEEEEEEJJJA MIDSOMMMMMMMMMMMMAR, NU ÄR VI IGÅÅÅNNG!!!!!"




Midsommarafton,

Midsommarafton, ändå inte glad och lycklig.

Natten var hemsk, ibland blir det för mycket av det som är bra att man aldrig tänker på de dåliga, de som smyger på utan att man vet vad det är, eller hur hemskt det är.
Man ställer sig frågan, Kan du göra så igen? får du dåligt samvete? blir du glad över att göra mig ledsen? Varför?
Varför gjorde jag ens så? jag kände på mig att något var fel och jag ville ju veta, och det var ju lika bra.

Jag trodde på en förändring från din sida, men jag hade fel..

Dagar

Lördagen bestod av att jag och Jessica inte kom fram till någon resa så vi ska bestämma de i veckan och på kvällen hämtade Sandra mig och så åkte vi till Anton på mariebo och kollade på fotboll med massa andra grabbar, fotboll suger men de va ändå rätt trevligt. Sen ville dom till krogen så jag och Sandra hängde på och stod utanför med Danne.
Sen åkte Sandra och Daniel till Sandra och jag hängde med och så släppte dom av mig i Norrahammar hos Walle.

Söndagen blev slö, jag och walle va ute och gick en sväng i solen och så fick jag en söt bukett med blommor. Vid 4 gick jag till min bror, Tin och Nicolina så grillade vi lite och hade mysigt.



Igår så jobbade jag och sen va jag och Ina ute och gick, vi satte oss i rådhusparken och åt tårta med plastbestick sen gick vi till Harrys och lämnade det som blev över och satte oss där och drack cider och åt på snacks.



Idag har jag solat och vart barnvakt till Nicolina för första gången, gick väl helt okej. Men hon blev ledsen när vi va ute och gick och inget hjälpte så jag gick tillbaka till frisören där Tin var och klippte sig och då visade det sig att hon va hungrig så jag fick mata henne med tillskott.
Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan gå till piren och köpa glass, för jag är mega sugen och då måste hon ställa upp!


Tjaråå
/ J.

:)

Nu är det bestämt, jag och Jessica ska utomlands i sommar. Imorgon bestämmer vi vart, hur och när. Men snart blir de, troligtvis v 26. Sjukt taggad! :)

Idag har jag och Ina vart barnvakt åt hennes systerdotter Nova. Vi åt mat, åt glass och gick på stan. Åh sån himla söt unge!

Och vet ni vad, min kropp kliar och svider och min näsa kommer snart börja fjälla. Natten har vart sjukt jobbig eftersom det gör ont när man rör på sig. Min salva och jag får nog vara bästa vänner ett tag till!

Kände att ingenting av det jag skrev hörde ihop men de gör inget, nu ska jag kolla på film med mammsen

/ J.

aaaaaajjj

En hel dag med solning från 11 till 18.30 gör att jag nu kan extra knecka som stop ljus.
Jag och min feta salva är bästa vänner nu och en tid framåt.
Det svider och jag har nog tredje gradens brännskador.

aaaaaaaaaajjjj

Coolingarna in action

Idag spelade coolingarna minigolf, på första plats kom Jakob och Markus, sen kom jag, sen Lisa, sen Pontus, sen Mimmi och sist Sofie.
Efter minigolfen bar det av till Stensholm där vi köpte pizza, sallad, kekabtallrik och allt vad det va, jag körde på den smala stilen och köpte en sallad, tror jag ska köra på de hela sommaren faktiskt. Sooo fresh ;)
Sen åkte vi till Pontus och där spelade vi kubb, lyssnade på musik och såg pontus egna cirkus, haha.







'
















Nu ska jag ta och kolla på film för mig själv i min ensamhet, skräckis lockar mig så de får nog bli så. I morgon blir det solning hos Sandra.

/ J.

suck

Ingen kommentar på detta. Jag räknar ner dagarna sen kommer allt vara glömt!


sommar

Nu får ni bilderna från igår,












Och det är lika fint väder idag så nu ska jag ut i solen!

Motion så det räcker och blir över

Idag har jag och Lisa åkt på en jäkla cykeltur, nästan så vi kunde åka runt vättern. Vi åkte i hela 2,5 timmar tror jag. Och inte nog med det, vi åkte ända till hva och tillbaka.
Inte dåligt det, bilder på det får ni imorgon för nu måste jag sova.

Kan också berätta att kvällen spenderade jag med Daniel och en skräckfilm och när jag skulle skjutsa hem honom så racade jag lite med en silvrig BMW, man vad hände sen? jo personen/pernonerna i bilen hängde på typ ända hem till Daniel. Creapy att köra hem själv, men jag fixade de ;)


Nattiii
/ J.

FILM OCH SNUSK

Nyss hemkommen från Sandra.
Jag, Sandra, Lisa och Daniel har kollat på film, skrattat gott och pratat snusk.
LIVET! :)

Daniel kunde även fixa basen i min bil och lamporna inne, de va visst bara att vrida och trycka på knappar. Smart tjej den där Jonna. Duktig kille den där Daniel!

Nu blir det bädden för mig,
/ J.

Nu vill jag flytta

Idag väcktes jag av Lisa och Sandra halv 12, dom ville visst att jag skulle vakna, så jag gjorde mig iordning och gick upp till ikea där dom satt och åt, efter vi hade suttit där ett bra tag så gick vi lite på a6 och sen så åkte jag hem och åt och så åkte jag och mamma och köpte presenter till mig. Flytta hemifrån saker, alltid bra att ha, blev allt från redskap och kastruller till glas och grytvantar :)

Nu har jag precis plockat ner allt i kartonger och väntar på att bli hämtad av Lisa och Sandra, då blir det a6 igen och sen åka till antingen Lisa eller Sandra och kolla på film.

Hörs senare,
/ J.

Doggy bag, ett minne för livet

Idag har jag bannemej haft en riktigt rolig stund med min kära vän Lisa. Skickade ett sms till henne och frågade om hon ville gå en promenad eller om hon ville fika. Tillslut bestämde vi oss för en cykelrunda och sen matdax. Så vi möttes upp på våra snygga cyklar och körde runt en stund i stan. Efter många om och men och 34 cykelturer förbi george så bestämde vi oss för china palace. När vi hade suttit där och snackat ett tag och skickat sms till våra kära klasskompisar och ätit och ätit och ätit så var vi mätta. Då sa Lisa på skämt att vi skulle ta med oss resten i en doggy bag, och sagt som gjort så sa jag att vi skulle göra de, och Lisa som aldrig har gjort det innan bad mig fråga så det gjorde jag och då började hon garva så då kunde inte jag heller hålla mig och kineserna blev typ sura när vi började garva och de gjorde de ju inte lättare när hon stod i jämte när vi la i våran kära kyckling. Men det var ett minne för livet!



Nu är jag så himla trött så jag måste verkligen sova.
Hörs imorgon
/ J.

Studeeeenteen! :D

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studeeenten, fy fan vad jag är bra!  :D

Behöver väl inte säga mer än, jävla vilken rolig morgon/dag/kväll/natt. Många känslor, skratt och tårarna kom imorse när jag vaknade. Man känner sig ensam, men jävla vad underbart!


















19 år och ett år närmare döden.

Ja det lät väl positivt? Men jag har många år kvar. Idag är det min dag, hela 19 år. Och den klassiska frågan " hur känns det?" svar, inget alls. Helt kry, pigg och frisk. Kunde lika gärna varit 5!

Dagen började med att jag låg vaknen i sängen 1 timma innan jag fick ringa mamma och fråga om de blev någon frukost på sängen eller inte. så efter 10 min så kom hon och pappa in och sjöng för mig. Inte så vackert men de är ju tanken som räknas familjen!
Efter det så hoppade jag in i duschen och sen svarade jag på alla söta grattis sms och grattis hälsningar på fb. Sen skickade Elin ett sms och tyckte att jag skulle komma upp till henne och få presenter och äta tårta och givetvis gjorde jag det. Fick en kakbok och massa köksredskap och vet ni vad dom mer hade gjort? , hissat flaggan för mig:) Aww söta familjen Hjalmarsson <3
När jag kom hem sen så åkte jag och tankade och sen åkte jag, mamma och pappa och åt på dragon, yammiie!

Nu har jag precis duschat Candy så hon ska vara snygg imorgon. Snart ska jag måla tånaglarna, rakning och sen åka och sola med snyggLisen.

Imorgon tar vi studenten, hur overkligt känns det inte då?
Dessutom ska det regna, kul. Mamma säger att jag borde ha en regnponcho och en haklap så alla blommor inte färgar av sig på klänningen, hahaha det känns ju döfult så jag hoppar nog över det. Ett paraply får räcka och vanisch fixar alla fläckar, eller hur? ;)


Nu har jag inte tid mer, mycket ska fixas. Pusss änglar



<3

Jag har en orolig känsla inom mig. Ni vet när det är verkligenhet men när det verkligen inte känns som det är på riktigt. Det känns som man sover, som man är i en dröm.
Du säger, det är verkligt Jonna!
Men jag inbillar mig ändå att det inte är det, jag vill inte ha den känslan, den ska bort från mitt hjärta.
Att säga jag älskar dig är starka ord och det säger man inte på skoj, sånt säger man när man verkligen älskar någon. Och älskar man någon så vågar man visa det för alla i hela världen.

Jag vill vara glad och lycklig. Precis som du.

Fantastisk bal

Balen igår blev helt fantastisk!
Dagen började med att jag gick upp och duschade och sen åkte jag direkt till a6 för att fixa sminket, fick med mig en foundation och ett puder hem också, kanon bra!  Sen åkte jag hem och bättrade på sminket för jag hade ju för sjutton knappt någon mascara alls. Sen åkte jag direkt till Hanna och fixade håret, böt även om där och sen kom pappa och Walle och hämtade mig och då åkte vi till Sandra och sen skjutsade hennes mamma oss till förfesten hos Phille. Efter vi hade vart där så hann vi bara hem och vända för sen hämtade våran bil oss. Och jäkla vad kallt det var, har aldrig frysit så mycket på sjukt länge!
Maten var kalas, drickan var väl sådär men de gick i iallafall, ni kunde väl inte tro något annat? haha.
Underhållningen var helt okej, roliga tal och dans.
Efterfesten var ju dock lite slö. Jag och Walle dansade och hade det kul, jag tappade dock bort hans drinkbiljett så vi fick dela på min drink, men det var nog nödvändigt:)
Sen åkte Lisa och Andreas hem och sen skulle Sandra hem så då bestämde jag och Walle att vi också skulle dra oss hemåt.
Men det var helt enkelt en härlig dag, kväll och natt.
Idag vaknade jag dock med världens huvudvärk och nu klockan 7 på kvällen så börjar den väl avta. Men kul hade jag!





















sista ruchen inför balen.

Jag har ont i magen och jag är nervös, samtidigt kan jag inte sluta le, jag är taggad.
Imorgon är det bal, jag och Walle ska gå och jag tror att det kommer bli toppen!
Jag sattsar på en helt kanon bra och rolig dag och kväll.

Idag måste jag hinna med att sola solarium, sola ute, raka mig (haha låter som jag har skägg) men icke, ansiktsmask, skrubbning av kroppen och ansiktet, måla tånaglarna.
Kommer nog säkert på något mer, men som ni fattar så hinner jag inte sitta här och uggla mer.

Jag kan lova er att ni imon iallafall kommer få snygga bilder på oss:)



In love

För det första så hatar jag att jobba när man missar så mycket skoj. Tro pelle att jag hade velat vara med ute igår. Men nej då får man sitta hemma och glo på film och sova tidigt, tidigt.
Idag har jag jobbat 10 timmar, och det är fan sjukt länge. Och nu är klockan 8? Tiden springer iväg som sjutton. Snart är det studenten och på måndag är det bal. Nästa dag när jag vaknar upp på morgonen är jag väl penisonär. Suck.

Men idag när jag stod och jobbade och filosoferade i min ensamhet, så stod det helt plötsligt en snygg, brunbränd, helt otroligt sexig kille framför mig. Jag blev typ kär. Men så började han prata, och ja, han va bög. Jag fattar inte det, varför ska alla snygga killar vara bögar?
Älskar killar som sköter om sin utsida och tänker noga innan han sätter på sig ett klädesplagg. Ni måste ju bara hålla med mig, är inte bögar helt otroligt snygga?
Jag ska göra om en bög till en hetero och så ska vi gifta oss, vara snygga och vara vilda jämt! :)


Nu ska jag ta en promenix och ringa snygga kompisar ;) 
tjaråå


Enjoy nu, för jag ska lägga in lite bilder på när vi målade lakanen igår och på Elins och Melkers bal, fick ingen bild på Jessica, Men du får skicka bild på dig gumman :)










RSS 2.0