snarkgris

Hevetes bög! Jag hade nyss skrivit ett fett inlägg om min trötta kassa dag och så kryssar jag ner allt. Jävla smart tjej!
Har iallafall varit fett trött idag, nickat till en gång på jobbet, varit avis när alla andra barn får sova och jag ska sitta och kolla på när alla somnar.

Ja tänker inte skriva om. Inte ens rätta konversationen som va fel, fick nämligen ett argt sms av lisa  igårkväll att konversationen inte alls gick till så igår.
Okej jooo nu rättar jag till den. Tänker inte skriva allt. Men hon skrev. "ska väl fb skita i! " så japp de ska avsluta konversationen ist. Kom ihåg de alla nu och hoppas att de inte blir allt för stor omständning.

Snart ska jag, Sandra och Anton till Daniel. Sen blir de alcamo. Tjockt, Yamyam.



xoxo, jonna

yamyam max snack

Efter mitt utbrott på mamma för att jag va trött och hungrig så åkte jag snabbt som sjutton till Lisa och hämtade upp henne. Berättade om att ja skulle bli hora, för de är inte lika slitet och de är säkert lika bra betalt som heltidsjobb. Självklart är detta inget jag strävar efter. Säger bara störda saker när ja är lack. Så glöm de.

Såfort kvinnan hoppade in i bilen började de oseriösa snacket. Har saknat det obeskrivligt mycket, lisa är ju trots allt min bättre hälft.

J - jaha, när ska ni bli tsm på fb då? ;)
L - Det vill jag inte.
J - haha nehe? varför?
L - Det behöver väl inte fb veta..

HAHAHA jag dör! Grejen är de att man vill ju visa de för andra, inte för fb. Tror du gumman att fb är en människa?
Tossig tjej den där Lisa marie Johansson. <3


Nu ska jag dejta kudden. Längre sömn den här natten tack. Imorgon börjar jag 7 och jobbar till 13.30. Naaaaaajs ;)


xoxo, jonna

Fröken ;)

Idag började ja på mitt nya jobb, med 3,5 timmars sömn och barn klängande på en hela dagarna. Säger bara fyfan vilken sliten dag!
Fröknarna va iallafall nöjda med mig och barnen tycker om mig och kallar mig fröken, så vad ska man säga? i'm awesoooome ;)

Igårkväll kom Jessica och Sandra till mig och så kollade vi one three hill, en skräckis och solsidan. Sen gick dom hem men när jag låg där med lamporna tända och tänkte på tjejen som va psyko och stod där med sin blodiga kniv så kände jag fan va någon måste lägga in mig på rehab snart, ja håller på att bli störd. När jag va som räddast och hjärtat dunkade snabbare än någonsin så ringer kvinnan och ja hade ljudet på så jag hoppade till och skrek. Svarade och så sa hon att hon hade låst ute sig. Tack som fan gud! haha.
Så inatt sov jessica och sandra hon mig och jävla va tacksam ja va för de, men stackarna vaknade typ 2000 gånger imorse när jag drog igång och skulle göra mig klar. Dessutom så låter Jessicas hund som en gris och Candy hatar henne. Candy är sån bitch, precis som jag :) haha.

Nu ska jag fetta mig med bj och imorgon ska jag hårdträna så efteråt ska de se ut som om ja har badat.
Nu ska jag bajsa. Så jävla efterlängtat!
Och ja de är min blogg, ja säger vad jag vill här. Bajsa gör alla och jag ska fan göra de som aldrig förr.

xoxo, jonna


take it or leave it

Take it or leave it? är detta nått jävla skämt eller? Ska jag skratta eller gråta?
Just nu är jag så jävla lack, har sovit ca 3,5 timmar inatt och börjat jobba heltid. Alla som jobbar heltid vet att de i början är en fucking mardröm! Så nu skriver jag det här och kommer troligtvis ångra de men de ger jag fan i!
Jag brukar aldrig läsa denna människans blogg, men idag så sa en källa att de kunde vara intressant så ja då gjorde jag det.
För det första! Att denna jävla människa ens orkar lägga energi på något som aldrig kommer bli dens?! Varför ens försöka? du får mig att må illa. Och take it or leave it? Okej ja ska ta de då eller? kommer aldrig ta de som hände, kommer aldrig acceptera de. Och vad jag vet så har samma sak hänt dig så varför göra samma sak själv?  Man kan komma över "de" men man kommer aldrig ta de som om de vore okej, för det är det fan inte! och de tycker inte du heller, de vet jag. Ska dessutom klargöra att jag aldrig någonsin har skrivit en fb status om dig dom senaste 1,5 åren. what's the problem tjejen?

Öga mot öga. Ja men kom då för fan din fega jävel!

Nära döden?

Igår när ja satt på bion med Jessica, Anna och Sandra kände jag något konstigt i hjärtat. De började slå ojämt och ja blev nervös, ju mer nervös ja blev desto mer gjorde de ont. Jag har tränat varenda dag nu förutom idag sen i måndags. De är ganska mycket för mig eftersom jag inte har tränat på riktigt på ca 2 år. Så jag skickade sms till mamma när ja satt på bion och frågade om pappa kunde hänga med mig upp till sjukhuset så dom kunde undersöka mig, de va ändå ganska längesen dom gjorde de nu. Hjärtat har ju blivit starkare men de kanske inte klarar av så mycket träning?
De blev iallafall bättre framåt natten så jag åkte inte upp.
Idag när jag städade och hade hög musik på så hade både mamma och pappa ringt utan att jag hade hört de så efter ett tag plingade de på dörren, då stod pappa utanför och va helt nervös. Jag fattade ingenting men sen förklarade han att dom hade ringt och att ja inte hade svarat så då trodde dom att eftersom jag hade ont igår att de hade hänt något.
Stackars färäldrar ja skrämmer livet ur dom :(
Nu har mamma iallafall förbjudit mig att träna så ofta. Får räcka med 3 gånger i veckan och några rundor runt munken istället.

Nu ska jag gå hem till Jessica så hon kan bjuda på mat och så ja kan se lilla vovven hon ska ha hand om. En fralla är de och jag vill så jätte gärna ha en sån, love them så jag ska dit och mysa ner mig i den nu.

xoxo, jonna

Här blir man fitt

Det blev ett gympass med Sandra idag igen. Idag skaffade jag också årskort så nu blir de inget slappande, jäkla va fitt jag kommer bli ;)
Vi körde 40 min på crossen sen körde vi ben. Imorgon ska jag iväg och köpa träningskläder. Tighta byxor och linne och såklart en sport bh. På torsdag kör vi igen men ja funderar faktiskt på att åka dit imon själv och träna lite eller om Sandra hinner med det innan 4 så vore de extra bra. Tror jag ska föreslå det :)

Nu har jag precis gått runt munken också. Jessica fick bli min kära partner. Och samtalen va minst sagt knas. De blir oftast så i din närhet ;)
Jessica sa bland annat " .. Ja men alltså tänk så skulle visingsö bli en försvunnen stad. Då skulle den sjuka rätt ner i östersjön!"
Sen när låg visingsö i östersjön? Hahahahahhaha så smart tjej!

Nu ska jag kolla tv och sen ska jag dejta kudden.
xoxo, jonna

Cashfloooooooow ;)

Va och hälsade på nya jobbet idag. De va massa rutiner som man skulle komma ihåg, bla skriva i när barnen kommer, går ut på fm och går ut på em dessutom kryssa i när dom går hem. Ifall något händer under dagen med ett barn ska man skriva i de och så vidare. Massa skrivande och planering helt enkelt och inte bara massa lek.
Wow fatta att jag är lärare. Känns helt sick att lära andra vad som är rätt och fel.
Barnen va iallafall sjukt söta, ja kom mitt i allt när barnen skulle ut så ja fick rycka in och hjälpa dom att klä på sig och dom va så himla snälla och inte alls blyga. Har deffe skaffat nya friends ;)
Det som överraskade mig mest var att de handlade om heltid och inte halvtid. Men inte lipar jag för det, tvärt om! CASHFLOOOW ;)
De jobbigaste blir väl att få ihop de med q8 men ja får åka dit imon och prata. Kan ju fortfarande jobba på helgerna.
Dessutom har jag 2 extra jobb till på g. Känns som ja kommer bli fett rik. Hahaha.

Igår va jag och tränade på trim med Sandra. Jävla va de gymmet är min bästa vän nu. Love it. Funderar på att åka dit idag igen.

Igår va jag och gjorde mina naglar. Fick bli zebramönster med svart och silver. Så damn snyggt!

Eller hur? ;)

Ne nu ska jag göra mat och åka och köpa dasspapper hahah.
xoxo, jonna

tjipp hej de här är hajk

Jag har precis varit ute och gått runt munken med Lisa och Jessica, de bjöds på roliga samtal och Jessica kom på en gåta som redan har funnits i all evighet, men hon trodde bestämt att de va hon som uppfann den.
Inatt precis som alla andra nätter hörde jag barnen på vinden igen. Denna gången hörde ja till och med att någon smällde igen vindsdörren. Seriöst ibland tror ja att jag sover när jag hör detta, men man kan ju inte drömma mardrömmar varje natt som dessutom inte hör ihop med alla andra drömmar man drömmer som är glada och lyckliga. Inget stämmer liksom.

På söndag skulle jag åkt till sälen. Jag ska fortfarande försöka fixa det för jag vill dit. Men det nya jobbet vill att ja ska hälsa på nästa vecka och jobb får man ju faktiskt prioritera före nöje tyvärr. De suger och jag är lack men vad kan man göra mer än försöka?

Idag är ja inte riktigt på de humöret jag vill, dessutom somnade mitt ben och min fot nu så de sticker och de är fett jobbigt och skriva något nödvändigt och intressant nu för de är verkligen inte skönt. SHIIIIIIIT JA DÖR NU. JA TAR EN PAUSE ETT TAG..
Tillbaka, ja är lite smått ledsen. Ja kan inte riktigt lita på en person som ja verkligen vill lita på. Ja ska absolut inte skriva mer om det här för ingen har med de att göra egentligen. Men ja är ledsen.

Nu ska jag gå runt munken igen och gå hem till mamma och pappa och äta. Imorgon börjar ja vid 9 och jobbar till 19 så kvällen spenderar ja nog faktiskt hos mina kära föräldrar. Tacos låter lockande så jag får väl helt enkelt föreslå det.

Ne nu gnäller mens-candy att hon vill ut så de är bara på med mössan, jackan, stövlarna och musiken i öronen och bege sig ut igen.
xoxo, jonna



spöken på vinden

Ja, helt seriöst!
Det spökar på vinden. Varje natt 02,30 vaknar jag av att någon. Tror det är barn? som springer runt och skrattar och låter på vinden. Och nej de kan inte vara någon i lägenheten över för ja bor högst upp så ja på vinden lever någon loppan på natten. Så jävla skumt! Ja ligger livrädd och vågar inte ens kolla och ligger helt still och vågar knappast andas.
Ja tror inte på spöken, men de är fan någon där alltså, real human kids alltså. Nästa gång någon sover här så ska den bannemej med mig upp dit och säga till dom att vara lite tystare för dom skrämmer fan skiten ur mig.

xoxo, jonna

Yammmie cozy dag :)

Fika med Lisa och Mimmi. Både 1,2,3 och en halv timme. Jäkla va cozy, hann både äta och fika. Nu ska jag inte äta förens imon vet dock att ja kommer bli hungrig runt 11, brukar bli så.
Föresten, ja tror ja fick hjärnskakning i lördags, Känns som hjärnan sitter lite så sniskan och så har ja huvudvärk och mår illa. Lisa kollade google innan och de tyder ju på de. Kan ju dock fått en blödning i hjärnan med, ja som är hypokondriker tror hårt på de!

Myntti och markus va nyss här och hälsade på. Nu ska jag kolla på film och mysa med Candy.



Va föresten på bio igår med Tobbe och Filip, narnia i 3D. Sjukt awesome. Guldstolarna och nästan helt ensamma i salongen. Cooozy :)



Nu blir det mys.
xoxo, jonna

Pengar rullar in de går bra nu ;)

Jisses här går de fort!
Igår va jag på intervju, kändes som ett korsförhör men lite slappare. Klepiga frågor men ja klurade ut något bra och ja va den trevligaste i hela världen.
Idag ringde hon och sa att ja hade fått jobbet. Fy attans va jag är bra!!
Börjar den 24:e på stensholms förskola och är en så länge anställd fram till min födelsedag 10 juni. Kan de bli bättre?
Jag är så sjukt lycklig. Klumpen i magen är en bra klump, dern pirrar och ja är bannemej bäst! :D

xoxo, jonna

tjolahopp snopp

Min kära lördag blev inte alls som jag ville. Kan ju säga att ja inte åt speciellt mycket den dagen och shots blandat med vin va väl inte det bästa för den dagen.
Förfesten var iallafall bra, awesome faktiskt om jag ska säga så. Eftersom mitt kära barn/hund Candy var med på förfesten för att hon inte kunde vara hemma så länge ensam så va jag tvungen att gå ut med henne först innan vi skulle inta dansgolvet på cbar. Så påväg hem från förfesten så ramlade jag och slog i huvet något djävulsk så jag hade fett ont, men de va inte mer med det. Jag lipade lite och kände att de spårade ur mer och mer för varje steg jag tog. Efter willys på torpa minns jag inte mer. Men jag och kära Candy kom iallafall hem. Jag ramlade precis innanför dörren och slog ner tavlan och låg i hallen och skakade och spydde ner mig själv samtidigt som ja tror ja svalde de igen och så kom de upp en andra gång. Ja de låter inte speciellt fräscht och det va de inte heller.
Men min kära Lisa kom till undsättning fast jag sa att hon skulle vara kvar där hon var. Men hon hörde på mig att de inte va så bra så ja kunde klara mig själv. Jag låg fortfarande kvar i hallen när hon kom, hon tog mig till duschen så all äcklig spya kunde rinna ner i avloppet.
Sen var ja ganska helt okej fräch så hon bäddade ner mig i sängen och sen började jag tjata som aldrig förr. Lisa var kvar hela tiden tills mamma kom. Kom ihåg att jag sa till mamma att hon hade övergivit mig. Kändes faktiskt så eftersom hon sa när jag ringde att ja skulle ringa någon annan. Men grejen va att hon va på fest mitt ute på landet och åkte med ett annat par så hon kunde inte bestämma när dom skulle hem.
Men sen kom hon, vi låg där allihoppa och pratade om sälen och om pojkvänner. Eller jag gjorde det iallafall.







På morgonen mådde ja inte bra alls. Jag hade inget kvar i magen så jag spydde bara vatten och de är de jobbigaste man kan göra. Jag fick i mig lite frukost och sen gick vi hem till mamma och pappa. Jag hade spysmak i halsen som inte ville försvinna men de löste sig med halstabletter och cola.

Och förlåt alla som har försökt nå mig och Jessica som trodde att jag va mördad så hon hade gått fram och tillbaka till mig hela söndagen men utan svar. Min mobil var död och laddaren va hos Jessica. Så ja svarade på mina 22 sms igår kväll.

Nu är allt bra. Jag ska bjuda Lisa på lunch efter 4 när hon har slutat för att hon va så himla underbar mot mig i lördags, ja kommer aldrig kunna tacka dig nog. Du är den bästa jag vet <3


Love you.

Nu måste jag fixa mig sen ska ja träffa lisa, föresten en förskola ringde mig idag och ville att ja skulle komma på intervju så imorgon kvart över 11 så får ni önska mig lycka till :)
De går bra nu

xoxo jonna

bajsolle

Har inget att säga om jobbet jag va på idag. Mina förväntningar stämde överrens med verkligheten är väl de ända jag har att säga. Får se om jag får det helt enkelt.

Innan idag va jag och mamma på ikea. Rean va ju inte stor kan man ju inte påstå. Fick med mig några klotljus, ett överkast, en kudde, en tavla som ja inte vill ha längre, en glasskål och 2 andra skålar att ha nötter eller godis i.
Vi gick även till iems där jag hittade söta vita, lite gammaldagsa bokstäver.
HOME får iallafall pryda mitt skoskåp i hallen.

Egentligen vill jag flytta hem. Jag vill verkligen det. Jag är för hemmakär för att bo själv. Min mamma är den bästa i världen och jag vill bo med henne tills ja gifter mig typ, haha. ne överdrivet, men nästan alltså. Dessutom behöver man inte betala hyra eller mat eller annat som man tar förgivet när man bor hemma. Pengarna jag tjänar nu kan jag ju lägga på typ kläder eller skor. Så jäkla fint. Ah jag ska nog flytta hem, får tänka på de lite mer helt enkelt.

Nu ska jag kolla klart på scrubs sen dejta kudden.
xoxo, jonna


ps, ja har 36 i skor ;)



gött kött

Ska ut med Candy sen ska jag sitta i soffan och äta BJ och kolla på satc.
Ska helt enkelt somna i soffan inatt.

xoxo, jonna

hård

Påtal om ingenting så luktar min dator bränt. Den brinner nog upp för den är fett varm och den låter som om den ska explodera. Kan bli en överraskning helt enkelt.

Imorgon ska jag provjobba som personlig assistent. Börjar kl 1 så får vi väl se hur det går sen. Jag är sjukt nervös, skickade ju ändå in en ansökan den 20 september. Är hon kräsen så hon har haft många innan mig som hon inte har vart nöjd med eller behövde hon ingen förens nu? Ja tankarna är många.
Har även skickat in en till ansökan på en affär där jag får hoppas att jag får jobbet, hade man jobbat i en affär innan så var det ett plus, och affär är väl nästan de ända jag har jobbat i så de känns rätt bra. Får bara hoppas på att ansökarna blir få.
Jag känner att jag vill jobba ihjäl mig typ. Tjäna multum så jag kan köpa precis vad jag vill. Just nu är det ju bara en önskan, men önskningar kan slå in. Eller hur?

Dessutom har jag äntligen fått mina pengar sen jag jobbade i augusti-september på ett ställe. Tog ett jävla tag så där jobbar ja garanterat inte igen! en anmälan som var tänkt blev helt enkelt inte aktuellt.

Innan när jag va hos Jessica så rensade hon ut massa från hennes lägenhet så jag plockade på mig lite saker.
Ljushållare, en krokhängare, en rosa sjal om de nu heter så? och bla och bla. Haha de är helt enkelt hemligt, vissa läsare får inte veta, kan bli trubbel.

Nu behövs de bara en färgglad tavla till hallen, en lampa till hallen, ett överkast, nya söta kökshanddukar, nya gardiner till vardagsrummet och allt som har med cupcakes att göra.
Dessutom en ny lägenhet. Börjar tröttna på denna och en fågel viskade i mitt öra att om jag får ett heltidsjobb ska jag köpa lägenheten under Jessica. Hur jävla awesome blir inte de liksom? :D
Hoppas hoppas.



Jessica. Nu attans drar vi utomlands igen !
Denna gången lämnar vi bajset hemma.
Vill, vill bort!

xoxo, jonna

välkommen som fan 2011

jag är trött. Nej, jag är förbannat trött. Jag är trött som satan.
Idag har jag ätit massa fett. Till frukost åt jag macka med sjukt mycket smältost på.
Och sen fikade jag med lisa, och cirka 1 timma efter fikat så gick vi och åt en pizza.
Ja hur låter de tycker ni? sådär bra att börja nya året me.
Tror faktiskt att jag ska skita i att äta sånt och helt enkelt leva på vanlig husmanskost. Ska jag fika så får jag helt enkelt ta en smoothie och vara nöjd med det.

Jag har inte bloggat på länge så förlåt för det, men jag har faktiskt en bra anledning. Jag har städat som ett fucking djur! Igår bestod nästan hela dagen av damsugning, plock av flaskor, burkar och en jävla massa chilinötter som bara knastrade under fötterna såfort man gick ur sängen. Ja det va helt insane. Dessutom så tyckte någon att de va sjukt lägligt att kissa utanför toan istället för i. Så kiss överallt va de och de luktade som ett fucking utedass, men nu är allt borta, tog duschslangen och sprutade ner hela badrummet, på väggar, golv och på hela toan. sen tog jag rengöringsmedel och tvål och sprutade överallt. Det va blött som ett badhus men sen luktade de finnemang igen.

Som ni förstår så va vi hos mig på nyår. Förutom kiss så blev kvällen lyckad. Vi skulle väl vara runt 11 stycken men mer blev det. Dock inte samtidigt, tur som fan. Trängas vill man ju inte göra;)
Men nu ser min älskade lägenhet  ut som vanligt igen och på något sätt är ja partysugen som en gris. Igentligen skulle jag bara vilja spy över allt som har med fulla människor att göra, men nej jag vill sätta på mig en känning, dricka lite vin och satsa på en fet utgång.

Nu skulle jag egentligen skriva om något sjukt intressant men då kommer inlägget bli way to long så vi får ta det imorgon helt enkelt så har ni något att längta efter ;)

Kan ju iallafall bjuda på några bilder från nyår.











bilderna är tagna i början av kvällen, vad som hände sen men kameran är ingen som vet. Men kul hade vi!
Mer bilder finns på Sandras fb,
http://www.facebook.com/profile.php?id=646995201&ref=ts#!/profile.php?id=660033444

Nu väntar en film och sen blir det bädden.
xoxo, jonna

RSS 2.0