ÅHHHHHHHHHHHH :@

Kan du sluta vara så jävla fejk??!

döden?

Jag är så jäkla stirrig. Har ont i magen som fan och har resfeber, fan jag hatar att flyga. Jessica du får hälla i mig allt möjligt så jag inte vet att jag flyger så fixar de sig sen.
Vi har ju redan en plan på att gå upp vid 5 på morgonen på måndag och börja dricka. Men när de handlar om mig så får vi börja tidigare, för efter ett tag nyktrar jag till och de vill vi inte vara med om. Jessica jag litar på dig att du fixar detta nu!
Seriöst tänk så händer de något jobbigt på planet. Terrorister eller nått? de kanske går sönder? Vi kanske störtar? De kanske sprängs? Fantasin är på topp. Men fantasi kan bli verklighet eller hur?
BUHUUUUUUU JOBBIGT!


Fan va jag känner mig äcklig. Måste duscha, byeee



du är en ninja

J- hur stavas skitso?

 

L- hahhahah

schitzofren

men de va nära


J- hahahah eller hur;D


L- ja,

de va ju så du snuddade

så nära

men ändå så långt bort


J- hahah käften duuuuuuu,

vill du gifta dig med mig`


L- om du lovar dyrt och heligt att kamma och fläta mitt rövskägg varje morgon


J- ja, men lite sked innan eller så vi vet hur de känns?


L- sluta, de blir tovigt


J- jag flätar upp de med tungan

men neeeeeeeeeeej fyan nu gick de för långt


L- hahah ja kände oxå de, att du alltid ska spela över

blev obehagligt

J- hahah och det ska du säga

ja jag blev äcklad av dig

hahah

neeeeeeeeeeeee


L- ja blev äcklad av att du ville slicka rövskägg

du ERBJÖD


J- de är inte mitt ämne. men de är alltid kul att testa något nytt


L- vidga sina vyer, skaffa nya hobbys

 

 

 

Ja och samtalet fortsätter. Lisa och jag är inte nådiga på kvällarna!

Föresten feta männsikor är gott, fett som hänger ut i armhålorna är najs. Ne de är så man vill spy! banta för fan!


Himla roligt

Jag har haft en sjukt bra jäkla dag. Jobbat, okej de är inte kul. Men jag och Lisa va så in i norden trötta så vi sa fel hela tiden, hon skulle pippa upp en person och allt va hon snackade om. Hitler på jobbet är sjukt otrevlig och jag är usel på att packa. Och dessutom så ser jag och Lisa ut som emos efter en dag på jobbet. Hårt!
Jag och Lisa fick också reda på att vi borde skaffa oss ett liv efter vi hade vart på max på ekhagen. Tydligen så säger folk så där. Ottosson är också en svart person, jävligt otippat.

Föresten så ska jag kissa på hela familjen "blablabla" för jag är helt enkelt trötta på människorna.

Yes jag har kommit fram till mycket bra saker den här dagen, och allt kommer göra mitt liv skönare och skönare.

Nej om man skulle ta och åka och knulla. Hahahah ne skämt och sido, skämt framåt. Eller? Slut på snacket. Privatliv och kk är ju ändå en hemlis. Skratta bäst som skratta sist gummman, håll i dina nära och kära ;)


xoxo, jonna


Slirigt och kukar

Haha fick ett sms av anton nyss om att vi va på bild på jnytt vimmel. Först tänkte jag, "helvete jag blir jämt så jävla ful på bild när dom tar de när man är ute" Så jag skickade ett sms till Anton och frågade om den va ful. Han svarade nej. Men jag får nog erkänna att de va en jäkla slirig bild på mig.
Tro mig, ni ska få ta del av den här också.
Man ska ju fan inte skämmas över att vara slirig och glad ;)




Kan också berätta att de va en sjuk jävla fredag! Mer än att jag är elak som ett as och att otrohet är en självklarhet i jönköping behövs inte sägas. Punkt slut ;)


Föresten min lördag var kalas. Först hälsade jag på min bror som stod på hammardagen och demonstrerade en gokart. Sen åkte jag och pappa och åt på chikimama sen åkte jag till bästa Jonathan och sov över och myste med han, slog i huvudet, och fick ont i navelpiercingen..  Och nu är jag här. Har även hunnit med att träffa Jessica obrien en stund idag. Vi gick runt munken och samtalsämnet va minst sagt kul! sex, sex, kk, dildo, orgasm, fina kukar, fula äckliga kukar, stora, små, groteska. Ja de mesta kom faktist upp.
Hann även kolla på hennes nya frescha snygga lägenhet. Åh vi kommer bo så nära varandra, jag är pirrig. vill flytta flytta flytta, nu nu nu! :)

Och vet ni vad, Turkey om en vecka bruds and boys. Hur skönt och jäkla bäst är inte de?! :D

Nu måste jag dra för min söta lilla hund Candy är bögig och skäller i fönstret.

xoxo, jonna

Lycka!

Lyssna här!!! :D

Igår på ullared gjorde jag av med ca 3600 på lägenhetssaker.
När jag och Jessica satt och åt och vi hade en paus från shoppandet så hörde Lisa av sig. Hon sa att de behövde folk på isolda. Alltså fick jag ett till jobb.
Och när jag kom hem sen så sa mamma att jag fick lägenheten på torpa. Alltså kommer jag bo typ granne med Jessica, alltså vinkvällar, fetiskvällar, bantkvällar, filmkvällar, skrattkvällar, deppkvällar. Listan kan bli lång. Gud va bra de här blir. Den 1 oktober flyttar jag!! :D 

Hur jäkla bra va inte den dagen?! 
Åhh lyckodag! :)


Idag har jag hunnit med att fixa ett nytt pass. Hahha bort med den polska horan och in med Jonna.
Men nu hinner jag inte tjata mer för nu ska jag äta sen ska jag jobba. 14-19, men de går fort.


xoxo, jonna


Tagg tagg tagg, tagg kväll

Imorgon halv 9 så är det ullared med Jessica Jans som gäller!
Krukor, elvisp, lampor, massor ska köpas.
Åhh jag är så jäkla taggad! :D

Föresten idag skulle jag och Lisa åka bil och späja?! haha. stavas de verkligen så?. iallafall,  på tyskar  skulle vi spionera på som bor i Lisas hus nu. Jag sa att jag ville ut och åka snabbt. typ 70. haha (Y) bra Jonna! de åker man ju inte varje dag annars? :)

tummen upp

Jag och lisa ska på äventyr.
SPÄNNANDE ;)

Åhh lovely

Jag bara känner de, de finns ingen som är så bra som jag. Jag är bannemej kär i mig själv! :)


känner mig som en sengångare

Fan vad jag hatar att jobba på lördagar!
Vad kan man göra på fredagar då? Inte ett skit. Visserligen va jag ute en sväng i fredags med Lisa. Fikade och sprang runt lite på stan.
Men igår vad hände då? Utgång med Lisa var planerat men vad händer när man har jobbat 10 timmar och kommer hem och sätter sig i soffan? Man somnar lika fort som rumpan nuddar soffan!
Så ja igår jobbade jag och sen hände inte ett skit.

Nu är klockan snart 1 och jag har fortfarande bara hunnit gå upp och ätit frukost sen har jag hamnat här i soffan igen. Fan nu ska jag ta tag i mitt liv. Duscha, göra mat och sen vid 4 ska jag prova Räkans bil som jag ska få låna på lördag och söndag eftersom jag ska vara hundvakt åt deras hund Carlsberg.

xoxo, jonna

smal utan bil med lägenhet?

Nu ska jag och Lisa åka och fika. Givetvis ska inte jag köra haha. Tror inte Lisa har hunnit läsa min blogg än så de ska bli en spännande överraskning att visa henne min snyggve bil :)
Ska nog sälja den förresten. Har fått ett erbjudande på en lägenhet på torpa i andrahand. Känner henne som har den i förstahand så de känns helt okej ändå. En 2a är de och kommer ha den i 3 år isåfall. Och då är de lika bra att slå flera flugor i en och samma smäll. Lyssna här,
Sälja bilen=Pengar. Pengar=Råd till lägenhet. Ingen bil=Cykel. Cykel=Smal och vältränad.

Nu skrev Lisa att hon precis va utanför mig men att hon va fläckig i ansiktet och va tvungen att åka hem igen. Vilken kvinna. Fikat kan vi väl beräkna till 21.00 istället? LISA JALLLAAAAAAA!

xoxo, jonna

påväg mot döden

Fan vet ni vad jag har gjort?
Idag körde jag på en tant i hennes bil. Eller det va igentligen inte mitt fel för hon körde vänstertrafik när jag backade. Men hur många gånger har jag inte sagt att jag kommer backa in i någon? Yes nu hände de. Stackars tanten va helt förvirrad. De ända hon ville va att handla. Sorgligt att ha med mig att göra då men så fick de bli.
Men frågan är, hur jäkla mycket kommer detta gå på? De kommer inte bli kul för min plånbok.
På vägen hem sen så skulle jag ta motorvägen och vad händer då?
Jo en lastbil tappar vassa järnrullar från hans flak som flyger mot mig. Jag kunde blivit mosad och dödad, Dessutom höll jag på att hamna i diket.

Vad tyder allt detta på? Att jag kanske ska sluta köra bil eller?!

Mys med remix

Jag har inte orkat räkna ut hur man lägger in bilder och tänker inte göra det idag heller för jag är allderless för trött. Så det får blir imorgon helt enkelt.
Men idag har jag iallafall först vart ute och gått med mamma, Tin och Nicolina. Sen träffade jag Jessica en stund, vi gick till Claras så åt jag och Jessica fikade. På kvällen sen träffade jag Tobbe och Djuret för då var det egentligen dags för bil bingo men det blev inte så så vi gick på bio istället. Bröderna Karlsson, den va så himla kul lätt värt att se.

Nu måste jag hoppa i sängen för vid 07.00 imorgon ska jag och Djuret till Tobbe och äta frukost. Så alla som är vakna kan gärna ringa och väcka mig imorgon runt 7, hahah.

xoxo, jonna

Föds man teknisk?

Igår blev det mina 2 stjärnor. Nu sitter dom på plats och dom är raka och snygga, jag älskar dom!
Lisa kom dit för att se mig lida och Jessica gjorde en spontan rosett tatuering som hon ritade 2 minuter innan vi skulle tatueras. Det är kul att vara en såndär spontan människa, jag vill också vara det.

Nu var det tänkt att jag skulle lägga in en bild på tatueringen men saken är den att jag är så damn oteknisk. Det är inte kul, man känner sig osmart som in i bomben. Föds man teknisk eller lär man sig de med tiden?
Innan kvällen kommer ska jag iallafall ha lärt mig hur man gör. Ni får se bilden på dom ikväll helt enkelt. Eller hoppas, haha.

Nu hinner jag inte snacka mer fö jag ska sminka mig, platta håret och sen fika med Jessica Jans.
Ikväll kanske det blir utgång, får se vad Lisa och Mimmi säger.

Föresten jag har räknat fel. Det är bara 19 dar kvar tills vi åker nu. ÅHHH PIRR :D


xoxo, jonna


tjo hopp i blåbärsskogen

Idag fick jag gå upp halv 10 för vid 11 så stod personalmöte på listan. Varade hela 2 timmar och på lördag får jag nytt schema.
Mamma vill att jag ska hänga med henne och plocka blåbär, känner sådär för det. Kallt, regnigt och så ska det åska. Någon som är sugen när det låter så? , nja va.

Imorgon är det tatto som gäller, jag är nervös. Hahha fan nu när jag ändå snackar om de, jag skulle ju kolla på internet vad jag skulle tatuera, de är ju rätt bra liksom. Fan va spontant det här känns. Får se om de blir någon mer. Annars blir de en till stjärna. Åhh illa, jag vill ju!

Och vet ni vad. Det är bara 22 dar kvar! :D
Åhhh jag längtar, åhh vad jag och Jessica är bra! :D


Nu måste jag hjälpa mamma med maten, och någon gång måste man ju göra sin mat själv så det är på tiden att jag lär mig. Eller?



xoxo, jonna


Family minigolf

Nu har jag och the family vart och spelat minigolf och ätit på casagrande.
Jag kom sist som vanligt, jäkla duktig tjej. mamma först, sen jörgen och sen tin. Pappa va inte med han fick vara barnvakt ;)



Jörgen tog massa kort, får säkert dom en annan gång, men ni får nöja er med detta kortet. Från samma ställe fast längre bak i tiden, och idag va jag verkligen inte lika glad, glömde också toffsarna och den rosa skinnjackan.

Nu ska jag ut med candy och sen till gulle :)

Fan igår kom jag underfund med att jag är osmartare än en iphone 4. Najs! Alla vill ha min hjärna.


xoxo, jonna

Wohoooo

Igår fick jag gå upp vid 11 även om jag var ledig men jag var mer än nöjd över att gå upp för vid 1 så var det matdags på chili thai med mamma och hennes sån där man tar hand om som inte kan ta hand om dig själv.
Fick salt och pepparkvarn av henne, elektriska med lampa i, om man nu skulle va sugen på salt och peppar mitt i natten. Dom såg dock ut som stora dildosar men de gör inte mig nått mohaha ;)
Och inte nog med god mat och dildosar så träffade jag även söta Sandra där.
Efter maten så åkte jag och mamma upp till a6 och kikade, hittade inget dock. Sen träffade jag Jessica en sväng så åkte vi ner till cigarren och beställde tatto-tid, 2 nya ska göras alla redan på tisdag och en ska fyllas i. Spännande som aset!
Sen träffade jag myntti, vi gick på stan en evighet och jag fick med mig ett par tommy hilfiger skor och myntti en massa annat.
Sen skjutsade jag hem myntti och åkte till min gullunge ;)

Idag har jag bara jobbat och de har sugit pung. Skit jobbigt och jag hatade alla.

Nu hinner jag inte talka mer, ska hämta bästa Lisa <3

xoxo, jonna

Förkortning

Avslappning, Barnvakt, Gulle, Åkt snabbt i bil med tobbe och djuret, Kollat på film/sovit med nattgästerna tobbe och djuret till 4 halv 5 på morgonen, Jobbat, Jessica. Ja listan kan bli lång. Men där förkortade jag allt som har hänt igår och idag.

Spat med mamma va helt enkelt hur underbart som helst och så himla underskattat. Det ska vi verkligen göra om.  Min mamma är bäst!

Men nu ska jag sova för jag är trött så in i bomben, och jag ska inte jobba imorgon så jag ska sova och gotta mig läääänge i sängen imorgon. tänk på de alla ni som ska jobba ;) ,

xoxo, jonna

Spa

Imorgon ska jag och mamma på spa, vi åker här ifrån runt halv 12,  ska bli så himla skönt. Bara koppla av och skämma bort sig själv, gå i morgonrock, utan smink och känna sig mysig.
Vi ska sova över också så vi kommer hem på onsdag på obestämmd tid, beror på hur många behandlingar vi vill göra och hur mycket vi vill skämma bort oss :)

Nu ska jag verkligen sova för jag längtar tills imorgon. Eller nej inte än, efter SATC så klart ;)

xoxo, jonna

hallooo underbart!

Jag är glad och sprallig. Jag är pirrig, kanske till och med kär?
Här har jag humörssvängningar och känslovändningar som bara den.
I förrgår kände jag mig värdelös och jag hatade de mesta. Idag är jag lycklig och känner fyfan va bra jag är!

Jag ska inte låta någon förstöra detta nu. Jag ska tänka possitivt och skita i de som är obetydligt och som man egentligen bara ska tänka bort, det är inte viktigt liksom.

xoxo, jonna ;)

skönt

Idag drömde jag något helt sjukt. Det va kul och helt underbart, jag ville verkligen inte vakna.
Idag har jag tänkt och tänkt och tänkt på den drömmen hela dagen.
Dock inte på människan som va med, haha.
Men hur undebart skulle det inte vara?

Ibland skulle det vara skönt att ha en pojkvän och massa älskare och att de skulle vara helt okej för alla.
När man är singel kan man ha hur många älskare som helst men en pojkvän är ju super mysigt. Älskare ska ju vara hemliga och tur är väl de, annars skulle de vara riktiga catfighter.

Jag är en elaking :)


A javisst

Jävla kuk gå och dö!
Fan vad ni är värdelösa när de gäller de här. Gammla minnen kommer tillbaka. Det är HAT så de bara smäller om de!

Nu slänger jag allt omkring mig, spelar hög musik och kollar på lägenheter. TA MIG HÄR I FRÅN!!!

Jag vill supa och va odräglig skapa hat och göra så folk gillar mig mindre. Konstig känsla men de är så ni får mig att må, ..mindre.. minns de!



ÅH JISSES VILKEN FUL JÄVEL

HAHAHAHAH mamma kom just in i mitt rum och visade mig mitt pass. Jag va 14 år, brunhårig, hade inte upptäckt hårfönen eller platttången, streck som ögonbryn, svart runt ögonen och munktröja. Ser ungefär ut som ett en polsk vit kill-hora. Låter fint va? Tror ni jag kommer komma in med de passet?! Jag tror fan att dom kommer stoppa mig, inte en chans att jag kommer komma in me de passet. Så jävla ful och inte ett dugg lik mig själv. HAHAH fy fan jag skäms!

Tog en bild men jag vågar dock inte lägga upp den för jag kommer bli mobbad!

Kul!

Ja de känns faktiskt ganska kul. Jag köpte en jacka på hms barnavdelning idag, en jacka som barn från 13-14 år ska ha. Ibland är de fakiskt skönt att vara liten!

En annan sak som hände idag med va att när jag och mamma hade varit uppe på elgiganten och skulle gå ut därifrån eftersom min mobil va slutsåld så började de pipa när vi gick igenom larmgrejsimojsen. Så en tjej och en vakt kom dit och så fick mamma först gå igenom och hon pep ju inte. sen fick jag gå igenom och då va de jag som pep. Kul tänkte jag, nu tror alla att jag snattar, tänkte också att någon hade lagt ner något i min väska när jag inte såg de. Men så va de inte. Jag fick stå där och plocka upp de ena efter de andra, tamponger och läppglans hit och dit och dom hittade ju självklart inget, jag är ju inte den som snattar liksom.
Men dom gick igenom med väskan igen och den pep fortfarande trots att den va helt tom. Men då förklarade vakten att där jag köpte den larmade dom bara av väskan och dom hade inte tagit bort larmet som antagligen sitter innanför innetyget så om den kommer nära statisk elektrisitet så kan larmet gå på igen. Så han sa också att väskan kan låta så om något år igen.  Men kul tänkte jag, där stod jag och skämdes för att folk trodde att jag snattar och sen så får jag också veta att de kan hända så igen (y). Så idag får de bli en operation för min väska. Ikväll ska jag sprätta upp den och leta efter larm som bara den!

Och vet ni, min mobil är slutsåld över hela landet, najs. Det är helt enkelt elgiganten man ska hänga på de närmaste dagarna för dom går åt som smör i solsken.
Så söker ni mig så kom gärna upp till elgiganten och hälsa på mig!


Nu ska jag dra,
xoxo, jonna


ALANYAAAAAAAAAA :D

Ännu en dag av jobb..
Men en sjukt glad rolig nyhet är att jag och Jessica Obrien ska åka till Alanya den 6 september! Pappas födelsedag dock men jag kan göra frukost åt han innan vi åker så får han en present från Turkiet sen när jag kommer hem ;)
Jag är iallafall sjukt jäkla taggad och de kommer bli livets jäkla vecka :D
Imorgon efter jobbet ska jag hem till henne och då ska vi beställa hem massa saker, jag behöver tillexempel nya snygga klackskor och pumps, bikini och shorts och massa mer. 
Fan vad jag längtar, fan va bra! :D

xoxo, Jonna

Remix

Japp killen från igår var inne idag också. Dock så undvek jag, va trött, hungrig och på dåligt humör och de skulle bara sluta dåligt när vi hade en sån fin konversation igår ;)
När jag kom hem idag så va Nicolina här, sjukt härlig överraskning, älskar min söta bebis. Jag är ju både faster pch gudmor, hur bra kan de bli liksom? :)

Nu har jag och mamma bestämmt oss för 2 dagars spa i lunds... någonting. Åker nästa vecka på tisdag och kommer hem onsdag kväll någonting. Mamma är trors allt min bästa vän så jag slår vad om att de kommer bli kalas!

Ne nu ska jag sova, ska sova riktigt länge imon, eller 12 får de bli börjar vid 2. Nu stänger jag av ljudet och vibratorn på mobilen så hörs vi imon kl 12. Folk brukar ju ha de behovet att ringa och smsa mitt i natten, men inte idag älsklingar.

godnatt,
xoxo, jonna

RSS 2.0