slapp torsdag

Idag vaknade jag jämte Filip och kände mig jätte glad. Trots att jag blev väckt av tvn så va jag alltså glad, brukar alltid bli lite sur då. Sen tog vi ett snack om min konstiga dröm. Säger inte vad jag sa för det känns inte relevant just här men det klarade vi upp rätt snabbt.
Sen bestod dagen av film och tv ända till klockan 6 då vi åkte till max och slängde i oss var sitt mål. Ett orginalmål för mig med cola och en hot-creole dip. Och ett supreme mål med cola och smält ost till Filip. SMALT! haha.
Sen åkte vi hem och vid 8 blev det mammas pojkar, Izza åkte ut. Känns bra, tuttmajan var för mycket. Nu sitter jag här och kollar på inlåst och planerar min shopping dag med Lisa som vi ska ha imorgon. Ska inhandla present till Filip som fyller år på söndag. Kan nog dock inte säga vad jag ska köpa här men de blir något bra, promise ;)

Ibland känns det som jag tappar mina vänner, det känns inte som jag har tid med alla. Jag har knappt tid med allt jag ska göra under dagen. Jag skjuter alltid upp allt och tänker, men det kan jag göra imorgon, blablabla. Men vänner är hur viktiga som helst och jag älskar mina vänner så från och med nu ska jag ta tag i detta och styra upp allt igen. Men självklart är det ju surt att fråga vänner när man inte får någon respons tillbaka. Jag vill ha något tillbaka, kan vi ta en fika, kan vi kolla på film, vill du hänga med ut, osv. Ni förstår hur jag menar. Det är tråkigt att höra att man tröttnar på att fråga eftersom jag oftast säger att jag är med Filip. Men jag tror att det oftast blir så i ett förhållande, att man håller ihop. Men som sagt, jag ska fixa det. Jag älskar er, ni ställer alltid upp och jag ställer alltid upp för er. Eller hur ? <3

           

 

Over and out puss


Fikadags

Hej stjärnor

Idag vaknade jag halv 9 av min kära Filip som tyckte att jag skulle vakna.
Men vi tog oss upp runt 10 och åt frukost. Sen gjorde jag mig iordning och så åkte jag och fikade med Jessica för mig fick de bli kladdkaka och varm choklad. Jag älskar att dricka varm choklad när det är kallt ute. Jessica tog en chokladboll och en coca cola.

 



klockan är 17.56 och jag har precis kommit hem. Ska nog ta och äta lite och sen blir de nog sex and the city maraton


Over and out puss

överraskad

Hej mina stjärnor!

Såg precis vad min älskade Elin hade hittat på för bus. Elin har nämligen lösenorden till alla mina saker, litar på henne och det är ju bra att ha någon mer som vet mina lösenord ifall jag glömmer bort dom ;)
Blev otroligt lyckligt överraskad. Min älsklings Elin du är för himla underbar. I LOVE YOU, Kommer alltid vara så <3<3



Idag har jag iallafall varit hos Elin, vi bakade negerbollar, va ute och gick och kollade på sunes jul. Älskar sunes jul (:

Nu precis när jag kom hem så skulle jag vara duktig och laga mat eftersom man inte fick någon serverad idag. Tänkte direkt på hemlagade köttbullar och stuvade makaroner, det är så himla gott. Men eftersom makaronerna aldrig ville koka upp så hann mamma komma hem så hon fick ta över. Skit! jag tänkte va den "duktiga dottern Jonna i köket" , men inte. Så nu sitter jag iallafall här och äter min och mammas mat. god!

Snart ska jag iväg till min älsklings man Filip. Vi ska ha myskväll med godis som han ska bjuda på, men jag/vi får inte missa desperate housewifes ikväll klockan 9 på kanal 5 :)


Over and out puss

<3

Hej :D
Elin här ;)

Nu är jag lite busig ;)

Jonna Mikaela Lauritzen, du är verkligen världens underbaraste människa, och jag älskar dig verkligen för den vän du är mot mig. 

Elin och Jonna för alltid ♥ 

 


Puss på er läsare (:

Over and out ;)


söndag = slappdag

Klockan är 13.01 och jag har precis duschat och vart ute med Candy.
Sitter här och kollar på tv och äter naturgodis och snart kommer Filip. Idag ska vi åka och köpa present till hans lillasyster som fyller 10 år imorgon sen blir det mys hela dagen och ikväll ska vi kolla på ensam mamma söker det bestämmer jag :) 

Och glöm inte att det blev vintertid inatt så ställ bak klockorna 1 timma idag stjärnor.

Over and out puss

Candy älskling <3


fredag och lördag

I fredags efter skolan så gick ju jag och mamma på stan och åt mat. Efter det så tog vi en sväng till eurostop och gick in på sjöqvist och köpte mina efterlängtade kavasaki skor. Vi avslutade shoppingrundan på a6 där jag hittade ytterligare ett par skor, som mamma så glatt gav mig. Träffade också Lisa på a6 som skulle hämta sin mobil och så passade jag på att ge henne lite tips där hon kan lämna in sin jacka på kemtvätt. Träffade Tina också, längesen nu så de va kul att få prata med henne lite<3
Sen åkte jag och mamma hem och då åkte jag direkt och hämtade Filip som precis hade slutat skolan. Det blev mys hela kvällen med tacos, godis, cola och chips. 

Idag så vaknade vi vid 1, då gick vi upp och åt en god frulle och sen åkte vi till Norrahammar och solade. Jag tycker att solariumerna?! haha såg wierd ut, där är bäst och jag blir alltid nöjd så det är därför jag jämt åker så långt för att sola. Efter det så åkte vi hem och tog en skön dusch och åt lunch och fixade iordning oss och tog bussen till Filip för att möta upp Hanna och Hampus, vi skulle nämligen bowla. Filip vann med 2 poäng över Hampus och sen kom jag och på sista plats Hanna, men hon är ju klart en bättre förlorare än Filip ;) 
Kvällen avslutade vi framför tvn.

Nu är jag hemma tänkte snart hoppa ner i min varma säng, men colan och chipsen håller mig nog vaken ett tag till. 

Over and out puss



 

Skolan

somnade vid två inatt och gick upp lite över sex. Fyra hela skönhetstimmar det är ju bra, kommer somna redan vid nio ikväll. Haha.
Nu sitter jag i skolan och ska leta fakta om depression. Jobbigt, jag är trött och är verkligen inte intresserad av detta. 
Åhh jag längtar tills jag slutar, det bara vattnas i munnen av thaimat. Chili thai here I come ;)

Over and out puss


Älskling

Innan matchen började var ju jag och Filip tvugna att köpa godis och dricka. Det blev solklart marabou mjölkchoklad, I love it men jag får väl räkna med dålig hy nu. Ahlgrens bilar och pepsi var vi tvugna att ha med. Jag har nog fått en försmak för pepsi istället för coca cola, nu ligger pepsi definitivt etta på min lista. 
Innan matchen blev det mys, har ju trots allt inte träffats sen i måndags. Har saknat han hur mycket som helst. buhuu.
När matchen startade satt vi bänkade framför tvn med godiset och drickan. Snart så droppade det in mål för hv och Filip var lite sur så då fick man absolut inte retas för då skulle man väl få en fjärkontroll i huvudet. Matchen slutade 4-1 till hv. Men hallå jag är inte fövånad hv vinner väl jämt ;) .
Efter matchen gick vi direkt till datorn och gick in på tvplay.se för jag missade ju mitt älskade program mammas pojkar. Jag bara älskar det programmet och bobbys mamma är ju helt underbar, haha.
Kvällen slutade med prat och mys i sängen innan pappa hämtade mig.

Imorgon börjar jag åtta och slutar tio i 12, Hur skönt är inte det då. Då ska jag och mamma gå på stan och köpa nya kavasaki skor till mig och sen blir de käk på chili thai, jag bara älskar thai mat skulle kunna leva på det hela mitt liv. På kvällen sen kommer älskling och sover hos mig.

Nu väntar bädden
Over and out puss

Ingen kommer någonsin förstå min kärlek till dig


Blogg

Hej stjärnor ,
Nu tänkte jag testa på något nytt. En blogg kan ju vara ganska kul att ha, jag läser massa bloggar varje dag, allt från kändisar till mina älsklingar sandra och Elin och nu vill jag ha en själv. Min söta Elin har hjälpt mig att fixa denna men vi har fortfarande lite kvar att fixa så det kommer väl någon gång i veckan.

Idag orkade jag inte gå till skolan. Vi har haft 5 prov på 6 dagar nu och snart går jag i taket av allt pluggande. Istället så tog jag min sovmorgon idag till ungefär 11 då jag fick sms av min kära älskling. Gick upp och satte mig vid tvn där jag har tillbringat förmiddagen med mackor, oboy och datorn.
Snart närmar sig nyår och efter det så kommer balen och till sist studenten så då måste jag inskaffa mig massa nya klänningar. Tänkte mig en silvrig eller svart klänning på nyår som jag har hittat på nelly.com, hur fina som helst. På balen ska jag såklart ha en röd klänning till min röda bil som förövrigt är tvåsittsig, jadu vad kan det vara för bil? spännande ;) . På studenten blir det en vit klänning vet inte än vad för någon men det hinner jag med.

Snart ska jag till min baby. Vi ska kolla på hockeyn hv-frölunda. Jag håller på hv och han på frölunda så jag hoppas ju såklart på en vinst till hv så man kan retas lite, mohaha.

Men nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig färdig.

over and out, puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0