STUDENTFEST FÖR HELA SLANTEN

Ikväll ska jag faktiskt köra på converse, JAG VILL INTE HA BLÅA FÖTTER! sen är det också sjukt snyggt!

Nu ska jag fixa det sista sen kommer Sandra och hämtar mig kvart i 8 då vankas det förfest hos pontan sen blir det huset för hela slanten!
TAGGGGGGGG ;)

Avslutning på idrottsskolan

Sista dagen för min och Mimmis idrottsskola idag. Hur skönt är inte det då?!
Jag är så himla lycklig över det! Åhh så jävla najs. Ingen mer " - det är dö trist" , ingen mer P, ingen mer jobbig människa som hoppar över huvuden och tar på rumpor, inte heller något mer barn som inte vill vara med.
Och bara för att det va sista dagen så lekte jag och Mimmi loss, så jag bjuder på en bild på Mimmi som leker med älsklingsbarnet ;)



Mimmi du är snygg!<3
Det ser rätt tomt ut men det ska gömma sig 7 barn till någonstans. Vi hade inte så himla mycket koll men idag va de nog den "roligaste" dagen vi någonsin har haft med dom. Haha tokigt!

Max- mat och engelska nationella i 35 minuter

Igår va jag, Elin och Myntti och kollade på hv när dom kom till atollen. Det va sjukt kallt och blött så vi gick efter dom hade kommit och blivit presenterade. Då åkte vi buss till ed och sen tog vi Elins bil till max. Vet ni vad, nu är jag uppe i tredje dagen med att äta max- mat. Fy skäms, nu blir det en lååång period utan onyttig mat!

Nu har jag precis haft engelska nationella, skrivning. Det tog mig 35 minuter att skriva något bra som verkligen inte blev bra. Jag va det tredje som gick av mer än 100 personer. Skämmigt och jag kände mig sjukt kass och dålig.

Nu höll jag nästan på att skriva att jag skulle slänga i mig en pizza som tröst. Men icke Jonna, de får du glömma!

Nu ska jag nog gå ner till skåpen och se om någon mer har blivit klar, någon måste det ju va. Jag skäms!



Plugg plugg plugg

Nu sitter jag här och lyssnar på när Elin och Tobbe håller på med sitt projektarbete och det är rena rama grekiskan, jag fattar inte ens vad det handlar om, matte eller någonting.
Jag har hunnit duscha, sminka mig, åka till skolan och hämtat engelska papprerna till imon och mycket mer.
Skulle jag vara dom skulle jag protesterat!

Idag har jag också hunnit skriva klart mitt arbete i natur om GMO. Tack och lov. 2,5 hela timmar tog det.

Snart ska jag och Elin kolla på hv, men jag hatar detta vädret. Mitt hår kommer bli krulligt och jag kommer se ut lite som en pudel.







Dålig dag med en touch av bra!

Sköen vad jag inte har något roligt och interessant att berätta. Men jag  kan ju berätta att jag blev tagen för fusk idag även om jag inte kunde fuska som jag hade tänkt. Det är sjukt!
Jag är arg och jag vill fan inte skjuta upp de jävla provet 1 vecka till!

Idag har jag ätit på max också, skit dåligt av mig. Det är 2 dar i rad nu. Jävla tjockis!

Nu ska jag börja göra saker för mig själv som gör att jag mår bra. Jag är taggad men jag kanske ångrar mig, jag vet nästan att jag kommer göra de. Tycker inte om att såra människor men någon gång är man tvungen.

Det ända som har varit bra idag är min vän Jonathan! :)




26 april

Den här jävla naturkunskapen och alla jävla 33 frågor kan ta sig i tvåan för jag tänker inte öva in frågorna en ända gång till! Får väl klara de på annat sätt, får köra en Jakob style.
Nu ska jag bada Candy det är ett måste, Hon är en skitgris. Sen ska jag gå en runda och tänka över alla jobbiga saker och alla roliga saker som har hänt den senaste tiden, jag är nog rätt ond om jag tänker efter. Men är någon elak mot mig så är jag elak tillbaka!






SM GULD ;)

Igår började det lugnt sen blev det stirrigt som tjuven, och sen helt plötsligt så blev det sm guld för hv. Då va de bara på med sminket och ut, ut, ut.
Rolig kväll med massa olika människor, NAAAAAAAAAAJS.


Förspel?

Igår efter jag hade vart med Tobben och Djuret så blev det utgång med Mimmi och Felicia. Kul var det, men man börjar ju undra och krogen blir mer och mer lik ett förspel. Jag ska inte säga hur mycket som hände igår för då blir ni skrajja men jag är oskyldig!
Kom hem runt halv 3 och då blev de nudlar. Åhh det är den bästa maten att äta efter man har varit ute, så himla gott.

Innan idag så var jag och Jessica och fikade på george och skvallrade om allt möjligt,
Nu är Lisa här och snart kommer Sandra. Hockey på g. Hejjja hv! :)


Tjaaaråå

Svenska nationella check!

Sista provet i svenska nationella, check! :)

Snart ska jag äta ute med mamma och pappa sen ska jag träffa Myntti en stund och sen ska jag nog njuta av dagens överraskningar som Djuret lovar mig med Djuret, Haage och TobbeN :)

Tjaoobyeeeee

svenska nationella

Nu har jag precis ätit och kommit hem från idrottsskolan.
Imorgon är det nationella i svenska som gäller. Jag är så sjukt himla otaggad, tänk att sitta där med massa människor TYST I 5 HELA TIMMAR! Det är verkligen inte min grej.
Jag är en person som behöver prata och röra mig. Jag får myror i brallan är det rätta att säga.  Och jag blir sköen ännu mer nervös än vad jag borde va av att sitta i storparketten med massa jävla folk. Hela hp, bf och fordon. Hur många är de inte då liksom? Usch jag fasar för imon. Egentligen borde jag inte ens sitta här och babbla för jag måste öva in va allt är för något, debatt, essä, talmanus ja och allt va de nu heter.

Bye och vi hörs imorgon. Nu får alla hålla tummarna för att det ska gå kalas för mig!

Religionlektion

Nu har jag religion och jag är sprallig! Efter religionen slutar jag, då ska jag va med vän och sen ska jag och Mimmi till idrottsskolan, bara två gåner kvar nu, sååå himla skönt!

Hörs ikväll.
tjaaoo


NAAAAAAAAAAAJS

Som endel säkert redan vet så är det inte längre jag och Filip. It's over, och jag tror det är bäst såhär. Ett förhållande bygger man inte på lögner och svek och tyvärr kom det från både mig och Filip. Mer behöver man inte förklara. Så nu drar vi ett streck över det och tänker framåt.

Idag i skolan så hade jag och Mimmi redovisning första lektionen, vi hade om kajakpaddling och det gick ju jätte bra. 10 minuter innan redovisningen frågade jag hur en kajak ser ut och igår trodde Mimmi att en kajak har motor (Y) .
Redovisningen tog oss iallafall ca 1 min, för högre betyg skulle vi nog hållt på ett bra tag till.
Efter redovisningen så hade vi genomgång i engelska nationella och efter det hade vi redovisning i svenska nationella.
Jag kan dööö av de här jävla nationella proven. HATAR! jag fattar ingenting, kanske bara jag som är trög?

Efter skolan så åkte jag med Sandra in till stan och där träffade jag Walle så vi tog bussen tillsammans. I hovslätt hoppade jag av för Elin skulle hämta mig med hennes bil :) , 
Idag spenderade jag och elin tiden till att:
äta mat
kolla på yalla yalla
vi målade naglarna, mina fick bli svarta och elins korall tror jag?
Kollade på när elin gjorde äppelpaj, sen åt vi äppelpaj :)
Och sist så kollade vi på hv. Usch och blä på djurgården.


Så, härlig dag :)

Nu ska jag slå en pling till en cool person sen ska jag nanna,
Byeee

Reta inte mig

Idag är en dag då jag bara kan bli arg och bryta ihop.
Igår jobbade jag från 16 till 00 och somnade nog inte förens 2, jag är alltså inte pigg. Och allt som hände igår tog knäcken på mig. Hör jag de 3 orden av dig en gång till så är jag beredd med en smäll till dig.

Börjar halv 11 idag och jag förstår inte riktigt varför jag gick upp så tidigt men vaknar man av sms så är man rätt pigg sen, älskar sms på morgonen.
Idag slutar jag 15.10 och sen ska jag jobba passet 16-00.
Imorgon kommer jag inte ha en bättre dag. Men man får försöka hålla humöret uppe.


Nu kommer den stora frågan. Vad ska jag ha på mig idag?



Otroligt många tankar

Att leka med känslor är lätt, alla kan det men frågan är om alla klarar av det? 
Känner man inte skuld så är det bara att köra på, men hur mår människorna i ens närhet då?
Man vet inte vad man förstör och vad som skulle kunna hända.
Vad kan hända med den personen som blir utsatt? Det är aldrig någon som tänker så långt.
Man tänker på sig själv.
Man mår bra för stunden.
Men personen det går ut över sen då?  Ja, den är borta.

Jag tänker så himla mycket men på något sätt är det bra. Man tänker på allt som har hänt. Allt bra, allt som man gärna skulle vilja glömma för vad som helst i hela världen. Man tänker på personer runt omkring sig. Har man själv vart sån? Hur skulle personen må? Jag kan inte påstå att livet är det lättaste som finns. Jag vill också kunna leka med andras känslor. Men är det värt det?
Är det glädje? På något sätt är det iallafall en konst.

Revenge

Jag blir så arg, mitt psyke förstörs och jag vet inte om jag ska tro de eller de.
Hur kan man veta? Hemligheter är lätta att hålla, alldeles för lätta. Man kan leva med det hur länge som helst. Bara de hålls hemligt.
Jag vet att det är enkelt, jag kan också vännen..


Naaaaaaaaaaaaajs

Hallo alla,
Igår var jag och fikade med Sandra, Elin och Lisa och efter det blev det a6 en stund. Och på eftermiddagen hängde jag med Elin och köpte en bil, så nu är hon bilägare :)
På kvällen åkte jag och Filip till Hanna och Hampus och kollade på skräckfilm, åt glass, godis och chips, Yammiie!

Idag började jag dagen med att åka till Huskvarna och där mötte jag upp Mimmi. Vi skulle på gudstjänst. Haha ja ni hörde rätt. Men det var endast för att det var ett arbete i skolan. Men vi klarade det bra även om prästen var bakfull?

Nu kom jag och Filip precis hem från honom efter en pinsam händelse hemma hos honom. Jisses amalia! Vågar man vara där mer? haha
Ne nu är jag sugen på något sött så nu ska jag övertala Filip att baka, men det kan ju inte va så svårt. Han är ett sötsugsmonster ;)



Du och Jag,
så kommer det alltid vara

Lägenhetskoll

Idag va jag och kollade på en lägenhet vid jordbron. Den va jätte bra och fin men något jag inte gillade va plastgolvet i köket, toaletten och hallen. Plastgolv är ett big no no för mig men det får jag väl helt enkelt leva med. Nu får jag bara hoppas på att jag får lägenheten för det hade antagligen varit många som hade kollat. Men det skulle vara jätte bra om jag fick den och Hanna och Hampus fick den dom kollar på nu för då skulle ju vi bo jätte nära varandra och det är bra! :)

Nu får jag väl bara hoppas hoppas hoppas.
Tjaaaoo

Nationella och jobb

Kom precis hem från skolan, svenska nationella muntliga delen, avklarad. Himla gött säger jag bara!
Nu har jag precis tryckt i mig 2 pannkakor. Börjar jobba 16 och jobbar fram till 00. Slit slit slit men pengar är bra att ha och särskillt när man vill flytta från mammsen och pappsen så fort som möjligt, mohaha.

Ne nu måste jag förbereda mig inför jobbet. Hörs imorgon. Pusss

Halsfluss

Hej och inte välkommen halsfluss.
Sant som det är sagt så har jag åkt på halsfluss, känns inte gött för jag kan inte sova och inte äta. Och jag som har problem med att svälja mina ppiller har nu fått stora jävla kapslar att svälja, HELA. Jisses amalia jag ljuger inte om jag säger att de är 2 cm långa. alldeles för stora!
Har sovit rätt bra idag men kände inte att skolan va viktig idag så jag lägger nog krafterna på skolan imon ist och efter skolan imorgon så blir det jobb till 00.00. Jag kommer vara trött. Men vill man flytta så får man väl jobba också.

Filip kom förbi helt oväntat och jag hade planerat en promenad så han får helt enkelt hänga med.
Tjaaaaoo

Sjuk och plugg

Jag har blivit sjuk, puhhu. Tur att jag är ledig imorgon då så jag kan vila för på onsdag måste jag vara i skolan, jäkla nationella.
Fast imorgon ska jag skjutsa Filip till en jobbintervju och sen måste jag till jobbet och se hur mycket jag kommer jobba för på tisdag ska jag och mamma åka och kolla på en lägenhet ;) så nja känns inte som de blir så mycket vila imorgon.
Idag har jag iallafall skrivit klart hela mitt PM och skrivit stödord till allt jag kommer prata om. Riktigt duktigt av mig!

Tjaaao




Äntligen jobb

Himla va längesen jag bloggade, stackars er ;) 
Jag kan iallafall berätta att jag har fått jobb, äntligen!  Q8 i huskvarna så det är bara att komma förbi och hälsa på mig. Sköen va skönt att ha någonstans att jobba efter skolan :)

Nu sitter jag hos Filip med Hanna och Hampus. Filip är så himla otålig när jag sitter här så jag måste nog sluta nu.

Tjaao

Fika

Nu ska jag ut med Candy sen blir det fika med Lisen :)

Tjaaaaaaaobye

4 april

Tycker att detta är en bra dag.
Snart ska jag till min bror och Tin för de har fyllt år. Skulle igentligen varit där tidigare men nu blev det vid fyra istället.
Nu måste jag klä på mig sen ska jag nog gå en långpromenad med Candy innan vi åker.


3 april

Jag har inget mer att säga än att jag älskar vädret,
balklänningen är betald.
Jag saknar fortfarande skor till balen.
Och snälla kan någon skjuta denna kvinna som förstör mitt liv!

Tack och hej är inte på humör, nu vill jag att lisa ska höra av sig för jag vill verkligen hitta på något. Jag måste föresten ta en promenad!



RSS 2.0