Faster Jonna ;)

Idag har jag blivit faster och min bror har blivit pappa. Det känns lite annorlunda att säga att han är pappa, och min pappa och mamma har blivit farmor och farfar. Herregud vad det låter gammalt, nu måste ju jag flytta kan inte bo hos farmor och farfar ;)
Nicolina ska hon heta och hon var ur söt och hade mörkt krulligt hår.
Bilder kommer säkert senare :)

Idag har jag och Filip varit på a6 och köpt kläder till henne. Det fick bli ett par rosa byxor och en tillhörande rosa klänning till byxorna :)
Åhh jag vill också ha en bebis :(, snart iallafall.

Igår var jag med Jessica hela dagen. Vi gick på a6 och sen åkte vi hem till henne och kollade på film. Myspys, precis som när vi var små<3
Jag inhandlade en söt t-thirt med volanger på, ett läppglans som ser ut som en bakelse och en t-shirt till Filip för att jag är så snäll :)


Nu ska jag nanna. Imorgon ska jag jobba från 7-4, tur att chi san finns och tur att det bara är 4 veckor kvar, jag längtar till skolan!


Jobbig torsdag gör mig till en glad Jonna

Hej och hå.
Jag är som sagt tröttast i världen och världens klimakterie kärring. Men idag har jag inte varit arg en ända gång. Ändå försov jag mig, va sen till jobbet, städade 8 omklädningsrum inklusive toaletter, fick stå ute och skotta i hela jäkla Huskvarna, haft idrottsskola med djävulsbarn som faktist var snälla, fått en finne i pannan som gör att jag imorgon måste sminka mig, vilket gör att jag måste gå upp kvart över 4 om jag ska hinna gå till jobbet och vara där vid 6.
Men som sagt idag är jag glad och det humöret ska jag hålla för imorgon, då ska jag prata med bossen och fixa till mina tider. jag jobbar allderles för länge!

Nu ska jag ända mitt sura beteende för 1 vecka iallafall innan jag skrämmer bort alla jag känner.
Men det fixar jag, I thought I told you, im a star ;)



Chi san

Åhh jag är dödens trött!
Jag har börjat praoa på idrottshuset och jag jobbar 6-3 varje dag, det är därför jag inte har orkat skriva något sen i lördags. Jag har vart så jäkla trött så det inte är sant. Måste hela tiden ha något att göra så jag beundrar verkligen Filip för att han står ut när jag gnäller och är arg. Men nu har jag köpt chi san iallafall så nu ska jag bli pigg så jag slipper somna 3 gånger varje dag. Det är utmattande om något!



Under dagarna från lördag tills idag har jag vart på bio med Filip, Hanna och Hampus vi såg it's complicated och spräckt mammas bil (fastnade på ett snöberg). Förstår inte varför jag har körkort, har ställt mig den frågan minst 25 gånger.

Och vet ni, imorgon kanske jag blir faster ;) cooolt!


Over and out puss

Back in Jönköping

Halloo, back in Jönköping. Så jävla härligt :)

Filip är gulligast, kolla bara vad han hade gjort när jag kom hem och gick in i mitt rum. Aaaww en sån pojkvän bör alla ha. Charmigare finns inte.


Ingen kommer någonsin kunna ändra min kärlek till dig, du kommer alltid finnas i mitt hjärta för allt du har gjort för mig. Ditt namn kommer alltid stå i mitt hjärta


Nu ska vi ha myskväll så jag tänker absolut inte skriva mer, Pusssssss <3

Hemlängtan

Jag har hemlängtan och den är i form av ont i magen, ont i huvudet, illamående, arg och lite smått ledsen. Och det jobbigaste är att jag inte ens har åkt än. Imorgon bitti kvart över sju ska vi samlas utanför skolan. Då ska vi hoppa in i en fet buss och åka hela långa vägen upp till lofsdalen. Från Jönköping till Lofsdalen = MÅNGA timmar.

Innan idag så var jag, Filip, Emil, Emelie, Jessica och Christoffer och bowlade. Vi körde parvis och jag och Filip kom sist, bajs! Men jag gjorde en himla massa strikes och endel spärrar så jag kände mig kalas bra. Efter bowlingen så åkte vi ner till Alcamo och åt. Mums! :)

Annars idag så har jag bara packat, och jag har en himla massa packning. Får nog dock inte plats med mina chips Buhuu:( ,dom får lämnas hemma.

Nu ska jag ta och vara social med Filip, bara några timmar kvar tills vi inte ses på en hel vecka. Kommer sakna honom massa. Han är min kärlek <3


Godnatt och önska mig lycka till, Hörs om en vecka.


Hockey

Kom nyss hem från hockeyn med Filip och självklart vann hv igen. Jag blir inte förvånad.  3-1 mot skelefteå, gott snack!

Föresten så va jag hos läkaren innan och dom gav mig bara en ny jäkla salva och det klias fortfarande, men jag får väl ge den en chans.

Nu ska jag krypa ner i sängen, godnatt änglar <3

13/1

Det känns skönt att vara 2, Filip <3

Nu ska jag hoppa i sängen och sova bättre än någonsin, godnatt Stjärnor

Jobba?

Jag vill ha ett jobb! känns nästan som jag kan ta vad som helst. Okej nej inte vad som helst, inte telefonförsäljare för då blir man hatad resten av livet. Men mc donalds, ja de kan jag tänka mig. Det verkar som man får jobb hur lätt som helst och vad gör man inte när man snart går ut skolan och vill flytta?
Filip jobbar på mc donalds och han tycker att det är ett helvete för att det är stressigt och så. Flötig skulle ju jag kunna tänka mig att man blir.
Men jag ska nog ta och ge det en chans iallafall. Jag tänker flytta! :)

Over and out puss





Kli

Mitt ben klias som ah jag vet faktist inte vad, men jag kan klia tills jag blir helt röd och börjar gråta.
Det är knottrigt och klias något fruktansvärt. När jag ringde till vårdcentralen så sa dom bara att jag skulle använda hydrokortison salva. Men nej det hjälper inte så nu får jag åka in och kolla det. Fan jag är hypokondriker för guds skull!



Skidåkning i Järabacken

Nu kommer äntligen de 3 bilderna från min och Lisas galet roliga dag i järabacken, haha ;)





Love you hun. Nu taggar vi lofsdalen brudar! <3

Tidsfördriv

2009

ÅRET.

Hur har året nollnio varit för dig? I helhet, bra .
Bättre än förra året? Ja de tror jag nog .
Har du träffat några nya vänner? Massor .
Isåfall vilka? orkar inte .
Någonting du aldrig kommer glömma nollnio? När det blev jag och Filip <3
Har du flyttat under år nollnio? Noo .
Har du hittat en nylåt som du älskar? Massor .
Isåfall vilken? På 1 år hinner dom gå från bra till dålliga. Nu tycker jag att Tik Tok med Kesha är kalasbra .

KÄRLEK.
Hur har din kärlek varit nio? Kalas <3

Har du strulat med någon? ja .
Har du varit kär? Är kär .
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja många gånger .
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja  många gånger .
Har du haft ett hemligt förhållande? Nej .

SORG&HÄMD.
Har någon i din närhet tagit självmord?
Nej .
Har någon i din släkt avlidit? Nej inte vad jag kan minnas .
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Det tror jag inte .
Har du varit i slagsmål? Nja, tjaffs?

PERSONLIGT.
Har du gjort någonting du ångrar? Ja!

Isåfall vad? Säger jag inte här
Har du skämt ut dig? Massa gånger..
Har du ljugit för en vän? Vit lögn?
Har du gjort något dumt mot en vän? På ett år är det rätt många dagar så det tror jag nog .
Har en vän gjort något dumt mot dig? Säkert .

SKOLAN&FRITIDEN.
Vilken skola går du på?
Sandagymnasiet .
Har någon varit elak mot dig på skolan? Nej? , haha .
Hatar du någon på din skola? Tror jag nog .
Har du gjort något framsteg? Inte vad jag minns .
Har du haft alla rätt på ett prov? Nej .

VÄNSKAP.
Har du träffat nya vänner?
Ja .
Har du många tjejkompisar? Lagom många .
Har du förlorat en vän? tappat kontakten skulle jag väl vilja säga .
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Jessica .
Har du gått bakom ryggen på en vän? Nej .
Har du ljugit för en bästavän? Isåfall en nödvändig lögn för att personen inte skulle bli sårad .

9 januari

Idag har jag hunnit med att köpa nytt volympulver och åkt till elin och hämtat min dricka som jag inte drack upp igår och så hann jag också fika.
Nu sitter hela familjen framför tvn, även jag. Det får bli så idag, familjekväll helt enkelt. Ska föreslå chili thai sen också när jag ändå är hemma. Mummms




Dagen efter

Nyss vaknat och känner mig ändå ganska bra.
Fötterna känns ingenting längre och jag började väl tina upp runt 7 idag på morgonen, då var det bara att slänga av sig mina 2 täcken och mysbyxorna och tröjan. Huvudet har jag inte ont i alls men magen har jag fortfarande lite ont i men det går väl över sen. Hes är jag mer än någonsin och det är något jag inte upptäckte igår.
Att vara lite hes är faktiskt sexigt.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Byeee

At Mimmis place :)

Nu är jag trött.
Först skola sen dirr efter skolan direkt till stan, sen hem och sova och vakna upp för att stressa ihjäl sig. Fick åka hem till Jessica i Norrahammar och låna en klänning så jag inte skulle gå naken hemma hos Mimmi för det skulle ju vara tokigt.
Kvart i 7 kom Elin och hämtade mig och vid 7 skulle vi vara hos Mimmi. Tokigt, för det tar ju inte bara en kvart att åka från stan till Lekryd. Men kvart över 7 var vi framme och då blev det mat och dricka sen blev det present öppning och spela spel, sanning och konsekvens frågor. Nej vi gjorde inget med varandra, vet att ni tänkte de;) , man svarade på frågor, skickade sms och gjorde charader typ.
Mimmi blev glad över sina presenter, hon blev nog mest glad av "janne" , en banan dildo som kommer användas flitigt! :)

Runt 10 så åkte vi i 2 bilar ner till stan. Dags för Krogen!
Nu är jag fett sliten, trött, köldskador på benen för att jag gick hela vägen hem, tårna blöder för att jag har dansat runt i klackskor hela kvällen, och jag har ont i magen och huvudet bultar. Nu ska jag ta en alvedon och sova.

Min syssling Samuel är ball! <3

puss natttiiiii.

Jonna-Lisa dag <3

Idag vaknade jag av Lisas sms halv 12, och då va det bara att gå upp och hoppa in i duschen och sen traska till Ciggaren där vi skulle hyra en film. Jäkla bra film, minns inte vad den hette dock :/
Efter filmen gick jag till max och köpte burgare. GOTT!
Efter maten mötte jag upp Lisa på stan och köpte present till Mimmi. Imorgon vid 7 ska vi nämligen till Mimmi och senare på kvällen blir det utgång. Galet va bra! :D



Söt Lisen :) <3

Tjaaaaaaaaaaaaaooo, over and out pööööööööööööss

Fika på claras är big no no

Idag vaknade jag runt 12. Även om jag sov hyffsat länge så var jag ändå trött, och eftersom jag hade en nattgäst så låg jag kvar lite i sängen och mös med Candy. Charmig tjej men hon tar all plats i sängen dock.
Runt 3 så gick jag och Jessica till Claras och tog en fika. Jag tog en varm vit chocklad och morotskaka, och båda var ett big no no, usch! Men vi hade massa och snacka om även om vi hade endel delade meningar haha, men jag får väl ta de.

Nu tänkte jag kolla på en komedi som går på 3an som heter your's mine and ouers.

Imorgon är jag ledig, bra första dag i skolan :)





Hockeykväll hos Jessica

Nu är jag prcis hemkommen från en hockeykväll hos Jessica. HV-Frölunda, matchen slutade tillslut  2-2. När jag skulle åka hem fick jag borsta bort en himla massa snö från bilen och Jessica var nog inte avundsjuk när hon stod i fönstret och kollade.

När jag kom hem så ville ju Candy ut i snön så då va de bara att traska ut igen.



Baby fryser om tassarna, stackaren :) <3




Nyttig!

Idag väckte mamma mig halv 10 och då var det bara att traska upp, simning stod på schemat.
Vi simmade långt som satan och jag märker ju verkligen att jag inte har simat sen 9an. Mjölksyra i benen, händerna somnar och hjärtat klappade som jag vet inte vad.
Efter simningen så åkte jag och mamma och handlade. Och vem såg jag på maxi, jo Filip och hans mamma och pappa så då gick vi fram och hälsade och pratade.
För en stund sedan gjorde jag och mamma hur god kycklingsallad som helst. Den innehöll morötter, lök, tomat, champinjoner, sallad, paprika, avocado, bullgur och kyckling, till det hade vi tzatziki. Nyttigt helt enkelt.

Nu sitter jag här och känner mig helt lonely. Mamma och pappa ska bort så jag måste ta hand om Candy hela kvällen. Vi ska ha mysigt!


Over and out puss

Idag har jag gått låångt

Ja idag har jag gått en förjävla lång runda, jag och mamma började gå 10 i 3 och då gick vi runt munksjön och till mammas jobb, från mammas jobb gick vi sen över solåsen och upp vid ryhov och till ikea och åt. Efter det gick mamma hem och jag gick mina raska steg upp mot ekhagen och sen till öxnehaga och hem till Filip. Hela promenaden tog 3 timmar. Långt var det och jag har nog sköen gått 1 hel mil idag!

Mitt nyårslöfte var att jag ska sluta äta godis och skräpmat och istället börja röra på mig mer (mina lår är feta). Godiset vet jag inte om jag kommer hålla, kan ju minska på det iallafall.


Nu ska jag kolla på en film och äta nudlar. Haha jag höll på att skriva köpa en hambugare men nej de får väl bli nudlar ist. Jag ska bli en nyttigare Jonna!


Föresten grattis till Elin och Sandra som båda tog sina körkort idag :) <3

Jag borde buras in

Ja de borde jag. Jag är fan arg, arg på riktigt. Och jag är irriterad på alla!
Jag blir arg på folk som bara skiter i en, skiter i personen och tar den för givet. Tar det för givet att personen hör av sig. Nej den personen tänker jag inte vara. Någon gång vill jag ha lite uppmärksamhet! Du är för fan den bästa jag vet. Sabba inte det!

En annan person, jag förstår inte hur du alltid lyckas göra mig så jävla arg och irriterad. Jag vill jämt slå i saker, kasta saker. Sätta på musik på högsta volym för att inte höra mina tankar. Allt bara för att förhindra att jag inte ska bli ännu argare.

Förstår inte varför jag jämt ska bli så arg så jag slår i saker och kastar saker. Det kanske är normalt hos killar, men hos tjejer?  Sen måste jag gå ut och gå en runda och tänka på bara mig själv för att lugna ner mig. Och absolut ingen kan prata med mig för då blir jag så arg att personen ligger illa till. Men är jag arg på ett "bra" sätt så blir jag ledsen och gråter och det är de allra bästa för då är jag sårbar och vill ha närhet.
Jag ska inte berätta mer nu för då lägger ni väl in mig på något. Men ilska är ett stort frågetecken för mig. Hur kan man bli så arg?

<3
Idag tog jag och Lisa en liten tripp upp till a6, köpte ett öronhänge till mitt ena hål i örat som ändå aldrig växer igen och Lisa köpte en tröja, Vi hann också fika världens äckligaste fika. Hon fick gammal bärpaj och jag fick en blåbärs smothie som igentligen skulle vara en hallon/jordgubbs smothie(Y).
Vid 3 idag kom Jörgen och Tin hem till oss och åt mat. Det är mysigt när dom kommer lite då och då. Saknar liksom dom.

Sen mår jag inte jätte bra heller. Jag känner mig klyven i allt jag gör. Känner mig ensam ledsen och rädd samtidigt som jag känner mig trött och tålig. Ja det är komplicerat för jag fattar inte heller.
Men som tur är har jag världens bästa vänner som verkligen bryr sig och mig och finns för mig, och för stunden fick ni faktist mig på bättre humör och glada tankar. Men nu är jag nere på botten igen, och jag behöver er. Kom hem.


2 januari 2010

Jag är trött, sov hela dagen igår och sov ända till halv 2 idag på morgonen. Snart kommer min farbror och hans fru och då ska vi äta. Ikväll ska jag hem till Filip och mysa,
Nödvändigt inlägg men nu ska jag iallafall dra.

Jag älskar Filip, byebye

NYÅR ! :)

Dagen började med att jag och Filip gick upp och åt frukost runt 12. Efter frukosten färgade vi hans hår, jag fixade ansiktsmask, rakade benen och allt, sminkade mig, satte på mig kläder och allt som hör till. Runt halv 6 kom Emil, Emelie, Jessica och Christoffer och så lagade vi mat, pratade och hade det kul. När det var 30 minuter kvar till bussen gick så var maten fortfarande inte klar, 10 minuter efter det var maten klar och alla hetts åt, skrattade och stressade ihjäl varandra. Killarna hann äta efterrätten och emelie åt från Emils skål. Jag var sugen man hann inte äta så jag och jessica smalade oss. Sen sprang vi såfort vi kunde till bussen och väl framme i Månsarp så var det sådär kul. En del var ju bara där för att förstöra och göra det surt för andra. Men med alla besök på toaletten med olika människor så var det faktist kul. Nästa år tror jag dock att jag hoppar över att bråka om gamla minnen och sitta och skrika på gamla klasskompisar.
Natten var inprincip sömnlös pga onyktra killar. Jag och Jessica mådde "bäst" så runt 6 på morgonen fick vi gå upp och städa toaletten (Y). Alla somnade runt 7 och var uppe igen vid 12.

Idag har jag och Filip bara luggit i sängen och sovit och kollat på film hela dagen, det behövdes kan jag lova.





parbyte, stress, skrik, kärlek, onykter, städning, prata i telefon och hälsa gott nytt år= nyår.

Hoppas 2010 blir kalas mycket bättre än 2009. GOTT NYTT ÅR! <3

RSS 2.0