sjukt ospännande dag

Jag är så jäkla varm, jag håller nog på att bli sjuk?
Min dag har varit så himla tråkig, jag har gjort mat, städat, kollat på tv och sovit (y.
Men nu ska jag och candy ut på promenad igen och sen ska jag åka till Filip och lämna min nyckel och sen ska jag hem och kolla på blåsningen, men innan det så ska jag ta och hoppa in i duschen.

Pussochkram

Saknad

Någon jag saknar mest i hela världen är mamma.
Nu är det bara 6 dagar kvar tills hon kommer hem om man inte räknar med idag. Nu låter det som att jag skiter fullständigt i om pappa kommer hem eller inte, men så är det inte.
Men mamma är alltid den som finns och förstår mig. Och just nu är det en sådan tid då jag vill ha henne nära. Jag mår verkligen inte bra, jag har alderless för mycket problem som jag inte vill ha, jag är ledsen, har ont i magen och mitt självförtroende är kasst. 
Min mamma är en av mina bästa vänner <3


Äntligen fredag

Praktik idag igen och snart kommer Filip hit. Men nu ska jag äta! :)

Inatt åker mamma och pappa till gran canaria, och jag blir ensam i 1 hel vecka. Eller ensam blir jag ju inte för jag tänker inte sova själv så folk får sköen ta och ställa upp! haha.


Ne nu väntar maten, mamma har köpt något gott från 8 glas :)





pussochkram

Dödens trött

Ja, nu är jag dödens trött!
Gick upp som vanligt vid 4.40, eller vanligt och vanligt är det ju verkligen inte men nu när jag har apu så är det rätt vanligt. Och idag så har jag städat alla omklädningsrum i alla hallar, alltså 19 stycken! Sen har jag vart med på personalmöte som jag nästan sonmade på.
Och inte nog med alla omklädningsrum så hade jag och Mimmi idrottsskola igen och denna gången var vi ute med barnen och kollade på när dom åkte pulka. Kallt? svar ja.

Nu har jag precis gjort en super god kycklingsallad som jag ska ha med mig imorgon, och till frukosten blir det äggmacka. Gudomligt!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det bädden vid 9. Får väl se vad jag gör sen innan det ;)

Pussochkram

Jessica dag :)

Idag efter praktiken så hämtade pappa mig och precis när jag hade kommit hem så kom Jessica. Strax efter det kom också Myntti så vi satt och pratade en stund och kollade på tv.
Myntti åkte hem runt 5 och då gick jag och Jessica ut och gick runt rocksjön. Jag gick igår också, känner mig himla nyttig och det ska jag fortsätta med!
När vi kom hem sen så satte vi igång med mat till mig som jag ska ha imorgon. Det fick bli bulgur med lax och stekta morötter, lök, broccoli och champinjoner. Mums! :)
Efter vi hade gjort mat så skjutsade pappa och jag hem Jessica.
Nu sitter jag framför tvn och kollar på efterlyst. Sen ska jag nanna och snart är denna veckan också över,  sjukt gott! eller vad säger ni ? :)

Pussochkram


23 februari

Hej alla coolingar.

För det första tänkte jag börja med att skriva till mina små stjärnor, att Jessica Jans och Jessica Obrian får skriva sina efternamn när ni kommenterar för annars blir det jobbigt för mig att veta vem det är. Tack snyggingar ;) <3

Sen för det andra, jag kan väl säga att det är dig jag skriver om hela tiden för det finns ju ingen annan än du i mitt liv? , åhh kärlek till denna underbara människa som förstår allt och verkligen är sådan tankeläsare. Jag älskar att du ta åt dig åt allt! <3

Just nu sitter jag på ED. Jäkla syodag, det är ingen hitt alltså. Nu har jag, Elin och Maja precis vart på sjuksköterska passet, sen skulle jag och Elin till egenföretagare passet för Elin vill ju nämligen starta eget och eftersom hon hängde med mig på min sjuksköterska grej så får jag hänga med henne. Men icke då va det fullsatt så vi får gå på det klockan 11 istället och skita i den vi skulle gå på sist för jag tänker sköen sluta 20 i 12 iallafall!

pussochkram

Crazy

Jävlar va tjock! :O
Jag visste ju det, men inte att det va så farligt!


Nu ska jag baka äppelpaj, mumma :) <3

Människan har problem

Jag blir bara så arg!
Du säger att det handlade om dig,  och jag får hata dig mycket jag vill och du bryr dig inte, och jag ska vara ärlig och säga till dig att jag hatar dig istället för att ljuga.

Men för helvete det handlade inte om dig så vad är problemet? Tror du att hela mitt liv handlar om dig? Nej tack då skulle jag gått under jorden för längesen. 
Liksom lagg av bara! Jag är så himla trött på dig och att du jämt ska ha uppmärksamhet!
Sjukt jobbig människa.Fan lämna mig ifred någon jävla gång och sluta ring mig hela tiden.
Jag skiter fullständigt i allt nu så nu säger jag hejdå till dig för jag känner inte att vi har något att prata om. Det är trots allt GAMMALT, så om du håller din käft stängd så kan jag också vara tyst.
Och billig det sa jag inte, hora sa jag. Och du har sagt en hel del till mig också så nu kan du lägga av.
HEJDÅ!

jag har ingen hjärna

KUKEN jag har inte min hjärna kvar!
Fan satt och visste vad jag skulle skriva men sen lät de bara mongo, de lät inte ens som svenska.

Nu ska jag sova för jag är trött som jag vet inte vad, vi hörs ikväll om jag ens kommer in då.

pussochkram



Släktkalas 19.00

Snart så blir det släktkalas. Eller vid 7 så jag får väl ta och göra mig iordning nu.
Hörs ikväll änglar <3

Rolig och ledsan fredagskväll/natt

När alla kom igår och vi hade fått i oss lite dricka så va allt kalas bra. Vi spelade ett kortspel som var urtråkigt, Jakob blev jätte full, Markus lekte tjej, Elin flörtade med mina knän och Mimmi satt och skrattade hela tiden så hennes drink med fruktkött måste jag testa för skrattet jag skulle få fram av min smirnoff ice va inte lika lyckat som mimmis fruktköttsdrink ;)
Väl inne på krogen så träffade jag Jessica, och vips så blev vi utslängda för att vi skrek. Och mitt kära gäng hängde då med till centrum där vi dansade rumporna av oss.

Kvällen slutade väl inte jätte bra.
Och DU igen. Fortfarande i mitt liv(y , du är så sjukt patetisk och du snackar bara skit. Jag vet att du läser min blogg, Men jag tror inte ett skit på dig och dina lögner längre. Du är ändå känd för att ljuga, Gör du allt för att få mig att må dåligt?
Och inte nog med det så kom de fram en person och börjar ljuga mig rätt upp i ansiktet. Hur kan man säga så när det inte ens är sant och sen ge mig en kram och en puss som om de skulle hjälpa?

Allt det här gjorde iallafall att jag inte orkade mer, Så kvällen slutade med tårar och jag gick hem halv 1 (y


Det var ändå jätte roligt att få träffa jessica igen, det var så himla längesen. Hade nästan glömt bort hur roligt vi hade, haha <3
Mimmi och Elin, tack för stödet. Älskar er tjejer <3



Bjuder också på lite bilder från igår,




Sorry jakob men alla bilder såg ut såhär, jag tycker iallafall att du är rätt cool ändå ;)



Puss och kram


HAHAHAH

markus är fet full, mimmi har mens, elin fryser och tåflöttar med mitt knä, jakob går på toa 24/7 och han blir full på 2 öl. jag är bara cool.
hej utgång! :)

Balklänning

Jag hittade en balklänning innan föresten, så imorgon ska jag åka dit och betala handpenningen så dom kan frakta hit den. Den är underbar! :)

Nu är klockan 00.55 och jag ska sova för imorgon kommer det bli galet ;)
Godnatt, pussochkram

Underskatta inte vattengympa

Jag och mamma har precis vart på vattengympa. Och jag kan säga att det är ingen lek i vattnet, det är träning i vattnet!

artonde februari

Nu sitter jag här och roar mig med att kolla lite olika bloggar. Bobbys blogg är verkligen min favorit, du hittar han på http://blogg.bobbysharstudio.se/
Men iallafall snart ska jag gå ut i snön och busa med Candy. Hon ska ha sin nya snygga tuffa tröja på sig, hon är min kärlek<3



Vid 4 kommer mamma hem och då ska vi åka runt och kolla på balklänningar, och hittar jag inte min pärla så får vi gå till en skräddare så dom kan fixa den åt mig. Kan iallafall ge er läsare ett litet tips om att den kommer ha öppen rygg ;). Det är snyggt!

Och på tal om allt strul,  nu vet jag vem som verkligen bryr sig och vem som inte gör det.
Skönt att det äntligen kom på tapeten. Igentligen har jag vetat det länge men jag har aldrig insett det.


Hörs senare änglar, Pussochkram

Jävla OS, sjukt ointressant

Godnatt busungar.
OS in my ass!  okej? sjukt ointressant.

nya regler

Sjukt lätt att lita på denna människa (y


ändrade planer

Ikväll blev det ändrade planer. Men på fredag blir det utgång, och då jävla måste de ske!
Idag får jag väl roa mig med att klicka hem student klänning, och saker till balen.
Tänkte att mamma kanske kunde köpa hem något gott med, får ringa henne.

Pussochkram

Jessica <3

Halv 2 blir det fika dags hemma hos Jessica, underbar människa <3



Och ja, bilden är från 2004 så det är inget att mobbas över (:

tankar

fettisdagen är äcklig. Jag hatar semlor. jävla mandelmassa och grädde, bläää!
Vem vill vara fet? skulle vara en stor och jobbig känsla, få skavsår mellan benen och mögel i väcken.
choklad som är billig är äcklig och sen helt plötsligt. Hej finnar.
Jag känner mig elak föresten. Men jag tänker inte säga varför men det har lättat mitt hjärta.
Det var det jag hade att säga ungefär, idag fick ni vara med mig i mina sista tankar innan jag somnar. Grattis till er,

Godnatt pussochkram



Ge mig sommar för sjutton! gaaaaahhh,

16 februari

Nu är jag precis hemkommen från solning och systemet.
Innan när jag solade så skulle jag sola i 20 minuter så då gick jag in och klädde av mig allt och gick och la mig och sen när det hade gått 20 minuter så stängdes inte solariet av så jag bara "åhh lyckodag". Men sen stängdes det av 5 minuter senare och då klädde jag på mig och allt och så gick jag ut och kollade och då hade jag visst gått in i de solariet med 25 minuter. Jag är helt vimsig, för tänk att ligga där och känna att man får mer tid än vad man trodde, sjukt skön känsla.
Efter solningen skulle jag egentligen åkt till Jessica och fikat. Men så blev det ju inte för att jag var tvungen att åka och hämta mamma så jag kunde få något att dricka tills imorgon. Så Imorgon innan vi ska ut ska jag åka till Jessica och prata massor och fika :)

Nu måste jag göra min läxa som jag har sagt att jag ska göra i en vecka nu. "Min ledarskapsfilosofi" , sjukt kul uppgift (y


Pussochkram


shopping

Idag väckte Elin mig runt 11 och då gjorde jag mig iordning och sen gick jag till stan och mötte upp henne på hm. Elin köpte en jacka där och jag köpte en skjorta. Det är så himla snyggt att ha till jeans.
Nu sitter vi och äter, sen ska vi åka och sola och efter de ska jag till Jessica och fika :)

Jag taggar imorgon, alla mina sköna samlade på ett ställe :)

pussochkram

<3




Det känns som ett spel och jag är en del av det.

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag och det har inte hänt något speciellt. Har kollat på innebandy i norrahammar, Månsarp mötte Huskvarna, och huskvarna vann med 7-5.
Sen har jag ätit pizza med Myntti och Walle. Fast jag åt och dom va sällskap, och Myntti tog halva pizzan ;) , ne men han fick kanterna och allt jag inte orkade äta upp själv.
Snart ska jag kolla på film.

Natti, pusskram

<3

Klockan är halv 5 på morgonen och jag pratar med världens bästa vän, för stunden mår jag bra <3


varför?

Jag kan inte säga mer än att jag aldrig har varit så ledsen. Aldrig gråtit så många timmar i sträck.
Hur kan någon som har skadat så mycket på min självkänsla vilja gå runt och säga så? Vill den att jag ska må dåligt? att jag ska gråta och vilja gräva ner mig? Att jag ska känna mig oduglig, för det är precis vad jag gör. Nu måste jag sluta det här.
Över.
Ledsen.
Ett stort hål inom mig.
Kommer aldrig bli mig själv igen.

Jag är ledsen att de måste sluta såhär, jag vill inte mår såhär så jag flyr. Men jag lovar att när de är bättre så kommer jag kunna vara normal i ditt sällskap och med dig. Jag älskar dig..

Ny mobil

Igår köpte jag en ny mobil, en w995 med en kamera på 8,1 mp :) , vill ni veta hur den ser ut så får ni googla.
Sen så ska jag och Candy gå ut och ta nya bilder på henne.
Men nu måste jag äta frulle och sen ska jag försöka fixa min ugly hedder.



Pusskram


ÅHHHHH!!



Jag fan hatar detta!

Sjukling

Jag är sjuk.
Feber, ont i halsen och en jävla må illa känsla. Mamma är också sjuk så både hon och jag har luggit i min säng hela dagen och kollat på tv och pratat problem. Sånt uppskattas verkligen, min mamma är världens bästa <3

Men nu ska jag ha en stund för mig själv med ansiktsmask och annat sen väntar skolarbeten och renskrivning av apu uppgifterna.


Imorgon ska jag träffa min älskade Elin som är världens underbaraste och som jag inte har träffat på evigheter nu. Hjärtat, jag saknar våra tider och allt roligt vi brukade hitta på, du kommer alltid vara min bästa vän och det kan ingen ändra på.  



Jag älskar dig <3

,

Man mår väl som förtjänat..

Bara 1 dag kvar, sen loooov :)

Äntligen!

Efter några timmar av arghet och trötthet på morgonen och en hel dag på idrottshuset med massa skruvar och städande så är jag äntligen hemma. Jag fattar fortfarande inte att jag orkar gå dit varje dag och inte skolkar istället. Om det skulle vart för ett år sen så skulle jag lätt ha varit hemma istället för att gå dit och jobba 9 timmar varje dag.  Jag tror ändå att jag trivs där och trivs med dom jag jobbar med. Dom är roliga och inte seriösa, och det gör de hela mycket bättre!
Föresten så är jag klar med apu uppgifterna med :) ,

Jag är sugen på en mobil, en rosa och en snygg, helst så man ser konversationerna, sen måste kameran vara mycket bättre än 3,2 mp eller vad är det de flesta är på? Sen så ska den vara liten och smal.
Nu kom jag på vad jag ska göra idag, jag ska rensa i min mobil och ta bort alla bilder. Lägga in dom på datan istället. där måste jag också rensa kom jag på nu.

Jag gjorde ju blonda slingor nu i veckan igen, eller i fredags va det. Men jag tycker inte att jag passar i det längre. Jag vill sköen bli brunett, men hur länge har jag inte sagt de? Jag vågar ju inte göra en sån stor förändring. Tänk så blir de inte bra och då måste jag ju göra om samma process som jag gjorde i 8an, Hade väl orange hårfärg där ett tag (y) snyggt liksom, noooway. Men som sagt, nästa gång ska jag fråga min frisör vad hon tycker och tycker hon att jag ska testa då sköen gör jag de. Så om en och en halv månad kanske:) ,

Föresten så måste jag göra om min hedder. Men det får bli i helgen när jag har tagit lite egopix för det behövs verkligen nu. Jag har haft ful dagar i flera månader nu. Mitt självförtroende behövs puffas upp lite.
Ska försöka skaffa mig en ny mobil med tills i helgen. Min gammelgamla är skruttig nu.


Imorgon blir det pizza, sen blir det lov och sen träning på kvällen (y)





Over and out

smått och gott

shaa shaa bloggen ;)

Min blogg har varit åt helvete sen i torsdags så jag har inte kunnat blogga förens nu. Läget är fortfarande ostabilt, så får väl se om jag kan slänga in något imorgon, haha.
Men som sagt jag och Filip bakar för ovanlighetens skull. hallon, björnbär och jordgubbs paj, en himla blandning och jag längtar efter vaniljsåsen:)

Jag är för sjutton sjukt trött. Jag jobbade hela helgen och jag jobbar 9 timmar varje dag så det är sjutton inte slappt att vara vaktmästare. En del har det ju glidigt *host Sandra host* , Hahaha.
Nu ska jag jobba fram till onsdag och sen får jag ett låångt skönt lov, naajs.

Vet ni vad jag mer har gjort. Jag och Filip vill ju ha en bulldog, eller en mops. Så jag har skickat iväg lite frågor på en fransk bulldog. Och eftersom jag är 18 nu så får ju jag bestämma själv. Så jag funderar på att ta bilen och åka och hämta den och ställa den framför mamma. Haha lite spänning i livet får man ju allt ha. Men hon sa att gör jag de så kommer hon bli förbannad. Men någon gång måste hon ju förlåta mig. Och Candy skulle behöva en kompis :)

En annan sak som har hänt förra veckan är att jag vet vad jag ska göra en vecka i sommar. Jag, Filip, Jessica, Christoffer, Emil och Emelie ska åka till Mellbystrand och glassa. Sjukt gött!
Sen vill jag åka utomlands med men det får jag väl ta med mamma så hon och jag kan åka någonstans, för Filip har inte råd, tråk :(

Gud vad jag tjötar, nu ska jag bege mig och kolla till pajen. På tv väntar outsiders som jag förövrigt känner en som är med i. Eller känner och känner, jag köpte en katt av henne för några år sen, och stackarn va elallergisk så vi fick tag på henne genom hennes pappa för hon kunde ju inte ha telefon eller någonting. Vi fick inte ens ha med oss mobilerna dit och vi fick ställa bilen långt bort från hennes stuga ute i skogen. För om det skulle vara el i närheten av henne så skulle hon få ett anfall och ramla ihop och skaka. Usch när man ser en person med sånna problem så är ens egna problem ingenting. Men iallafall efter outsiders så väntar spårlöst och sen ska jag lägga mig i bädden för imorgon börjar jag vid 6 som vanligt, usch och blää.

Och jag saknar min Lisen Johansson :(  <3


Over and out




Handy woman

Engelskan, Handy woman, jag vet inte? :) 
Men denna dagen har gått saaaaakta. Ah fy sjutton vad sakta den har gott, jag är fortfarande seg sen igår när jag var hemma och var sjuk också så de har gått ännu segare och jag har kollat på klockan stup i kvarten.
Men idag har jag skruvat i nya skruvar till krokarna i A-omklädningsrummet. Det går segt kan jag lova, hann bara med 2 omklädningsrum så jag satsar väl sisodär 1000000 kronor på att jag kommer få göra om samma sak imorgon i de andra 2 omklädningsrummen. Sen har jag också lagat ett lås idag, brytit upp hela låskistan och sen bytt nya fjädrar och skruvar, så jag känner mig riktigt händig. Nu kan jag också mansjobb ;)

Nu ska jag fika för mamma har köpt en sockerbulle till mig, muuums.

Filip jag älskar dig<3

vitglittriga naglar och rosiga kinder

Nu har jag precis vart och fixat mina naglar, det var behövligt! vitglittriga fick dom bli. Beställde även en tid till balen. Nu måste jag bara ringa en skräddare så jag får en klänning också :)

Nu ska jag och mamma ut och gå med Candy, det är svinkallt men vi får klä på oss massor, det är mysigt med massa kläder och rosiga kinder.

Vi hörs imorgon mina stjärnor, Pussochkram

Varför hemska drömmar?

Nu ska jag sluta läsa bloggar som jag egentligen inte vill läsa. Jag fattar inte varför man dras till folk som man inte tycker om? Hur kan det vara så? vill man dra ner sig själv så djupt ner i skiten så man mår så dåligt som möjligt och sen börja må bättre?
Jävligt dumt! Kan inte mina tankar och mina onda drömmar lämna mig ifred så jag kan få må lite bra.
Idag vaknade jag flera hundra gånger av dåliga drömmar. Drömmar om att folk som man älskar bara dör, drömmar om otrohet, drömmar om kärlek som sen förstörs så man aldrig får uppleva en sådan kärlek igen.
Varför drömmer man om saker som man inte vill tänka på? Det påverkar ju hela dagen efteråt..



Road trip med cv

Idag började jag faktiskt 7 istället för 6 och så slutade jag vid 4. Mycket skönare!
Efter jobbet så gick jag hem och så satt Filip i soffan med pappa och väntade på mig. Vi åt lite och sen skjutsade vi mamma till hennes jobb, dom skulle ha något miljömöte eller vad det var. Efter det så åkte jag och Filip och lämnade in massa cv på olika ställen, och nu sitter jag vid datorn och Filip gör tråkigt skolarbete.

Nu ska vi fika eftersom Filip har tjatat sen förra veckan om en kladdkakebit. Så nu kan han få vara värd det eftersom han städade mitt rum idag.

Byeeeee, over and out biaatch ;)

RSS 2.0