Ut med det gamla, in med det nya

Inatt blev det inte mycket till sömn för jag fick dela sängen med en annan, men det har jag absolut inget emot. 
Så idag har jag gått som en zombi på jobbet och halvsomnat 3 gånger, ni vet sådär när man nickar till och känner att man är så sjukt trött och de är så himla jobbigt att hålla ögonen öppna. Men jag får väl helt enkelt tacka discorummet och papper och penna för att det finns. Discorummet för att man kan gå in och dansa till töntiga barnlåtar så man garvar. Och penna och papper för är man trött och sätter sig vid kidsen och målar så kommer helt plötsligt alla och vill att man ska måla samma sak om och om igen till dom. Det är något med kids och deras "igen"  de har ett bra syfte, nämligen att hålla fröken vaken ;)  hahaha. Hatar föresten ordet fröken, låter så sjukt töntigt att man vill spy!

Nu vet jag allt att de flesta är nyfikna på mitt liv, men babes ni ska absolut inte få reda på något här ;)

Igår på dagen var de kalas för min morbror, och som alltid är jag ute i sista sekund med presenter då jag fick ta mig upp till a6 en timma innan kalaset började. Gick där uppe och hettsade men hittade tillslut en vårig blå skjorta på brothers. Pastellfärger är ju det som gäller i vår och sommar. Har vi hört det innan? Ja det har vi.

Nu höll ja precis på att skriva något sjukt äckligt haha, men håller de för mig själv istället. Ni vill inte veta! Jävla va äcklig jag är, hahahah.

xoxo, jonna


Förlåt eller tack?

Jag tror jag har framkallat något. Jag vet inte, men det är inte med mening. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga till dig, de finns väl inget att säga heller direkt. Förlåt? eller kanske tack?
Men varför ska jag säga förlåt? jag har också ett liv som jag vill bry mig om. Får personer mig att må bra så är det ju så och då vill ja ha personen där.
Mer ska väl inte förklaras nu vid detta tillfället.

Nu sitter vi gamla gänget hemma hos mig och umgås, vi körde inte på en utgång eftersom vi då bara skulle gå åt olika håll och träffa olika personer. Sandra har redan gått pga trötthet och pontus har somnat i min soffa. Nu börjar de ta av, alla börjar bli trötta och oseriösa. Vi har käkat tacos och endel har druckigt, där av jag. Därför bekännelsen ja skrev i början.

Nu ska jag diskutera stora saker med Lisa, imorgon drar vi till stora älskade staden stockholm över dagen. Är väl hemma runt 4. Då ska fixas och sen blir de filmkväll me ny vän, spännande :)


xoxo, jonna

sjukfan

Idag har jag vart sjuk. Min natt började spralligt genom att jag pratade i telefon under täcket, skrattade och vickade på tårna. Somnade efter ett tag men vaknade flera gånger, mådde illa och frös som en katt. Inte skönt med andra ord. Så idag ringde jag och sjukanmälde mig, känns inte kul i plånboken men de va behövligt, är fortfarande inte riktigt okej så jag stannar hemma imorgon med för säkerhets skull och ge gärnet på fredag istället.

Lisa är också sjuk så hon har varit hos mig idag, vi har kollat film, ätit kycklingsallad och sen glass. Vi är hejjare på att planera saker, dock kan inte alla underbara söta alltid träffas när vi vill de så de suger. Men på fredag så iallafall en del från förra gänget träffas. Vet inte riktigt vad det blir men något i matväg blir de och kanske lugn mysig drickkväll hemma hos någon eller en utgång. De återstår att de :)

Måste bara berätta en sak! Idag har jag vart så jävla skabb hela dagen, myskläder och inget smink och lockigt jävla hår uppsatt i en knut. Usch och blä! Så innan, halv 9 började ja sätta igång att sminka mig, platta håret och sätta på mig snyggare bättre kläder så nu mår jag bra.
Resultatet blev;




Nu helt plötsligt blev ja himla bussy.
Vi hörs helt enkelt imorgon.

xoxo, jonna

häftig uppdatering

shit va dålig jag är på att uppdatera men jag har helt enkelt inte haft tid. bloggen har kommit lite i underläge men jävlar va mycket som har hänt. Vi tar de en annan gång helt enkelt, skulle egentligen bara skriva att jag va upptagen haha.
Nu kallar big brother, oh my gaad. Ska man kräkas på alla fula jävlar eller? shit trodde alla skulle vara snygga, men icke. bad bad

xoxo, jonna

hörde jag awesome?

På jobbet innan idag när jag skulle ta min rast på morgonen så brukar alltid mobilen vara med i högsta hugg, då hade jag bland annat fått ett sms av min bror som löd "Dom 2 tiderna som var före dig var visst från förra året så du är snabbast i år! "  , Hur awesome är inte det? vad va de jag sa, jag ska bannemej satsa på en kärriär inom gocart. Tror det kan löna sig, jobbigt dock att jag blir åksjuk efter ett tag. Men va fan är man proffs måste dom ju ändå anpassa sig efter mig ;)





Efter jobbet var de snabbt iväg till Tina som är elev på salong inc. Mitt hår skulle färgas och klippas och ögonbrynen skulle få lite färg också. Hon va verkligen jätte duktig!
Nu är jag brunett med ljusbruna slingor. Skit snyggt, tack gumman :)

Nu ska jag ta och vara lite social så ja lämnar er nu.
Kan föresten meddela att jag känner en viss glädje, jag mår bra och har upptäckt saker som är viktiga och saker som är mindre viktiga. Jag ska prioritera saker som gör mig glad.

xoxo, jonna

kuuuuuuuuuuuuuuuuuul

Ja har så himla ont i magen, ja vill verkligen inte jobba detta dödspasset, hur roliga är onsdagar? 8.15-18.45, och sen möte. Ja men de är ju trevligt att jag kommer komma hem mitt i natten typ.
Dessutom gick jag upp 1 timma för tidigt, så nu sitter jag bara här och tänker att de är si och så många timmar kvar tills jag är hemma igen.
Ne nu ska jag kolla vakna med the voice och gå på dass.

xoxo, jonna

Jag känner inte igen dig?

Nu har jag precis fikat med Sandra. De blev mer än en smoothi, jäklar haha. Smörgåstårta bit blev det också. Men jag va dock inte värst. Sandra tog en räkmacka och cola, men de räckte inte, hon drog till med en snickersruta och en smoothi också, bra där! ;)
Tog ett kort på kvinnan men känner att de va lite elakt att lägga upp det här, inte så att hon va ful men minen och kroppsspråket va inte den bästa i världen. Därför lägger ja upp en bild på oss från nyår ist ;)

SNÄLL tjej, Remember that sandrew ;)

När vi satt där och fikade så ringde en person som ville vara anonym och ville tipsa mig om en rolig sak att skriva i min blogg, de va en händelse som hände henne när hon skulle hyra film.
Hon skulle då in och hyra film, personen som jobbade jobbar jämt när hon är där och hon är där flera dagar i veckan. Hon kände då att de va pinsamt och sa,
- Jag är ju här jämt, börjar ju bli stammis.
Han säger då hårt och bitchigt,
- Jag känner inte igen dig.

Röd som en tomat går hon där ifrån och skämms järnet. Hon använde också ordet bitch när hon pratade om honom ;)
Ja känner iallafall att detta va så sjukt kul, garvade ihjäl mig när jag la på och garvar nu när jag skriver detta.
Hur jävla pinsamt va inte de liksom, hahahah. Jag skulle aldrig någonsin gå in där igen om jag va hon, hahahah. <3

Ne nu kallar bädden. Den börjar bli min bästa vän. Imorgon är det en lång dag. 7.15 till 19.00 sen möte direkt efter till 20.15. Härligt, kommer ju känna att jag lever iallafall..

xoxo, jonna

Jonte

Jag kan sitta en hel dag, bara längta tills jag hör dig igen, ja blir glad, sprallig och lycklig.
Ja, jag har en ny älsklingslåt. Så sjukt bra!
Nu trodde ni allt att jag skulle avslöja både de ena och andra men icke sa nicke jag och mitt kärleksliv är en gåta för sig och de ska den förbi tills jag känner att de är okej att prata om personer här och skriva ut namn ;)

Nu sitter jag här och väntar på Sandra, vi ska fika och snacka om everything. Eller fika och fika, ja känner att fika inte är nödvändigt, har ätit pannkakor idag och de känner jag är tillräckligt onyttigt, så en smoothie får det bli.

Föresten gubbar, jag och Jonte i eva och adam börjar bekanta oss. Kan ju inte annat än känna att de känns sjukt kul och wierd. Att bli vän med en kändis kan ju inte vara negativt och det är en sån grej man måste göra innan man dör. Föresten så är han den coolaste jag vet!

Ne älsklingslåten på nu och mobilen i högsta hugg. Gött att den lever igen, välkommen tillbaka.

xoxo, jonna


I like it, like it

Feels so good being bad.
There's no way i'm turning back
Now the pain is my pleasure cause nothing could measure.

Cause i may be bad but i'm perfectly good at it. Sex in the air I don't care I love the smell of it. Sticks and stones may break my bones, But chains and whips excite me ;)


xoxo, jonna

I just had sex

Sjukt bra låt, givande liksom.
Jag tror att jag vill börja med en såndär dålig period. Eller dålig och dålig, beror på hur man ser det haha.
Mår jag bra då? ja.
Men det är okej att spåra ur ;)




xoxo, jonna

Nicolina 1 år

Nicolinas 1års kalas igår va mer än mysigt. Hon fick massa kläder, leksaker, sin första leksaksbil som dessutom va rosa och en egen röd dockvagn med hallo kitty på. Hon springer på som bara den och är den sötaste ungen i världen. Det bjöds på Nicolinas älsklingsmat, roulader, potatis, sås och konserverade ätter och morötter, de är ju faktiskt hennes dag och hon bestämmer ;) till efterrätt blev det rosa tårta där det stod Nicolina på och en ljus som spelade ja må hon leva.
Bilder på hennes kalas kommer läggas upp när min kära bror har fått tummen ur och skickat dom till mig. Duktig som man är glömmer man ju alltid kameran.
Måste faktiskt påstå att jag har världens bästa släkt. Alla är så himla bra, love!

Nu sitter jag här och väntar på att Lisa ska ta sig till storstan för ja är fika sugen. Dock vill ja till ett okänt cafe för ja känner mig sjukt ofresh.

Idag fick jag dessutom reda på att en viss handbolls kändis dotter går på mitt dagis. Otippat kan jag lova!

xoxo, jonna




Nytt är bra, hejja 1års kalas

Hyllorna i köket sattes upp igår så nu står alla nyinköpta cupcakes på plats. Är hos mamma nu så jag får lägga upp bild på hur det blev senare helt enkelt. De blev iallafall hur bra som helst. Tack Sandra, Daniel och Anton :)
Nästa helg blir de fondvägg i sovrummet med och en hylla från ikea med massa fack i.

Idag är det kalas som gäller. Världens sötaste Nicolina fyllde ju 1 i måndags så idag ska vi fira henne. Hon ska få 3 paket av mig. En jenaskjol med volanger på från hm, en rosa tröja från esprit och 6 spännen med hjärtan på.
Nu måste jag snart åka. Candy ska lämnas hos Jessica Jans först. Så snällt att hon får va hos er gumman<3

xoxo, jonna


unlove

Vet seriöst inte hur jag ska ta detta. Är det värt de så önskar jag allt gott i det.
Men en sak är säker, du kan inte göra som du vill, någon gång slår de mot.
Håll fast i den som betyder, remember.

xoxo, jonna

kung!

Hej och hå.
Hård kväll igår, de började stressigt och jag va väl klar runt halv 9 sen kom anton, ponta och Lisa till mig så drog vi vidare till Jessica och förfestade med henne och Sandra.
Runt 11 tog vi en taxi in till stan, vi skulle inta c-bar. Jävla inträde fick man ju betala. Gött att jag inte hade pengar då så nu är jag skyldig Sandra 80 kr. Ska dessutom berätta att jag och Jessica körde gocart innan, hon blev ganska ägd för jag varvade henne cirka 3 gånger haha, och jag hamnade 3e bästa på listan på bästa tiderna. Jag borde ju satsa på en kärriär inom gocart, Kan ju bli känd. Sen åkte vi till en liten affär i norrahammar och köpte massa cupcakes. Vi köpte för 2300. Helt insane, så nu är ja skyldig henne 700 nått.
Men tillbaka till c-bar. Jävla va crazy det va och jag har dessutom sjukt ont i tårna så jag kan knappt gå. Vad hände där liksom? Jag minns inte heller att jag va kaxig mot Jessica. Absolut inte meningen, fattar inte varför och jag va sjukt cp. Förlåt baby,  I love you man <3 .
Innan kom jessica förbi och väckte mig så jag hängde med henne hem där Sandra va. Nu har vi kollat på eva och adam. Har dessutom blivit vän med jonte i eva och adam på fb, hahaha.  Jag ska snart hem och fixa mig sen ska vi åka upp till apsex och äta.
Ska försöka få upp 2 hyllor i köket idag och måla en fondvägg i mitt sovrum. Funderar på en i hallen med, kan bli cozy.
Shit va jag babblar, nu ska ja försöka va lite social istället.
xoxo, jonna

in your face!

Ibland blir man ju inte annat än trött på folk. Hur kan man bete sig så illa mot någon och sen låtsas som ingenting? tro att man är vänner fast vi aldrig kan vara det. Mitt liv ska du iallafall ge fan i helt enkelt. Jag klarar de så himla mycket bättre utan dig, ända sen du har kommit in i bilden så har de gått åt helt fel håll och du har förstört så mycket. Du krossade de ända jag levde för. Den jag mådde bra med. Nu har jag nämnt dig här för sista gången och det ska bli så himla skönt att säga. OUT OF MY LIFE, JAG KLARADE DET!
IN YOUR FACE!

Föresten så har jag blivit sjukt dålig på att uppdatera här, men jobb är fan de jävligaste i världen. Man går upp i gryningen när de är bäcksvart och kommer hem när de är bäcksvart. Jag fattar inte de med jobb igentligen. Vem kom på att man skulle jobba i gryningen? Så jävla surt, man får ju inget liv.
Inatt kunde jag inte sova. Skjutsade hem * runt 12 och så satt vi och pratade en stund innan jag åkte hem. Var hemma vid 1 och kände sen att morgondagen kommer bli ett helvete om jag ska jobba för jag skulle gå upp efter 4 timmar, dessutom hade jag sån huvudvärk. Så idag är jag hemma. Jag behövde sova lite, dessutom tror jag att jag har lite feber, eller så känns de bara så. Förkylningen börjar dessutom komma. Usch för denna årstiden helt enkelt.
Jag längtar till sommaren, sol och värme och ljust ute hela tiden.

Nu måste jag duscha sen ska jag gå runt munken med Jessica älskling <3




xoxo, jonna

RSS 2.0