Snygging med mig i personalrummet

Idag har jag jobbat mina vanliga tio timmar, 9-19 som jag brukar göra på lördagar, de suger eftersom jag inte kan göra ett skit på fredagen men de lönar ju sig sen när pengarna rullar in i slutet av månaden.
Nu ska jag berätta en kul men skum grej. De har hänt massor idag men de här va sjukt. De va inne 3 killar som va från Stockholm och skulle till Halmstad. De behövde färdkost så de köpte popcorn men såklart behövde dom ju poppa dom också. Så den snyggaste av killarna frågade mig om de fanns någon micro. Han fick hänga med in i personalrummet där vi stod och pratade om cirkus allting i hela världen i 4 minuter. Japp han flörtade på och vad han sa får vara osagt här ;). Han sa till och med att han skulle komma tillbaka imorgon, tur att jag jobbar då, najs!
Idag har jag också vart med om en smitning och sura gubbar.

Nu ska jag äta mina negerbollar sen ska jag sova hejja hejja att jobba imorgon! ;)




Kan man göra mer?

Jessica åkte hem nyss. Idag har vi bakat, gjort mat, pratat, kollat på tv, spelat kort och vart ute och gått. Vi har hunnit med det mesta helt enkelt! :)
Nu ska jag fixa mig för kvällen, sen ska jag sova.
Imorgon ska jag upp tidigt och sola. Ute om de är fint annars solariet x2 typ, jag är en fucking blekfis!

Xoxo, jonna

Love

Jag vill ha någon vid min sida som kan säga, jag älskar dig. Någon som finns där när man känner sig ensam.. som nu tillexempel.
Var är du, vem är du?

Dejt i Hjo

Idag har jag och min sköna vart på dejt.
Först va jag med myntti, han va dock inte min dejt haha. Vi åt på max för jag va skylldig han de, men jag lovar att denna veckan ska jag ta tag i mina matvanor! Lisa du har fel, de känns fan som de lägger sig överallt på hela kroppen, usch unfresh (stavningen?!, haha)

Jag och min baby Lisa va iallafall på dejt idag. Vi åkte till Hjo, cirkus 7 mil här i från  och åt på moster Elins glassbar. Mysigt och sjukt värt det! 
Jag känner att om jag någon dag ska starta eget så är det en glassbar med en fet meny av olika glassorter. Lär ju verkligen funka här i Jönköping, dock inte på vintern men jag kommer tjäna fett mycket på sommaren!
När vi var där hittade jag också jätte söta cupcakes skålar, yammie dom är najs!

Nu ska jag ta och äta något, får ta något ur frysen för jag är ensam hemma och då får man göra allt själv. Och laga mat är inte riktigt min grej.

Bilder från våran roadtrip kommer i veckan när lisa skickar dom.

xoxo jonna,



min mobil är död och helvete jag vill hem

Fan alltså jag är inte glad!
Min mobil är söd och jag har värsta historien till hur allt hände.
Jag och Bettan låg ute och solade innan idag och så hade vi saft i glas. Självklart kommer det getingar och en satte sig på mitt finger så jag blev svin rädd för getingar är faktiskt min stora fobi! Så jag blir svin rädd och springer iväg fort som fan. Och vad händer då? jag puttar till min mobil som ligger på solstolen 1,5 meter ifrån en tillbringare. Och hur jävla troligt är de då att mobilen, min kära mobil hamnar i tillbringaren med ett jävla litet hål som öppning? Jo 100% jävla troligt så den flyger ner i vatten och sen tar bettan upp den fort som attan så vi försöker få livi den. Men nej den är helt sten död.
Vilken jävla historia va?
Kul att jag inte har någon mobil och jag är fortfarande i Stockholm.
Kul att jag får åka buss imorgon i 4 timmar utan någon mobil, och utan någon att prata med.
Och det här har inte med historien att göra, men kul att jag är svintrött och bettan vill träffa hennes pojkvän och jag vill bara hem och sova för jag ska upp vid 7 imon för att hinna äta, ta mig in Stockholm och hinna på bussen.
Fan ta mig hem alltså jag är inte glad och jag är jävligt trött och arg!
JAG VILL HEM!




Stockholm. oh herregud.

Hej allihoppa!
Nu är jag i stockholm och det är himla najs. Alla är så sjukt trevliga. Jag ska flytta hit det lovar jag!
Men ska berätta lite om igår, det blir ju inte mycket bloggande nu eftersom jag inte är här för att blogga. Men igår åkte vi iallafall in till norrtälje och skulle förfesta. Alltså usch, jag spydde på förfesten kul liksom (Y) , men alla va söta och förstående utan bettan för hon skrattade mig bara rakt upp i ansiktet men när vi kom hem sen så fick hon smaka på sin egna medicin, hahaha.
Efter förfesten mådde jag bra och vi drog till trädår'n, och sen skulle vi hem. Jag spydde på bussen igen.. 
Väl hemma så åt vi bakismat, kyckling och klyftpotatis, sjukt najs.
Efter maten så skulle jag och bettan och berra kolla på new moon. Gick väl inte så bra för bettan för hon tog med en hink och gick och la sig. Jag deckade i soffan sen och de slutade med att berra satt själv och kollade på filmen.
Idag mår jag sådär, dricker vatten som en ko och är yr. Bara av att tänka på sprit (boven) så vill jag spy.
Trevlig dag liksom, och idag kommer bettans föräldrar hem. Kul att träffa dom när man inte ha sätt dom på länge, men hur kul är det att vara bakfull då?

Ne nu måste jag tvätta mina converse, dom är fulla av spya.
Duscha behöver jag med, Usch.
Och mat, ÅÅHhh mat!


Hörs någon annan dag,
xoxo jonna,

Vstranden med bästa och tagga sthlm ;)

Idag har jag jobbat och slitit sista dagen innan stockholm. Imorgon kl 9.55 åker jag från jönköping. Jag är så himla stirrig, jag är glad och jag älskar bannemej stockholm!

Idag efter jobbet så träffade jag Lisa en sväng. Vi tog våra cyklar och åkte till vstranden och drack cider och pratade strunt. Vi är bra på sånt. Känns så himla kul att de har blivit så bra mellan oss igen. Du är sköen en kalas bra jävla tjej! :)


Åhh, som ett litet barn <3




Hahah, ignorera gärna buttet på min fot.


Blev inga bilder på mig, hade en tjockis dag. Jag ska nog börja med kissis, keso och tomater?
Yes vi kör på de efter stockholm.


Ne nu taggar jag stockholm. Alla kan ju ha så kul här hemma ;)


xoxo jonna,

Bondstorp

Idag har jag vart med Lisa i bondstorp. Vi åkte dit för att åka vattenskidor och ring. Men när jag kommer dit så säger mamma att det inte är bra att doppa huvudet eftersom jag har sånt kärringöra fortfarande. Så vattenskidor va ju bara att stryka. Hade faktiskt tänkt att testa ring men det blåste ju som attan så jag frös ihjäl och vad skulle jag inte göra i vattnet då? Jo förfrysa!
Men Lisa testade vattenskidor och de gick ju faktiskt bra för henne. Proffs nästan, eller hur? haha :)

Ne nu ska jag ta tag i lite saker sen ska jag sova för i morgon jobbar jag igen och på fredag bär de av till underbara Stockholm.
Jag funderar allvarligt på att ta mitt pick och pack och flytta dit.
Motorcykelkörkort är också något som står på min lista. De är ballt!


xoxo jonna,

Fail!

Jag blir så himla arg. Student och balkatalogen har bara luggit där på köksbordet i några dagar för jag har aldrig orkat öppna den men idag tog jag mig tid.
Så när jag hade kollat på alla studentbilder skulle jag kolla på mig och Jonathan på balbilden. Men jaha då har dom failat som fan och skrivit ett annat jävla namn. Blev så jävla arg!
Man vill ju inte att folk ska förknippa Jonathan med honom.
Så nu vet alla att jag gick med Jonathan Wallmon. Nu kan alla anteckna det, tack sötnosar.




Jonathan & Jonna

du

Fan vilken kass dag!
Killar lever i en annan värld, dom är ett stort jävla frågetecken. Hur tänker dom? Vad vill dom?

Vad vill du ha ut utav det här? 
Vad är jag för dig igentligen?
Dags att visa framfötterna nu killen.

sjukare med medicin?

Fan alltså ibland undrar jag om det är så att ju sjukare man blir och ju mer man tar och gör något åt de ju oftare blir man sjuk.
Jag brukar aldrig ta någon medicin eller huvudvärkstablett eller något sånt i onödan, bara om det är riktigt riktigt illa.
Men för 2 månader sen när jag fick halsfluss så fick jag ju ta pencillin och efter det har de bara gått utför, jag har hunnit med halsfluss x2, öroninflamation, en jävla massa feber och nu har jag jämt huvudvärk och halsont.
Det måste ju vara så? 
Ju mer man tar ju mer sjuk blir man. Imunförsvaret blir ju fan fuckat.
Nu ska jag sluta med mediciner, innan jag dör av ett överflöd av sjuksdomar. Jag kör på naturens gång istället ;)

xoxo jonna


Jessica! <3

Igårkväll efter jobbet åkte jag till Jessica på torpa. Vi drack lite vin och bailys, åt chips, tårta, godis och kollade på film. När klockan va halv 2 någonting så satte vi på one three hill och somnade.
Nu har vi precis ätit mat ute i solen, kyckling och potatissallad, yammie!  

Föresten ser ni att jag har en ny hedder och ny bakgrund? Så himla snyggt och Jessica är hjärnan bakom de hela ;)

Nästa vecka ska jag och Jessica göra något himla spännande också. Men det är en hemlis. På tisdag får ni se ;)


Nu måste jag avsluta, ska hem och sola och Jessica ska åka och fika och sen jobba.
Hörs imorgon, ikväll ska jag nämligen inte lägga mer tid här!

xoxo jonna.


Jag har varit trött på en sak väldigt länge och igår tog jag och avslutade det hela.
Vänner ska väl vara vänner som ställer upp när man behöver dom? och ser man det som jobbigt att ställa upp när man själv alltid finns där så ser jag ingen ide med att fortsätta vara vänner.
Det du gjorde va elakt.
Nu är det hela iallafall slut. Fejk är inget jag sysslar med.
Jag är glad för dom jag har och mina vänner är de bästa!

Fucking idiot!

Ska man gå på lögnerna igen?
Känns ju som ett lätt val. Men tro mig, det är det svåraste jag någonsin gör. Gör säger jag för att det alltid blir såhär. Fan kan någon bara sparka in det i huvudet på mig?!
Du är falsk, respektlös och du ljuger!

Dop på gång



Eftersom jag och Marie är faddrar så skulle vi samlas en halvtimma före dopet började så vi kunde gå igenom hur det gick till och vad vi skulle göra. När klockan var 11 så säger Jörgen " det här är igentligen Nicolinas sov tid, så vi får väl se hur det går"  Jag tänkte direkt, Jäkla hon kommer börja skrika. Japp mycket riktigt, 10 minuter in på dopet så börjar hon gråta, vi försökte tysta henne med leksaker och grimaser men det funkade inte så Tin fick blanda till mat lite snabbt till henne i bänkraden och då blev hon tyst. Sen när det var dags för oss att gå fram så hade hon maten med sig och låg där framme och åt och tillslut somnade hon, så då funkade det ju bra. Men sen skulle prällen ta henne och ta vatten över huvudet på henne som dom brukar göra och då blir hon helt hysterisk, hon började ill skrika. Och inte nog med vanligt  "bebis skrik", hon ligger dessutom i prällens famn med micken precis vid munnen, ni kan ju själva räkna ut hur de låter. Inte så gulligt!
Efter dopet åkte vi hem till Tin och Jörgen och åt, drack och hade de trevligt och Nicolina fick givetvis massa fina presenter.

Föresten guuud va varmt det är ute. Det är verkligen ingen ide att ha smink på sig för det rinner bara av ändå, det märkte jag idag. Det va ju sådär lagom snyggt på slutet av dagen. Och jag som jobbade igår kunde inte sola någonting på hela dagen, och inte idag heller eftersom vi firade Nicolina. Imorgon jobbar jag med, så snälla solen stanna kvar till på tisdag då jag inte har ett dugg att göra på hela dagen.

Nu ska jag och mamma kolla på film,
Tjaao
/ J ,

!

Jag orkar inte ens bry mig, men jag bryr mig ändå, varför är jag kvar?
Du är falsk!

Hej klockan är 04 och mitt kärringöra kan dö!

Skönt att jag har luggit i min säng sen klockan 23 och nu är klockan strax innan 04.
Kul att inte kunna sova och samtidigt ha dödens ont i örat som dom aldrig fixar. Jag måste in dit idag, och vem fan jobbar inte idag då? Jo precis, jag jobbar tio timmar idag. Börjar 9 och slutar 19. Så jag hoppas för allt i världen att jag slipper jobba idag, att dom förstår varför jag inte kan jobba, och att dom hittar någon som kan jobba åt mig istället. Jag gör vad som helst för att inte jobba idag!
FAN TA MITT KÄRRINGÖRA OCH  FAN TA JÄVLA VÅRDCENTRALEN!

.

FUCK YOU!


Hej mitt i gryningen

Jag har så himla ont i huvudet, i halsen och i näsan och jag svettas som en gris. Jag kan inte sova, jag bara ligger här och är orolig över ingenting. Jag svär på gud att jag håller på att bli sjuk, och det är inte lägligt.
Snart får jag ta och gå upp och äta frukost med mamma ist, kan väl tippa på att hon skulle gått upp halv 7, alltså för 3 minuter sen. Nej mamma, ingen snooze idag för nu är din kära dotter vaken och jag är hungrig och vill ha frulle.  Och när jag ändå är vaken och är uppe så kan jag ju lika gärna göra mig i ordning och stå utanför a6 och hänga på låset. Skav nog ta och terrorist ringa Lisa också så hon vaknar och kan hänga med mig på låset. 
Men föresten, kul att jag är vaken nu, för då kommer jag vara en trött och sur kärring ikväll när jag ska träffa kärleken. Hoppas han har förståelse för detta.

Men ha en kul dag smalisar.
/ J,

Kärring öra

Jag blir så himla arg. Jag ringde upp min doktor idag för att jag behöver mitt öra till att höra något, jag hör fortfarande inget sen jag hade min öroninflamation. Men då skulle en sköterska ringa upp mig senare. Så hon ringde nyss och jag förklarade att jag inte hörde något och att jag behövde göra det för att jag ska jobba rätt mycket framöver och det är rätt jobbigt att skrika va till varenda person.
Men vet ni vad hon säger då, det kan vara svullet ett tag och om du inte hör något till måndag kan du komma hit så vi får kolla på det. Men vad fan, jobbar på torsdag och så har jag ett långt pass på lördag och på söndag ska jag på Nicolinas dop och Jörgen har bett mig att vara hennes fadder, och det är klart jag vill det. Så ja, jag behöver höra något! Plus att jag har ringt dit 2 gånger redan och första gången sa dom att det skulle bli bättre förra måndagen. Och varje gång man ringer dit säger hon ring efter helgen, ring efter din pencillin har tagit slut, bla bla bla.
På måndag ska jag dit och då ska dom fixa detta, för jag tänker fan inte höra som en kärring!!




Back in business baby

Jag är bara så himla lycklig, allt känns underbart!
Inget har varit såhär bra på jätte länge. Mamma har lärt mig att följa mitt hjärta och det är precis det jag ska göra. Och jag tror, eller jag vet att det kommer löna sig!
Back in business baby<3

Lycklig som kvalsterbajs

Jag orkar igentligen inte skriva någonting mer än att jag är lycklig och att denna dagen har varit så otroligt bra!
Har varit med underbarling Jonathan, fikat med bästa Lisa och vart ute och gått med sötaste Ina!
Kan det bli mycket bättre? neeeeej ! :)

Föresten så kan jag skriva något coolt här som jag har hittat på helt själv. När Sandra var här på morgonen idag och visade en rengöringsmaskin med hennes jobbar kompis så sa hon att kvalsterbajs alltid finns i sängen och när man får bort det med den här maskinen så är det borta men det kommer tillbaka om en månad igen, så jag har hittat på en fyndig sak att säga, lyssna här.

Du är som kvalsterbajs, ligger alltid i min säng tills du försvinner och sen kommer du tillbaka om en månad igen. Roligt va? haha
Jonathan, du är mitt kvalsterbajs! ;)


Ne nu väntar sängen, imorgon är det första dagen på sjukt länge som jag slipper ställa klockan. Så nu åker mobilen in i garderoben och där får den vibrera hur mycket som helst för jag tänker bannemej sova som ett svin!

Natti
/ J,

FEEETTTT

Idag har jag solat hela dagen och då kan man räkna ut vad som händer. Nej jag är inte röd, men jag ömsar skinn som en orm (y).
Efter solningen och en lång skön dusch så gick jag och min gulliga vän Lisa och fikade, jag åt jordgubbspaj, den va äcklig, dock åt jag upp allt iallafall. Efter fikat och intressanta samtalsämnen så gick vi lite på stan. Fick med mig ett zebra linne och en blå tröja med vita ränder på. Allt från gina och dunder tjusigt!

Nu sitter jag här och är i behov av ungdomligt sällskap. Det är nämligen gårdsfest ute på gården och det är bannemej inga ungdomar med!
Så nu ska jag nog sätta på mig mitt zebra linne, tights, silvriga gladiatorskor och jeansjackan och cykla iväg till Lisa.
Ikväll blir det grillning på Torpa med stört sköna människor!

Jag kommer ha stört trevligt så det får vi väl hoppas att ni med kommer ha, fast jag vet att ni inte kommer ha lika kul som oss!
Mohahah tjaråå bajsungar.

Miljonär haha

Nu har jag ännu ett jobb. Fan va jag känner att detta är bra! :)
rik, rik, rik, rik, haha.  Löööööööve it!

Nu väntar solen på mig.

Tjaråå
/ J.

Myskväll

Har precis kommit hem från söta Jessica. Jag och Elin har varit där hela kvällen :)
Vi åt muffins, chips, dip, drack cola och kollade på one three hill. Älskar Lucas! haha.

Innan idag när jag låg och solade så kokade min hud, alltså jag skojar inte jag fick vita blåsor som ploppade upp här och var på armarna och det var luft och vatten i dom. Låter sjukt och det var helt sjukt!

Idag har jag också vart hos Hanna och Hampus och kollat på deras nya lägenhet. Den var verkligen jätte fin!
Hanna bjöd också på sockerkaka, smaskens :)


Nu måste jag sova för i min nya kalender så står de att jag ska på jobbmöte imorgon halv 10 så nu blir det bädden,


RSS 2.0