Älskvärd stund!

Okej nu mår jag bra. Just denna stunden vill ja frysa. Varje andetag fylls av lycka och jag ler och känner mig så jävla glad. Jag skrattar och mår bra. Jag ligger på toppen nu. Jessica O jag ringde dig och skulle skratta lite i din telefonix men ja tror du sover. De gör inget för du är kalasbra iallafall:) Imorgon får du bannemig ta och väcka mig så blir de frulle och så ska jag berätta varför jag har just denna känslan. Det är underbart!
Så här vill jag alltid må. Varför låta andra förstöra den känslan? Jag ska Gifta mig med mig själv. Jag älskar mig


Pusspuss på mig

föresten, I am brownie now babies ;)  <3

bitch

Jag börjar faktiskt tröttna på alla. Personer jag aldrig trodde skulle svika gör faktiskt det. Men inget förvånar mig längre, folk är ju inte mer än folk.
Det är ungefär så jag känner idag och de är va jag kommer känna ett tag framöver.
Man kan inte lita på någon.
Life is a bitch

s

hej bög. lack. julskyltning är för idioter.
Mitt bruna hår finns ingen bild på

Din sjuke fan!

Jag blir så arg!
Vilken jävla idiot. Försvinn från mitt liv, om du ens tänker försöka så är det ingen ide. Tro mig.

vart ifrån är min hjärna?

Vad är det med mig och tanter? När jag precis hade skjutsat hem Lisa så höll jag på att mejja ner en tant i diket. Hon kollade lite surt men de va inte mer med det. Fy attan va halt det är ute, kan inte räkna alla gånger jag har hållt på att köra in i folk idag. Det är ju helt sinnes.

Okej nu ska jag berätta en tokig osmart grej som jag nyss tänkte göra. Ibland undrar jag om jag ens har en hjärna.
När jag kom hem så va jag frusen så in i bängen så jag tänkte göra varm oboy. Jag tog fram muggen och fixade till oboyen och skulle ställa in den i micron. Då märkte jag att muggen var för hög så den kom inte in. Vad tänkte jag då? jo, jag kan ju ställa den lite på sne, luta den mot väggen. LIKSOM HALLÅÅ? jävla idiot. För de första snurrar den ju runt så den kommer ju inte stå still där dessutom så skulle de ju liksom åka ut massa oboy i hela micron.
Vart kom den hjärnan ifrån?
Jag kan ju inte erkänna att jag är smartast i världen men den tanken va ju helt sjuk och ännu sjukare va att jag va såå nära på att verkligen göra så.
Ah jag skäms. Nu sitter jag här med kall oboy och fryser rumpan av mig. Skönt.

xoxo, jonna


snor till hela afrika

Jaha kul dag.
Började jobba, snorade igen och kunde inte andas, frös som en idiot, fick reda på att imorgon blir det en helvetesdag för att vi bara är 3 personer då och de är fett mycket att göra. Kul, jag som hade tänkt vara sjuk imorgon och bara vara hemma. Men nej de funkar ju inte då.
5an funkar inte på tvn, och vad är det idag kl 9? desperate housewifes. Bög också!
Det finns ingen mat hos mig. Kul bantningsteknik.

De ända bra är att jag sitter här helt ensam och har fula tjocka strumpor på mig och ingen bh, så himla befriande. Skönt.
De är också himla kul att jag har spotify nu. Tack viktor!
Och vet ni vad. På torsdag är det dagen D. Hej brunett ;)

xoxo, jonna

suck

Fyfan va snuskigt, jag badar i snorpapper. Jag sitter här med linne, 2 tjocktröjor och min vinterjacka, 2 tights och en filt. Jag fryser ihjäl. Va underbart det kommer bli att jobba, ser verkligen fram emot det..

lie,

En sak som är säkert är att man inte ska dricka när man är arg och helt jävla förbannad. Allt blir bara sämre. De är ju kul den där stunden när man är väck och tycker allt är underbart.  Men hur går det sen?
Det slutade med att jag gick hem helt själv halv 3, jag ringde någon som betyder men vad hände då? Mobilen dör.. Även om tårarna va nästintill där så tog jag mig samman, gick och gick och gick fel, hemma frös jag som en idiot, grinade och va sur. Somnade och vaknade med smärtor.  Blåmärken överallt och ont i hjärtat. Klockan 5 fick mamma komma och hämta mig. Jag va fortfarande full så till min stora förvånad berättade jag allt. Panikångest hade jag. De får man när de nära och allra bästa sviker. Det är fortfarande inte över. Tänk er att det är som att någon bara matar slag mot hjärtat och revbenen går sönder, så känns de.
Idag är en dag som jag bara vill sova bort. Men istället sitter jag och tänker och får mer och mer ont. Nu ligger jag på botten. Jag va redan ledsen, så en liten sak som den gjorde att jag bröt ihop. För mig är sånna saker stora saker.
Botten.  


skönt att mina planer går åt skogen.

Jag är lack som fan på Candy, jag bryter snart ihop.
Hela jävla natten har hon gnällt och vad jag än har gjort så har inget hjälpt.
Och nu när jag trodde att de va över, nej då fortsätter hon gnälla och har gjort det i cirka en timma nu. Hon har vart ute och kissat och bajsat. Hon har fått nytt vatten och mat. Hon har fått sova i mitt knä även om hon har mens och hon har sin bebis "snoppen".   Vad kan jag göra mer?
Jag blir lack, alltså arg helt enkelt. Jag är fan skittrött och hon bara gnäller. Jag kunde inte ens gå idag på morgonen som jag skulle för hon va så gnällig.
Hon är som en barnunge.

Ikväll vill jag gå ut så jag ska skicka till Lisa och se om hon är taggad. Jag vill härifrån.

xoxo, jonna

böglappar åt skogen

Helvete va lack man blir när man har jobbat en hel dag och sen ska gå till bilen för att köra den till en verkstad och så ser man att man har fått 800 i böter? Hur i helvete lyckas lappjävlorna alltid lappa min bil? Har dom inget bättre för sig?  Jag säger det igen och de är inte sista gången jag kommer säga det heller. Vill dom bli hatade?! , jävla idioter.
En possitiv grej iallafall va att Daniel inte hittade något fel på bilen och, tja tokigt nog så gick den bra efter bara en titt. Men jag ska hölla ett öga på tokstollen.

Nu ska jag kolla klart på idol och sen ska jag sova. Jag va faktiskt alldeles för trött för att hitta på något idag så de blir en lugn fredag.
Imorgon däremot ska jag ställa klockan på 9 och gå upp och powerwalka, stavning? Blir kanske ett pass på friskis också. Känner mig fet och svullen.



xoxo, jonna

din nöt!

här sitter jag och käkar chilinötter. Jag har inte tagit fram någon mat idag, allt är djupfryst så jag får ta och gå en promenad till pappa och äta upp deras mat. Det är rätt bra ändå att ha dom nära så man kan få god mat för en gångs skull och inte min äckliga "skolmat".

Igår va jag och Lisa på max. De va super cozy och mega gött. Lisa tycker att jag luktar ruttet :/ eller ne just de,  pruttar luktar ruttet. Hennes pruttar. Mina är mer naturella. Det är mysigt att åka till max och äta på natten. Eller natten och natten 20 i 12. Sen ringde jag och väckte en gammal skata och så åkte jag och hämtade skatan och sen så sov skatan hos mig. Men när jag skulle hämta skatan så skulle jag upp för en brant backe och vad händer då? jo min bil hade väl fått fnatt för helt plötsligt så börjar de pipa i hela bilden och de står stop på displayen, motorn låter och de ryker, de va väl varmt angaligen. Så jag fick parkera bilen mitt i vägen och springa och hämta skatan istället så vi kunde springa snabbt tillbaka till bilen. Sen åkte vi lugnt och sansat hem till mig.
sen, movietime :)


xoxo, jonna

alkolist?

Det känns nästan som jag är påväg till att bli alkolist. Varje morgon efter en utgång känner jag, shit va kul. Skickar ett sms till Lisa och säger att "då och då" blir det utgång igen, shit vilken jobbig tradition jag har kommit i.
I lördags blev det tokigt som sjutton och jag hade sjukt kul, och de va allt jag hade att säga om den dagen.

Herregud vad tiden rinner iväg. Jag börjar om 35 minuter och jag ska hinna lämna candy hos mamma och pappa först, nu har jag brottom!

xoxo, jonna

yammie

HAHAHAHA alltså det va verkligen inte okej Lisa! där gick gränsen. dags att byta lösenord!
Snygg bild som fan!




Älskar världens bästa fislis <3

Inte okej!

Jadu, utgången igår blev väl inte jätte lyckad.

Jag blev anklagad saker som jag inte har något med att göra.
Jag blev kallad saker.
Jag blev lack som fan, visar helst inte den sidan av mig. Stackars tjej där flög de flötiga håret av och hamnade i mina händer.
gråt, skratt och plötslig vän.
påvägen hem blev jag dessutom förföljd av äckliga engelskmän så lisa fick bli min räddare i nöden.

xoxo, jonna


banan







hej jonna

kul att du har blogg.
när lämnar du mina saker?
kommer du snart?
jag längtar efter dig
du har en förkyld mutta
jobba lugnt sen
va inte elak mot kunderna


har inget att säga. du måste ringa sen
puss ♥

parkeringsböter, en traditon

Ja men det är ju himla kul att vakna göra sig iordning och sen gå till bilen och se att man har fått 600 i parkeringsböter. Det börjar bli en vana, som en tradition som faller in en gång i månaden.  Kul, himla roligt! Alltid ska det vara något med mig och min bil.
Nu har jag precis snott pengar av mamma och ätit på max. Jag va tvungen att dränka mina sorger i något iallafall. Hur pelle ska de gå till att betala parkeringsbötern när man bara har 145 kr? Kan man ta det på avbetalning kanske?  Jävla lappjävlor som inte kan göra annat än att bli hatade. Alltså det är nog bannemej det sämsta jobbet man någonsin kan ha. Man är hatad från morgon till kväll. Vem vill ens vara lapplisa? Är det deras drömjobb liksom?  Helt pantade.

Ikväll blir det iallafall utgång, något man kan se fram emot. Jag måste hinna köpa något att dricka också. Haha jag går i konkurs fan.


xoxo, jonna


äpple

Ännu en dag kom jag hem från frissan och absolut inte gjort något speciellt. Eller jo, jag ändrade min sidbena till en mittbena. ÅHH FRAMSTEG!  hahah nej.
Brunt hår kanske eller en page nästa gång. Helvete jag vågar inte. Blir de fult så kommer jag ju känna mig ful i en evighet sen.
Jag älskar mitt hår just nu, just idag!
Och jag älskar min rumpa i mina nya lack tights. Är det okej ? JAAAAAA!

Jag är jävligt snygg!



xoxo, jonna

drick med måtta om du ska ha chans på den här katten, graaaoow ;)

Idag har jag vart uppe tidigt som satan för att jag och Lisfis skulle gå på stan. Men ne, då precis när jag va klar och precis skulle åka då säger snoppen att hon är trött och vill till stan vid 11 ist. Så jag sa ett okej för att nissen inte ska bli suris. Men jag som är snäll som ett djur åkte till henne och blev dessutom vän med en postis.
Musik och jag tjatande är ett bra sätt att vakna på, eller hur baby? ;)

Nu jääääkla är hon på g.
Snart blir det stan och sen vid 1 blir de friss, klippning och färgning :)

xoxo, jonna


jag har fått en baby

Suck. Ja det är rätta ordet.
Min kära hund har fått fnatt. Igår fick hon som en bortskämd snorunge en jacka av mig för 315 kr, dessutom en himla massa godis även om jag absolut inte har råd och verkligen skulle vilja lägga dom pengarna på mig själv istället. Men snäll som man är så ska ju inte stackarn behöva frysa ihjäl, hennes förra jacka har hon ju växt ur.

Och idag har hon bara vart förjävlig. När jag kom hem från jobbet idag va jag helt slut så jag käkade framför tvn och sen somnade jag bums och sov ända fram till 6 då hon helt plötsligt börjar skälla som en idiot och jag praktiskt taget flög upp ur soffan med hjärtat i halsen. ÅH va gullig du är candy, världens bästa snällaste. Sen när jag va vaken då va hon glad igen. Schysst.
Sen skulle jag gå ut med henne, men då har hon kommit på att jag absolut inte får gå före henne. Ne, då ska hon gå precis i jämte mig, och vad har hon kommit på mer? Jo, jag får inte prata i telefon under tiden jag är ute med henne?! what a fuck?!! , Hon stod helt still och vägrade gå 1 centimeter även om jag drog i kopplet, och när jag la på telefonen sen efter 5 minuter, ja de gick de bra att skutta iväg.
De känns lite som hon känner mig bortglömd när jag är ute med henne och pratar i telefon samtidigt. Men det har ju alltid funkat innan? fattar inte vad problemet är.
Hon är som en baby.

Men nu ligger hon i mitt knä. Hon är ju ganska gullig ändå mitt lilla hjärta, she loves me;)


babyboo<3

RSS 2.0