Jävla CSI!

VAFAN!!!
dom har ställt in desperate housewifes, vad i helvete är detta för skit? VEM VILL SE CSI ISTÄLLET FÖR DESPERATE?! Jävla CSI in my as!

grönt hår?

Idag har jag fått reda på att min hår skimmrar i grönt. Åhhh snyggt (y)
Nej nu ska jag bli blond igen och sen ska jag skaffa hårförlägning med lim istället för clips. De kommer bli kalas och sjukt snyggt!
Till hösten får de bli brunt! :)

Nu ska jag kolla på desperate och sen cougar town ;) ,

Tjaaao puss

Nakenchock!

Guuud jag har skämt ut mig.
Idag när jag bytte om efter intervjun så skulle jag sätta på mig ett par tights. Och vad händer då? Mina grannar kollar in genom fönstret och där står jag i bara trosor, inga trosor som täcker rumpan utan jag hade string på mig. Jätte kul. det är väl bara säga grattis, dom kommer över de förr eller senare. Men saken är att dom inte var vuxna. Dom vad 18 och 16/17 år. En tjej med hennes lillebror, och inte nog med det. De bor i samma ingång som mig (y)

By the way, nog om det. Intervjun gick inte alls som jag trodde. Får en chock om jag får jobbet, det är väl bara att hoppas. Får reda på svaret i slutet av veckan.

Och vet ni vad, jag har tränat idag. Jag och Hanna gick på arobics medans Filip och Hampus va i gymmet. Arobics va hur svårt som helst. Jag har tappat min kordination helt känns det som. Jag saknar att dansa, jag vill så sjukt gärna börja igen :(


Imorgon efter skolan så ska jag till Hannas salong och kolla lite frisyrer till balen, sen ska vi även prata om vad jag ska göra med mitt hår. Hårförlängning kanske? ;)


Ne nu ska jag snart sova, måste fixa iordning inför bedden. Godnattpuss till er :)

Håll tummarna

nervös nervös nervös. Jag har ont i magen och kommer nog inte kunna äta innan, idag är det nämligen intervju som gäller igen. Halv fem ska jag vara där och redan imorse började jag räkna ner timmarna.
Puuuh, håll tummarna för mig!
Nu måste jag fixa det här. Jobba är ett måste, pank kan man ju inte gå runt och vara nu när skolan snart slutar.




Kom på att jag inte har någon ny bild på min nya hårfärg. Men jag ska försöka fixa de så oroa er inte ;) ,
Puss och kram

:(

Min älsklingsbror är på sjukhuset. Det blir bra snart Jörgen, det lovar jag<3
Orkar inte skriva mer nu, hörs imon.

Fredag

Jag har inte tid att skriva idag heller, haha ska nog lägga ner de här med blogg. De är kul när man verkligen har något att skriva om men hur ofta händer de. Att skriva om vardagen är trist, så nu tänker jag bjuda på lite trista saker.

Jag måste putsa mina fönster så mamma kan fixa mina nya gardiner.
Mina kläder från hm har kommit ska skicka tillbaka allt utom klänningen. Trist men de andra passade inte.
Sen ska jag kolla på lägenheter, vill härifrån.
Jag vill bli mer brun i håret. Kanske köper en färg sen. Usch jag vågar inte fära hemma så vi får väl se.

Sen en annan sak. Herregud vad folk ljuger!

Puss och kram hejåhå.

Förändring

Jag orkar inte skriva vad jag har gjort hela dagen för jag är jätte trött så jag kommer bara punkta upp allt.

Idag har jag iallafall,
  • Färgat håret och klippt mig. Resultatet blev mörkmörkblond/brun. Jag är nöjd men ska antingen hålla mig till enbart brunett eller enbart blondin. Har hört att jag ser vuxnare ut idag så kanske blir mer åt de mörka hållet framöver.
  • Haft utvecklingssamtal. Jag är duktig, tjatig, kan analysera mer och har ig-varning i engelska B.
  • Haft idrottsskola och dom var faktiskt snälla.
  • Ätit våfflor i massor fast jag inte gillar våfflor.
Nu ska jag sussa, Puss och kram

what do you want.

Det är ju bara för mig att ta beslut, ett stort beslut. Men hur lätt är det att ta ett sådant beslut?
Är det sant, är det inte sant? när? jag är ledsen att jag inte kan lita på dig, men du måste förstå varför. Jag har inte heller vart en ängel. Men nu, vad händer nu?

Jag måste tänka, och jag måste tänka länge den här gången..


nära döden upplevelse

Hemma från dödsfärden. Sandra skulle skjutsa 6 personer i sin bil, 7 med henne då. Mimmi, Lisa, Sofie, Maja och jag i baksätet och jag fick ju ta på mig rollen att sitta på alla och sen Sandra och William i framsätet. Och det va inte jätte kul när hon säger att vi ska åka motorvägen. Jag har skräck för motorvägar som jag har sagt innan. Och när jag satt på alla så fick jag ju verkligen panik och började skrika, det var verkligen döds skrikningar jag lovar.  Tack och lov så vände hon och tog den andra vägen. Jag såg verkligen rubrikerna i tidningen om att jag var död.
Herregud vilken nära döden upplevelse. 2 dar i rad nu, snart blir jag väl psyksjuk eller så får jag helt enkelt hoppa över att åka med Sandra eller Jakob när dom ska dumma sig och åka motorvägen ist för vanlig väg.

Och vet ni vad som har hänt idag. Lastbilar hatar jag ju också och lastbilar på motorvägen då kan ju jag gå och dö eller något. Men när jag kom hem så sa pappa att de hade hänt en olycka på TTC med en elev.
En elev hade blivit påkörd av en lastbil och hade fått föras till sjukhuset med svåra skador. Så jag fick genast tanken att de kunde va Myntti så jag va tvungen att ringa men som tur var så va det inte han.
Men alltså lastbilar, dom bara ställer till problem. Nu borde dom ta bort lastbilar föralltid!
Dom är stora, ostabila, tjocka stora gubbar som är fulla kör dom och ingen har någon kontroll alls. Usch ta bort dom!

Nu ska jag berätta en bättre sak. Igår målade jag på mammas gips, haha. De kanske inte är en bättre sak men hon blev glad iallafall och det är de som räknas till den "bättre" saken :)

Kolla så fint det blev,


Min mamma är världens bästa! :)


Lisa tar över min mobil.

Varje gång Lisa har nosat i min mobil hittar jag alltid något spännande, så idag bjuder jag på några snygga bilder. Dock inte bara jag som bjuder på mig själv ;)




Det känns bra det här. Om ni kollar på den andra bilden nerifrån så liknar jag tedenby ;)


Godnatt och puss, kram och allt <3

Jävla subba

Föresten jag är så himla arg! hur kan denna människa förstöra så mycket i mitt liv? Jag kan inte leva med detta och de måste fler än jag förstå.

Intervju

Åhh jag är så himla glad. Idag när jag kom till intervjun så var vi ungefär 25 st, fy sköen för att prata inför så många man inte känner men det gick kalas. De sållade väl bort hälften kanske mer till och med. Jag gick iallafall vidare till en andra intervju så nu är de bara att hoppas hoppas hoppas :)

Och idag är de ju tisdag och jag älskar kanal 5 på tisdagar, första programmet börjar om en halvtimme så nu måste jag hinna förbereda mig så jag bara kan hoppa i sängen sen.

Puss och kram alla.

22 mars, vart tar all tid vägen?

Sorry att jag inte har skrivit något idag men jag har haft fullt upp. På morgonen hinner jag ju som sagt inte att blogga och idag slutade jag vid 4 och sen när jag kom hem har jag bara slöat framför soffan och sen tog jag faktiskt tag i min läxa som var rena rama grekiskan!
Och tro det eller ej men jag åkte tåg hem från skolan idag, jag är oskuld på tåg, kan ingenting men Majsan hjälpte glatt till. Blev skrämd av Julia och Josefinas historier men Lina fick hoppa av först och jag efter så då gick de ganska bra, haha.  

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag kolla på tv, rätt sugen på socker också så jag får nog ta och baka något snabbt. Sen är det ju sovdags klockan kommer hinna bli mycket för nu är klockan redan åtta.


Och jisses imorgon ska ju jag på jobbintervju. Va ska jag ha på mig?! Kanske inte jätte viktigt men vill ändå att de ska se bra ut. Hjälp mig!


Och Idag är det ingen vanlig dag för det är Jessicas födelsedag. Jätte mycket grattis min sötunge, ha en underbar dag, eller kväll blir det ju nu haha. Du är guld värd gumman. LOVE YOU!<3



Händelserik söndagskväll.

Nu har jag precis kommit hem från en promenix med Lisen. Vi har pratat om allt mellan himel och jord och vi har blivit jagade av en stor plastbit, samtidigt som vi blev det så ringde kyrkklockan och vi trodde att vi skulle dö.
Men vi dog inte och tur var väl det. Eller? jo men de var tur, ganska nöjd med mitt liv, sådär kanske. Men de kan ju bli bättre.
Lisa är cool och nu ska jag äta bullar och dricka mjölk.



Sjukt snygga jag ryser. Åh mina nerver, yalla byee ;)

Härlig söndag

Faaan jag är så jävla dålig. Mår inte alls bra nu, jag åt på max :'(  . Jävla vad illa, har dåligt samvete nu så jag ska hålla upp 2 månader från och med idag. Nu lovar jag det!
Den 21 maj då kan jag få äta skräpmat igen.

Idag så kom min bror, Tin och Nicolina hit och då tog dom med mig, Filip och Candy ut på en runda runt rocksjön. Inte kul att köra barnvagn på spången kan jag lova. Sjukt svårt. Och inte nog med det, när vi kom hem så hade pappa bakat?! hör och häpnad, hur sjukt var inte det? han har aldrig bakat så länge jag har levt. Det var första gången på 28 år. För när min bror föddes så råkade han misslyckas med en sockerkaka och antagligen tog det väldigt hårt haha. Så nu säger vi allihoppa grattis Jonnas pappa. Det blev en jätte god banankaka.

Nu väntar jag på att klockan ska bli 6 så Lisa kan höra av sig om vi ska gå ut och gå en runda eller inte. Jag är taggad! har massa gott att säga :)


Hörs senare, puss och kram



Drömmar

Nu har jag och Filip precis vaknat. Antagligen så har jag pratat i sömnen, undra vad man drömmer när man säger att sängen kissar?


Mamma Jonna

Jag är så himla slö, ska sova nu sen måste jag gå en promenad till maxi och handla mat eftersom mina kära föräldrar inte kan det. Hej jag heter Jonna och jag känner mig som en mamma.
Efter Filip har slutat jobba så kommer han och myser med mig. Saknar honom <3





Solsidan


Solsidan, helt seriöst hur jäkla bra är inte det? Det är bannemej det bästa svenska programmet som har skapats. LOVE IT!



Fredag och förändring på G!

Nu har jag precis klickat hem lite saker från hm. Ett par blommiga tights, en blommig rosa klänning och sen en vit t-shirt/linne med volanger. Jätte fina grejer och blommigt är så himla fint.
Har också beställt tid hos frisören och nu har jag sagt i förväg hur jag vill ha det så nu sköen. Förändring behövs!

Har suttit i morgonrock hela dagen så nu tänkte jag byta om och sätta på mig ytterst lite mascara och fondation. Måste också åka och kolla hur de går med min balklänning.

Hörs senare, tjaaaoo

Mardrömmar

Jag har haft sånna himla mardrömmar inatt, helt sjuka mardrömmar och jag grät när jag vaknade runt halv 5.
Jag brukar inte vakna i gråt och hjärtat slår hårdare och fortare än någonsin. Jag låg iallafall vaken en halvtimma och tänkte om jag orkade gå upp eller inte men jag bestämde mig för att sova istället. Men det blev inte mycket sömn för vid 8 vaknade jag igen av ytterligare en mardröm. Så nu vill jag inte somna igen, jag ska bara ligga här med ögonen öppna och fundera.
Hur kan man drömma mardrömmar som är helt hemska? Det händer alldeles för ofta nuförtiden. Det är ju inte så att jag går runt och tänkter på det sättet. Vem går runt och tänker att man ska dö?
Vart kommer mardrömmar ifrån?

Nu ska jag gå och hämta Candy för hon är mysig!

Trötter

Jag är helt slut. Har luggit här i sängen utan smink och i morgonrock ända sen jag kom hem från idrottsskolan vid 5. De känns fortfarande som innan men jag får göra de bästa av saken för vem vill gå runt och vara ledsen? Absolut inte jag.

Godnatt <3

Fråntaget

Idag är en dag där jag inte mår jätte bra. Skulle kunna berätta varför men jag håller det för mig själv. Inte ens de allra närmsta skulle förstå den här gången. Och om jag skulle skriva det här så skulle det misstolkas.
Flytta känns iallafall som en bra ide.


Onsdag den 17 mars, en hel sammanfattning.

Nu tänkte jag berätta om min intressanta dag så det är bara att hänga med.
Först hade vi natur B, och på onsdagar brukar vi alltid labba så då är det bäst att vara där så man inte missar massa. Men nej det var ingen labb, läraren tog fram varsin majskolv till alla. Jaha vad skulle vi göra med den då? , jo vi skulle räkna alla korn, gula runda, gula skrynkliga, svarta runda och svarta skrynkliga. Och det mysigaste med detta var att majskolvarna var 30 år gamla, yammie?
Efter naturen hade vi fritid och då fick vi se på massa filmer från fjällen, b.la. en där jag och Mimmi va sjukt förbannade. Fick även betyget VG från fjällen veckan, mee like! :)
Efter det så hade vi engelska. Herregud engelska engelska engelska säger jag bara. Det är nog sköen det sämsta ämnet i hela världen. Fick reda på en skrivuppgift där jag fick g, de är ju kalas bra. Men vi fick reda på ett annat prov också, sånt man har och övar på innan man har nationellt prov, och vad fick jag? 9 poäng av 59 poäng alltså 15% så nästa vecka och hädan efter blir det extra engelska för mig, så jävla sämst kan man ju inte va. Fast de mesta beror ju på läraren för jag kan ju säga att jag definitivt inte vad ensam om sjukt låga poäng.
Efter engelskan var de lunch och sen svenska då jag hade min redovisning, och de gick faktiskt bra så jag är nöjd!

Efter skolan så fick jag skjuts hem av Sandra och senare kom Jessica och då gick vi och fikade, det fick bli vasas denna gången. Morotskaka och varmchoklad för mig och morotskaka och en cola för Jessica. Efter fikat gick vi på stan och då träffade vi Sandra och Lisa. Nu har jag lovat massa för dom och den första överraskningen kommer på påsklovet. Och jag kan ju inte säga vad för de blir en överraskning för er andra ;)

Nu Sitter jag här vid datan och har precis duschat. Att ducha i flera timmar och vattnet bara rinner ner för ens kropp är ju helt underbart!

Nu börjar grey's anathomy.
seee ya.

Engelska lektion

Nu har jag engelska lektion och som vanligt så är de facebook och bloggar som gäller. De är sjukt vad endel personer är fula. Helt personförändrade mot vad de är in real life.
Efter engelskan är det lunch och sen är de redovisning på svenskan.
Senare ska jag träffa Jessica, längesen nu så det behövs! :) <3

Hörs senare, puss och kram


Glass med sirap

Jag har precis ätit glass med sirap för första gången i mitt liv, det va gott. Faktiskt en riktig höjdare!
Nu sitter jag och kollar på cougar town fast jag bör kolla igenom min redovisning som jag ska ha imorgon så jag inte är helt oförberedd. Det får bli efter cougar helt enkelt.
Och en annan grej. Jag ska på jobbintervju nästa tisdag på ett annat ställe jag har sökt på, men först ska jag ringa mitt lovande ställe, haha.

Godnatt och sov gott, hörs imorgon

Tisdagar är bra dagar

Efter skolan idag så gick jag och Filip hem till honom. Och jag ska bara säga att mitt naturprov idag gick kalas, de känns så himla skönt att bli av med det. Fast imorgon har jag redovisning på svenskan, det är jag mindre taggad för kan jag ju säga.
Och idag är det tisdag, och jag älskar tisdagar. Dating in the dark, desperate housewives och cougar town. Love it ;)
Hörs senare, puss och kram

droger

Nu har jag suttit med det där jävla arbetet om nervsystemet hur jäkla länge som helst. Först svara på alla frågor och att hitta dom var ju de svåraste jag någonsin gjort. Sen skulle jag komma ihåg alla svar i huvudet och jag är fortfarande osäker på om jag kan det. Hur kan det vara möjligt? Inte undra på att folk tar droger för att klara sig i skolan.
Föresten så är jag och min hjärna är inte bästa vänner.

Nervsystemet in my as. Puss och hej!

Studentklänning

Studentklänning beställd!

Man måste ju ha 2 såklart, 1 på dagen och på flaket och en på kvällen. Så klänningen jag ska ha på kvällen är beställd. Guud vad jag är nöjd!

Söndag den 14 mars

Hallooo, igår så kunde jag inte skriva något för jag och Filip kom hem så sent. Vi hade vart i Bankeryd och kollat på mellodifestivalen och kollat på skräckfilm. Fy jag hatar barn i skräckfilmer, hela vägen hem sen så såg jag små barn vid vägkanten.

Idag ska vi ha en slapp dag, bara ligga i sängen och mysa.


I april så blir det tabergsmilen med Sandra, Mimmi, Lisa och Elin. så himla dökul :)

Hörs senare, Puss och kram

Lördag

Idag är det lördag och jag och Filip har hunnit med massor med saker på sjukt kort tid. Bakat äppelpaj, lagat mat och gått på stan. Jag köpte ett par jätte fina tights bara för att min jacka inte fanns kvar i min storlek. Något var jag ju tvungen att ha med hem.

Snart kommer min bror, Tin och Nicolina :)

Hörs senare, puss och kram

skräckis

Jag och Filip ska sätta oss i soffan för nu blir det skräckfilm ;)

Trasigt internet

Hej och ursäkta för dålig uppdaterning men jag kan ju börja med att säga att det absolut inte har vart mitt fel och jag har försökt att blogga, men jag har inte kommit in på internet förens nu när min smarta mamma lyckades fixa problemet. Både den stationära datorn och min funkade inte. Men för att lösa problemet så skulle man dra ut sladden till modemet och sätta in den igen. Haha låter kanske ganska lätt men de är inte jätte lätt när mamma samlar på 3000 sladdar inne vid den andra datorn. Men nog om det.

Idag började skolan vid 8, kom lite sent för att Sandra var ganska seg. Föresten så har jag lärt mig att bilbälten är bra när man åker med sandra. Idag på morgonen flög jag nämligen som en vante i baksätet, men hon körde ju in 10 minuter (y).

Efter skolan som slutade 5 i 12 så fick jag skjuts hem av Sandra och sen gjorde jag en väldigt bra gärning. Jag hjälpte en tant att hitta till kålgårdsgatan 5. kålgårdsgatan är väl inte svårt att hitta till men just nummer 5. Det var inte lätt men där virrade vi runt både hon och jag. Men tillslut hittade vi dit och då var hon så himla glad att jag hade hjälpt henne så hon tackade och sa att jag va gullig. Aww jag gillar människor som är så glada och tacksamma.  

Senare åkte jag och pappa och handlade och sen somnade jag på soffan.

Snart kommer Filip hit så ska vi ha en myskväll.

Och jag längtar så tills imorgon för då kommer min kära bebis Nicolina :)


Hörs senare, puss och kram

Mensvärk och glad

Idag vaknade jag av världens mardröm och världens ondaste mensvärk. Men jag tog mig upp och ställde mig i en varm dusch och då kändes det faktiskt bättre.
Nu har jag precis varit och lämnat ett CV på ett väldigt lovande ställe, så jag känner mig faktiskt jätte glad :)

Nu står pappa och gör mat. Det blir pannbiff, potatis och sås. Och eftersom mamma inte kan gå så får jag ta över dammningen så nu ska jag fortsätta med det.

Hörs ikväll, Puss och kram

Gott snack

Jag är rätt trött så igentligen borde jag sova, men eftersom vi har studiedag imorgon så tänker jag ta vara på det och vara uppe länge. Nu blir det en natt macka sen blir de sex and the city hela natten :)



motgång

Ibland finns det motgångar, precis som nu. Det är inget man väljer.

ENGELSKALEKTION

Cha cha folket.

Nu sitter jag här på engelskalektionen, fucking tråkig APU-uppgift. Sitter här med änglarna Sandra och Lisa.
Nu måste vi jobba på ;)
Hörs senare!


jonna hjärta kanal 5

Nu har jag och Filip precis kollat på dating in the dark och nu blir de desperate housewives och efter desperat blir de cougar town. Soo najs ;)

Puss och kram


bakdag


Negerbollar <3



Jag känner mig vuxen

Ännu en gång har jag blivit påmind om att jag uppdaterar för dåligt, men mina stjärnor jag ska försöka att uppdatera bättre, kanske 2 gånger om dagen? ;) , jag hinner inte på morgonen men någon gång på eftermiddagen och sen på kvällen, de kan jag nog fixa :)

Efter skolan så kom pappa och hämtade mig och så åkte vi och handlade, jag har fått ta på mig den rollen nu för pappa fattar inte hur man betalar med kort och hur ofta har man kontanter hemma?
Så nu blir det min roll att åka och handla. Efter vi hade handlat så fick jag städa och plocka undan. Och förresten vet ni, idag har jag lärt mig att tvätta. duktigt Jonna 18 år, snart 19 haha (y). Så nu tvättar jag för fulla muggar. Känns nästan som man kunde flytta hemifrån nu, jag kan allt!

Runt 4 kommer Filip och det är så himla skönt ute så jag ska tvinga med han ut på en runda runt rocksjön. Kanske kan gå och köpa lite fika med och ta med till min sjuka mor :)

Nu ska jag dra. See you, puss och kram

Stackars mammsen

Nu har jag precis varit och fikat med Ina, men vi hann inte träffas så länge. Efter en timma ringde pappa och sa att mamma var på akuten och hade brutit benet och att jag skulle komma hem så fort jag kunde och hjälpa honom att tvätta för han hade panik.
Så nu är jag hemma och tvättar vilket jag inte kan, men jag ringde hit Filip så han kommer snart och han kan tvätta, haha.

Ina gumman, vi får träffas snart igen, en mycket längre stund den gången. Filmkväll eller något :) <3

Nu ska jag fortsätta att tvätta och sen ska jag och Filip på bio :)

Puss och kram

Jörgens dag! <3

 

Ja, må han leva!
Ja, må han leva!
Ja, må han leva uti hundrade år!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva!
Javisst ska han leva uti hundrade år!

Och när han har levat
Och när han har levat
Och när han har levat uti hundrade år!
Ja, då ska han skjutas.
Ja, då ska han skjutas
Ja, då ska han skjutas på en skottkärra fram!

 

Grattis älskade bror på 29års dagen <3

 

 



Fredag ;)

Praktiken avslutad, känns bra men sorgligt. Jag trivdes! :)

Nu ska jag bara platta håret sen ska jag och Filip äta någonstans och efter det blir de tandläkaren för mig.
Ikväll blir det fredags mys :) <3

Tredje mars

Fikan med Jessica var jätte mysig, vi pratade om allt mellan himmel och jord och även idag fick jag med mig en liten grej hem. En rosett ring med små pärlor på. Hur söt som helst. Fick också med mig potatis, rödbetssallad och aftonbladet men de räknas inte, haha.

Nu tänkte jag egentligen kolla på grey's anatomy, jag älskar det programmet. Näst efter desperate housewives då, haha. Men det är iallafall kalasbra.
Men så blir de inte idag, nu ska jag åka till min älsklings Filip och lämna mina nycklar för han ska ta hand om Candy imon igen. Han är underbar!
Jag får helt enkelt kolla på grey's på internet sen när jag kommer hem. Nu måste jag åka. Vi hörs imon. Pussochkram

Studenten

Jag och Lisa har vart och hämtat våra studentmössor.
Vem är inte sugen på att sluta göra läxor och prov? SJUUUKT TAGGAD! :D




Vid 3 ungefär så ska jag träffa Jessica, vi ska gå på a6 eller stan och sen blir det väl fika eller mat :)
Mysmys. Vi hörs ikväll. Puss och kram

shoppingdag med Lisa

Idag blev det en shoppingdag med Lisa, men först gick jag till henne och hjälpte henne att "flytta" byta rum, haha.
Vid 2 ungefär gick vi till mig och gick ut med candy och åt varsin sallad. Sen så gick vi till stan och sen fixade jag mina naglar.

Dagens shopping:



Och självklart mina naglar. Denna gången fick det bli fransk med glitterrand, riktigt tjusigt.





Idag när jag vaknade så lös solen in genom fönstret, det är så himla härligt man blir så glad och lycklig. Man längtar verkligen till sommaren nu. Och påtal om sommaren så har jag beställt sminkning till balen idag. Det är dags att göra det nu om man ska få någon tid överhuvudtaget.

Nu ska jag spendera lite tid med Candy framför tvn, Från klockan 20.00 fram till klockan 22.55 så ska jag tillbringa min tid på kanal 5. Först dating in the dark sen desperate housewives och sen cougar town. Sån jäkla kalasbra kväll

Puss och kram stjärnor

Lastbilar

Något av mina största fobier är lastbilar. Jag hatar dom, dom är stora, tunga, och det sitter jämt tjocka alkisar i, och gud vet vad som skulle hända om man fick en sån i sidan av bilen eller varför inte över bilen?
Och idag när jag hade kört hem Filip så var jag omringad av 4 st + en stor fet saltbil (y,  Jag fick panik och så körde dom så nära så jag satt och skrek för mig själv att de skulle flytta på sig, och när jag blev så distraherad av alla lastbilar så hade jag absolut ingen koll på saltbilen så jag va 5 cm från att köra in i den innan jag inprincip stod stilla på motorvägen med alla omkring mig.
Och jag skojar inte nu, men det är 4:e gången denna månaden som jag är alderless för nära dom och håller på att krocka.
Skulle jag fått bestämma så skulle lastbilar vara utrotade!

Idag fyller min älskade Lisa Johansson 19 år. Grattisgrattisgrattis :) <3



RSS 2.0