cute and yummie

idag har jag bakat cupcakes, skulle tagit kort på dom men fan jag glömde det. De va iallafall vanlig cupcakes smet och frosting med vit choklad. Som dekoration hade jag riven ljus choklad och marshmalows.
Super gott. Tog ändast 1 så jag bjöd även mamma och pappa och deras grannar, snäll tjej jag är :)

Nu ska jag kika runt lite på tvn och sen blir de bb såklart. Jag skulle helt klart kunna vara med där och trivas som fisken i havet ;)




xoxo, jonna

snaskar i nyheter

Onsdag idag och det betyder stängning, alltså jobba lääänge!
men hela dagen blev så himla mycket bättre när jag slog nummret till Viktoriakliniken. Igår ringde jag nämligen min bankwoman och pratade om mina pengar och så sa jag att jag ville ta ut utav dom pengarna som egentligen min farfar spärrade tills jag var 25. Men för henne var de inget problem att fixa upp kontot för the moment. Så vet ni vad. den 11 maj ska jag iväg på spännande uppdrag till Stockholm. Ska prata tuttar, storlek and so on. Min älskade operation blir av i slutet av juni/ början av juli.  Jävla vad jag känner tagget!! STORA ÄLSKADE PATTAR. SJUKT VAD MAN KOMMER KÄNNA SIG HET ;) LOVVEEEEE


xoxo, jonna


Det finns personer till allt :)

Mycket har förändrats. Vill egentligen skriva allt rakt ut här men de finns ju vissa gaphalsar som skulle ta de både negativt och positivt och på alla möjliga olika sätt. Och här ska inte skrivas för mycket. Kan bli pinsamt. 
När man avslutar en sak, så gör man det för att man inte vill det mer, och de känns inte alls bra eller det finns egentligen massa olika anledningar. Men blir man inte förbannat trött och lack på en person som kläcker ur sig, vänner med benefits då? 
Snälla nån..

Ne nu till något annat. Jag verkligen ÄLSKAR att doppa olika frukter i smält choklad, både vit, ljus och mörk. Så himla underbart!
godis, chips, chilinötter, popcorn byebye. Frukt i smält choklad, love it! <3

Idag har jag spenderat 40 minuter på crossen och sen mage. Nu känner man sig sjukt mycket fräshare.

Imorgon blir det jobb sen kör vi på det igen. Jag tänker inte rulla fram i sommar.

xoxo, jonna


vilken grön tå!!

Jag är så sjukt sinnesbra på att uppdatera här känner jag. Inte så värst, men de tar en sån jävla tid att ta sig först in på datan sen ansluta sig till internet och sen in på internet och sen in på denna sidan. För jävla jobbigt om man inte ska göra något annat än att blogga. Men nu var jag tvungen att gå in på internet för att fixa en skadeanmälan så min bil och stackars mannens som ja krockade med kan bli fixade. Men tro pelle att man inte hittar vart man gör de då, så jag får anlita min mammi så hon kan fixa de imorgon :)

Igår umgicks jag och Lisa johansson på riktigt. Hur awesome kändes inte det? Vi chillade, spelade tp, kollade på bb och åt sallad på prima. 2 coola sjuklingar <3

Föresten så fick jag öroninflamation igen i onsdags. Himla oskön känsla, först dör man typ, känns som någon bombar en i örat, sen rinner de var och sen har man lock för örat i ca 3 månader. Så jag kommer höra bra igen i juni ungefär. Kalasbra ju. Inte alls långt kvar och förra sommaren hade jag de ju inte 3 gånger eller så. nejnej så de är ju lugnt.
De sjukaste va att när jag va hos läkaren frågade han om de va något jag inte tålde, då sa jag kåvepenin. Då frågade han vad som hände och så vidare. Jag sa att jag spydde, då frågade han när ja fick de sist, så jag sa som de va och att ja fick de när jag va liten och att jag inte har testat de sen dess. Då sa han bestämmt. DÅ TESTAR VI DE! , ja blev chockad och tänkte nu skojar han. först frågar han va jag inte tål och sen vill han att jag ska ta de. Men så går de till, Sjukt!
Så tack vare denna läkare mår jag svinilla varje gång jag tagit mina 3 dubbeldoser per dag. Tack!
Men nu har jag fixat annan medecin på eget sätt. Så när Sandra kommer sen ska hon hänga med mig och hämta ut de. Jag är stammis på apoteket nu. Hittar ni mig inte hemma så är jag på apoteket, helt klart!

Lovade dessutom pappas och mammas grannar att vara barnvakt åt deras 2 barn när dom behöver de. Jag är ju trots allt fröken ;)

xoxo, jonna


pang, röda stripes

Jadå, när dagen va så bra den kunde vara. de va sol och jag slutade tidigt. Vad händer då? jag sitter i bilen och pratar med Jessica. Helt plötsligt säger de pang. Ännu en krock fick skrivas upp på listan av vad man inte ska göra.
säger som Lisa, Finns ju bara volta kvar att göra nu, dö också men de känns väl lite grovt.

Känns ju som dedär med min merceders blir uppskjutet nu. Jag känner att de får bli lugnt på den fronten och börja med det andra istället så får bilen vänta.

Inatt ska jag sova hos mamma och pappa. Mysigt,
xoxo, jonna


omogen jävla gay

Har märkt på senaste att någon är inne på min fb. Jävligt inte ok! Så idag tog jag tag i de hela och bytte lösenord, något som ska bli en rutin varje månad. Palla vara så desperat att snoka på min fb, kolla vilka jag skriver med, lägga till personer och lägga sig i mitt liv. Vilket jävla käke!

Igår var de våran praktikants sista dag. Jag fick skriva ett omdöme och vad jag tyckte om henne. Hon har varit helt fantastisk och så är hon ju trots allt i "min ålder" så det har ju varit helt andra samtal än det brukar så jag kommer sakna henne där. När jag skulle på rast senare också så såg jag att hon hade skrivit en lapp och lagt i min väska,
"Har varit med dig väldigt mycke under min tid här. Så vill bara säga att jag har haft väldigt roligt, så tack så mycket för den här tiden. Kommer sakna dig och alla. Men du får ha det bra och hoppas vi ses igen / kram Erica"
Sån kanon tjej!
Lisa och Mimmi vet att ni tänker "shit, hon är snäll mot en tjej de händer aldrig!" men nej, jag är snäll mot tjejer som är värda att vara snäll mot och elak mot tjejer som är sjukt psyko and so on. Så ni behöver inte bli rädda, i'm still me ;) Hahaha.

Igår var jag och Lisa på bio, sanctum heter den om jag inte minns fel. Allt utspelade sig i en grotta, inte riktigt min typ av film och dessutom var jag så sjukt trött så jag somnade till 3 gånger. Men den va faktiskt helt ok! . Efter bion stötte vi på Mimmi utanför amor så vi pratade lite med henne, hon har fått körkort btw och ska köpa bil idag. Sjukt kul! :)

Ne nu måste jag ta tag i det här. Min lägenhet luktar äckel så ska ta och storstäda. Behövs, usch.

fan vet ni, jag har syndat. Igår va jag på a6 och köpte present till min bror och hans tjej för att dom har fyllt år. Men sen tog jag en sväng till iems fast jag inte har några pengar att lägga på heminredning. Men såfort jag kom in i affären säger mamma "oj kolla vilken porslinstårta"  Japp och där blev jag in love. Det var en porslinstårta i cupcakes stil. Så jag lånade pengar av mamma och köpte den så nu står den på en hylla i köket. Inte mitt fel att det blev såhär, mammas förtjänst.

Ne nu säger jag hejdå en gång till, tjaooo

xoxo, jonna



klampar i horträsket.

Fyfan nu blev ja plötsligt på ett sjukt klagigt humör!
mc donalds-syndromet. Seriöst alla måste veta vad det är för något. Alla dom jobbar på donken är inblandade och delar med sig, det är som en sjukdomskedja ungefär. Nu har jag ju några fans som jobbar på donken så kan väl inte skriva exakt vad jag menar för det kan bli pinsamt för de flesta.
Jag lider av något! en sjukdom man inte riktigt kan diagnosera. Står ut ett tag sen känns de som man borde byta.
Lika ofta man går till salongen och fixar naglarna lika ofta byter de flesta partner. Chill som sjutton.
Jag skulle vilja vara en samantha men med så många får man väl aids och de vill man väl kanske inte riktigt riskera. Men som sagt, vem har sagt att man ska vara som henne. Det kan ju vara en lagom skara.

Nu har jag sagt alldeles för mycket egentligen. Ni får ta de lite sådär halvseriöst känner jag nu när jag läste igenom de.

Imorgon är de utgång som gäller. Har stängning imorgon men jag får väl skynda skynda skynda. Man skulle ju vilja vara med och förfesta känner ja annars kan de lika gärna kvitta.
Som en kär vän sa till mig idag "Ja kände precis för att leta upp nån på krog i morgon o gå loss på hans kropp hahahaha" Ja min kära vän, vi känner likadant. Jag ställer på det, man blir ju så sjukt kramig på fyllan. Tar på allt som rör sig, man kan inte rå för de helt enkelt. Förlåt kära tjejer med pojkvän.

Ne shit H är i farten igen.
xoxo, jonna

uppdatering fredag-söndag

Sjukt att jag inte har skrivit här på länge, men de är fullt upp med annat som känns en smutta viktigare.
Nu måste ja snabba på att skriva för snart börjar solsidan och de ska tydligen vara de bästa avsnittet på länge så de är väl bara att bänka sig slaviskt. Andreas ville sova hos mig inatt men ja känner mig fortfarande sjuk, vi har ju i och för sig varit hela tiden sen ja blev sjuk i torsdags ändå men humöret är ju inte de bästa då. Känner mig dessutom som en menskärring.
Nog om det. I fredags va jag och Andreas på hv. De va mysigt men Andreas hade damp på AIK så ja fick väl skämmas ett tag, men sen blev han förlåten och sen sov vi.
I lördags vaknade jag med huvudvärk och feber och vad gör han då? kastar runt mig och rullar under täcket. Sen gick han upp och kollade på tv och myste med Candy medans jag sov vidare, gick upp ca 30 min senare för kunde inte somna om, gick upp, åt frukost, myste framför tvn, febern steg, lagade mat, myste framför tvn, sen kom Myntti. Dom blev kompisar? eller nästan iallafall :)  , sen åkte Andreas hem och Myntti va kvar, sen åkte Jag och Myntti hem till mitt gamla hem eftersom mamma och pappa inte var hemma och kollade på film med Lisa.
Jävla Eric saade vann och inte Daniel. Sugit!
Sen kom mamma och pappa hem från gran canaria med massa presenter. pussar och kramar och sen la jag mig på en madrass och sov eftersom febern va på 38.8 , och idag var de ju bara att gå upp och jobba me feber och förkylning eftersom inegn annan kunde ta mitt pass (Y)
Efter jobbet kom bror, tin och Nicolina. Då blev de mys och sallad från alcamo.
Nej jävla nu börjar solsidan.

xoxo, jonna

snart bilägare ännu en gång ;)

Vet ni vad jag gör???? :D:D
Jag träffade på mammas och pappas granne utanför dom och så började vi prata om att jag vill ha en sån bil som han har. Så nu har jag en hemsida på sånna bilar,  i Tyskland får jag köpa en sån då. Mamma har sagt att jag får ta ett lån i hennes namn så nu är jag sådär sprallig och jävelglad! :D 
Så nu ska jag bara checka årsmodell, ingen senare än 05 iallafall och om ja vill ha automat, och parkeringssensor and so on. Så när jag har kollat klart allt sånt ska jag plinga på räkan och så ska han ringa sin vän så fixar han alltihoppa. Bara skicka över pengar till hans kompis sen är de bara ta en färga till Tyskland, sitta och dricka och sova på båten sen nästa morgon skriver man på papper och är ägare till en fet merceders sl och kör hem den till Sverige.
Låter det underbart? SVAR JAAA! :D


SÅ JÄVEL NAJS!

Jävel sprallig, där fick du för de Lisa! du bara, ofta du har en sån till sommaren! haha jaaa! heter man Jonna Lauritzen så finns de inget som är omöjligt ;)

Måste bara citera va Lisa sa till mig innan också " skulle man googla på okänslig så skulle en bild på dig komma upp!"  
hahahah jävelsöt tjej, vet att hon älskar mig ändå :)  

xoxo, jonna


Någon som ställer på en orgie?

Jag vill så gärna skriva en sak här men det är så sjukt himla förbjudet så jag lägger det åt sidan och delar med mig till personer som njuter av att höra de. Mohaha

Idag va det jobb som gällde som vanligt. Man märker verkligen när de är slutet av arbetsveckan. Men de är bara stå ut man blir ju rikare och rikare för varje dag och jag lär behöva varenda öre för till sommaren ska ja försöka hinna med att inhandla en merceders sl. wow lär ju bli tuffast i stan. Dessutom ska nya pattar på plats inom en snar framtid, ringde viktoriakliniken i förrgår. Yeye, snaskiga nyheter va ;) ?
Vid 4 hämtade jag Lisa och så åkte vi och fikade, nej de gjorde vi inte vi åt, sallad faktiskt. Nyttig som gatan, snygg tight kropp ska bannemej jobbas fram till sommaren då jag har sjukt många planer.

Utlandsresa minst 2 veckor, helst 1 månad
Midsommar ska spenderas i halmstad med bästa brudarna,
Vill gå bartender utbildning,
mc körkort vill tas
pattar ska vara gjorda,
en merceders sl ska inhandlas

Och Jessica älskling Obrien! du har lovat att anmäla mig till paradise hotell "i smyg".  Så jag vet inget ;)

I helgen blir det en utgång eller 2, får väl se vem man får med sig hem. Alla har sex med allt och alla, byta och dela. Varför kan inte alla köra på en orgie? jag ställer! alla har ju ändå delat butt och fittsaft :)
SKABB helt ärligt.
Man vet alldeles för mycket om vissa, skulle kunna skriva en berättelse här som många nog säkert inte ens vill höra.

Ja nog om denna staden, ja har mina helt enkelt men de är väl dags för utbytning ;)  Hej hora 

xoxo, jonna


sömnlös och världens roligaste bio

Igår hade jag världens stressigaste jag. Jag slutade i och för sig halv 2 men efter det så åkte jag och fikade med Lisa för vet ni vad, det va hennes födelsedag. Hela 20 bast så nu hoppas jag på att hon ska köpa ut till mig ett tag ;) hahahha. Jag bjöd henne på fika och vi satt och pratade massor as usual. Grattis igen snyggfan, I love you! <3 se till att ha en såndär stilig fest som vi alltid ha velat ha. Skulle va helt awesome!
Efter fikat så åkte jag och solade sen åkte ja hem och fixade mig för senare kom Andreas och sen blev det bio. Vi såg "min låtsas fru" som va så himla sjukt rolig. Vi skrattade båda 2 så vi grät. Efter filmen åkte vi hem och så blev de sängen och sen sov vi.

Idag är jag så himla trött för ja har jobbat 9,5 timmar och hade dessutom stängning, så tror de eller ej men nu ska jag hoppa direkt i sängen och sova 10 timmar tills jag ska upp igen. SKÖNT, inte sovit ett dugg denna veckan.

Natti älsklingar ;)
xoxo, jonna

RSS 2.0