Fröken ;)

Idag började ja på mitt nya jobb, med 3,5 timmars sömn och barn klängande på en hela dagarna. Säger bara fyfan vilken sliten dag!
Fröknarna va iallafall nöjda med mig och barnen tycker om mig och kallar mig fröken, så vad ska man säga? i'm awesoooome ;)

Igårkväll kom Jessica och Sandra till mig och så kollade vi one three hill, en skräckis och solsidan. Sen gick dom hem men när jag låg där med lamporna tända och tänkte på tjejen som va psyko och stod där med sin blodiga kniv så kände jag fan va någon måste lägga in mig på rehab snart, ja håller på att bli störd. När jag va som räddast och hjärtat dunkade snabbare än någonsin så ringer kvinnan och ja hade ljudet på så jag hoppade till och skrek. Svarade och så sa hon att hon hade låst ute sig. Tack som fan gud! haha.
Så inatt sov jessica och sandra hon mig och jävla va tacksam ja va för de, men stackarna vaknade typ 2000 gånger imorse när jag drog igång och skulle göra mig klar. Dessutom så låter Jessicas hund som en gris och Candy hatar henne. Candy är sån bitch, precis som jag :) haha.

Nu ska jag fetta mig med bj och imorgon ska jag hårdträna så efteråt ska de se ut som om ja har badat.
Nu ska jag bajsa. Så jävla efterlängtat!
Och ja de är min blogg, ja säger vad jag vill här. Bajsa gör alla och jag ska fan göra de som aldrig förr.

xoxo, jonna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0